glede na to, kolk mal avtov ima lancia, možno da rišejo v prostem času za kitajce? :P
No sem vesel da so italjani dali ven vedno najboljšo oz edino lepo verzijo avta. Zdej na tej pa prejšnji strani , mi je sam pri bravotu všeč še Aria, vse ostalo pa je To gre samo za italjanska vozila, ostale znamke očitno ne delajo tolk različnih verzij zunanjosti??
Fiat Ritmo na skicah: S takšnim zadnjim delom kot na 101-ki...
Fiat Ritmo - koncepti: Bistvo te slike je koncept na sredini, ki je zelo podoben Fiatu 127 (1977), le da je večji. Serijski je bil na srečo veliko bolj oblikovno zanimiv in ni bil samo za eno številko večja stosedemindvajsetka!
Skice in modeli za prvo generacijo Freelanderja. Sprva so načrtovali dva kompaktna SUV-ja, ki so ju razvijali pod kodnima imenoma LR Pathfinder in Rover Oden (zadnji brez štirikolesnega pogona). No na koncu je na trg prišel samo Freelander.
Zelo zanimiva tema..ena boljsih tukaj gor! Ima kdo kaj nemskega materiala? V eni temi sem enkrat zasledil tisto skopocalo od X3 v prvih fazah razvoja.. kaj takega, ce ima kdo, bi bilo zelo zanimivo za videt..?
Tudi Italdesign Lucciolo smo v tej temi že omenili. Naj dodam še, da je bil ta koncept prvič predstavljen že leta 1992 na torinskem avtomobilskem salonu.
koncept je bil narejen na osnovi takrat aktualnega Cinquecenta:
Oblikovalec Herb Grasse ima svojo spletno stran in na njej lahko vidite cel kup predserijskih vozil izpod njegovih rok, predvsem gre za azijsko-pacifiške Forde (Falcon, Laser itd.):
Skica in koncept Cinquecenta s skoraj že dokončno podobo. Največja razlika s serijskim se opazi pri obliki stranskega stekla, ki je tako oblikovano kot na AR 145:
Preprosta a hkrati zanimiva armatura pri konceptu: