Napisal/-a risar Če feb 22, 2007 7:12 pm
Najprej lep pozdrav vsem skupaj,še posebej pa tebi bergkamp,ki si odprl tole temo,ki je sama po sebi zelo zanimiva.Pred časom sem delal na Citroenovem servisu,ki kot najbrž že veste sodeluje z Peugeotom,kot sprejemnik vozil v servis,tko da sem doživel kar nekaj podobnih stvari kot se je tebi.
Znanec je kupil novega Citroena C3,z vso opremo,nakar kmalu ugotovi da se avto čudno obnaša na cesti in da z podvozjem nekaj ni v redu.Kliče mene,nakar mu svetujem naj avto pripeljem nazaj na servis.Ko pripelje avto nazaj,direktor takoj slabe volje,ko pa je naročil avto pa kar da mu ni u rit zlezel.Avto sproba,nakar pravi da je vse u redu in da si on samo umišlja.Čez en dan kliče mene in mi da avto za peljati in povem vam da je z avtom bilo res nekaj narobe,ker se je res čudno obnašalo podvozje in ker se je testni c3 čisto drugače obnašal.Znanec pripelje avto nazaj,direktor ga sprejme zelo nesramno,se tudi dela norce iz njega,nakar mu avto vzamejo not za en dan,obenm jih tudi jaz slišim,da ga jaz verjetno šuhtam in da bi samo verjetno rad drug avto.Z avtom se vozijo cel dan,pohacajo mu cel tank,nakar tudi sam direktor ugotovi da je nekaj narobe,končno si mislim,toda sedaj šele sledi presenečenje ali gniloba.Pokličejo glavnega inšpektorja iz Citroena,se zmenijo za datum,in ko na tisti dan pripelje znanec avto,ga pustijo pred vrati tri ure čakat,medtem ko se je direktor menu z inšpektorjam.Ko grejo pa na vožnjo pa inšpektor in direktor vse izpodbijete,čeprav ke še pred tremi dnevi ta isti direktor govoru da je nekaj narobe z avtom.Ko se pripeljejo nazaj ga nesramno odslovita,češ da naj jim ne zapravlja časa,da avta pa nima tud ne tok drazga da bi lahk blo vse u redu,avto pa prišel nekaj čez 3.000.000.sit.Vendar pa znanec ni hotel iti naprej u tožbo in je avto rajši prodal.Hotel pa sem vam z to zgodbo povedat da so inšpektorji in prodajalci med sabo povezani in da inšpektor ne bo nikoli poslušal stranko ampak zmir stranko,tako da v tvojem primeru pride v poštev samo še tožba,na žalost.