Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če apr 05, 2007 11:37 pm

Dokler ne bosta dva člana SRTC iz Velenja prevzela tablic, ki ju čakajo na pošti, novih naročil ne bom pobiral. Vsako rundo vas pa ne mislim financirat po 50 €.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če apr 05, 2007 11:49 pm

sramota :roll:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

gigoxxx
Nov uporabnik

Napisal/-a gigoxxx So apr 07, 2007 4:19 am

Rjuhar je napisal/-a:Dokler ne bosta dva člana SRTC iz Velenja prevzela tablic, ki ju čakajo na pošti, novih naročil ne bom pobiral. Vsako rundo vas pa ne mislim financirat po 50 €.

Zelo neodgovorno z njihove strani. Mislim pa tu ni nobenih problemov glede novega naročila saj bi denar nakazali predhodno. No vsaj z moje strani oz. z mojega kluba če lahko temu tako rečemo.

LP

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc So apr 07, 2007 9:15 am

Ja tist k bo narocu predhodno nakaze kes na TRR, pove kaksno tablco, kolk komadov in basta. Rjuhar se v tem primeru nemore nc zajebat, al pa da bi biu kdorkol od kupcev njemu dolzn kes.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne apr 08, 2007 11:45 am

SRTC Velenje, sram vas je lahko kot klub, tisti dve črni ovci pa tako ali tako. :evil: :-:o :x
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po apr 09, 2007 8:46 pm

Ker se ni nic novega s strani SRTC Velenje vam lahko ponudim le, da se sami zorganizirate, poberete narocila (najmanj 15 komadov), mi nakazete denar in v nekaj dneh prpridete po tablice. Ce vam to ne ustreza, potem zal ne bo nic.

RxTadej
Nov uporabnik

Napisal/-a RxTadej Po apr 16, 2007 11:38 am

Jao SRTC Velenje, pa kaj delate??? :roll: Ne vem zakaj sploh naročujete neke pol pa ne vzamete. Nekak bomo to zaj mogli zrihtat da bojo spet tablce.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po apr 16, 2007 8:40 pm

Včeraj sem že drugič dobil vrnjeno pošiljko od dveh članov - tri tablice. Torej - s tablicami je do nadaljnega konec. Take neresnosti mi ni treba podpirat. Če se kdo hoče zahvalit SRTC klubu iz velenja, naj si kar privošči. Mislim, da nista dvignila Rok in Sašo
Zadnjič spremenil Rjuhar, dne Po apr 16, 2007 8:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Po apr 16, 2007 8:44 pm

Rjuhar je napisal/-a:Včeraj sem že drugič dobil vrnjeno pošiljko od dveh članov - tri tablice. Torej - s tablicami je do nadaljnega konec. Take neresnosti mi ni treba podpirat. Če se kdo hoče zahvalit SRTC klubu iz velenja, naj si kar privošči. Mislim, da nista dvignila Rok Ježovnik in Sašo Perš.

swaka cast da objavis imena teh dveh otrok k nimata tok kesha da bi kupila to kar narocita. z stajerci so zmeraj problemi hehehe ;)
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po apr 16, 2007 8:50 pm

B M K - če nima dnarja naj reče, naj ne pošiljam še enkrat, ne pa da mi reče - ja ja, pošlji, bom prevzel, potem pa ne dvigne. Sicer pa vidimo, koliko kaj beseda pri nekaerih pomeni.

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

Napisal/-a red_devil Po apr 16, 2007 9:00 pm

Jaz sem zdaj to informacijo z imeno ponovno posredoval vodstvu kluba SRTC Velenje, ker očitno ne spremljajo tega. Drugače bi zadevo že rešili.
In res upam da se bodo zresnali, predvsem ta Rok in Sašo.

js bi še kdaj rad kako tablco naroču. pa vem da nism edini.

lp, devil
Slika

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Po apr 16, 2007 9:37 pm

za to se ni treba zahvaljevat NAM,ampak ROKU in SAŠOTU... :? ka jih naj js zdj za jajce okol vlačim?!? pač naročila sta jih sama,tk da se znaši na njiju in ne na vse nas!!!če nimata dnarja za burek pač ne morš pomagat...js sm jih več kot en tedn klicaru,prosu...in poslušu sm:juter grem,dans nism meu cajta....takih se bomo tud mi znebil... :roll: :x

lp Robi

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Po apr 16, 2007 9:45 pm

Če na keri piše slipknot al pa slafko jih vzamem ja :!:
:P :P :P :P :P

Ps.: mislim da klub tukj ne more vplivat...ali pač...
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

Napisal/-a red_devil Po apr 16, 2007 9:51 pm

Mislim da ma zmeden tukaj prav. Kriva sta predvsem ona dva. Mislim da je tukaj mišljeno predvsem to, da naj klub oz. vodstvo kluba izključi taka člana, saj klubu delata sramoto in slab imidž.

robi nea se tak razburjaj. :lol: :lol: to škodi lepoti. :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Po apr 16, 2007 9:55 pm

sj se ne razburjam,sam me piz*i ker se js zarad teh stvari obremenjujem... :x ni jim pomoči... bo treba sestanek organizirat... :twisted: :twisted: :twisted:

lp Robi

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Po apr 16, 2007 10:04 pm

Zdej je pa kr klub kriv.....a zato, ker je bla moja dobra volja oddat naročilo za vse...al kaj...
@red_devil.....ne mislit da smo to stvar zanemarli.....oz da se ne ukvarjamo s tem problemov....js sm Rjuharju izrecno naročiu, da me nej o vsem, kar se teh tablic tiče obvešča, a js nism dobivau nobenih informacij....zdej pa nej še sam edn reče da je krivda na moji strani, ker sm pač iz dobre volje naročiu za druge, pa mu lastnoročno potrgam vse zobe

Aja red_devil..........tudi če jih mi vržemo iz kluba in jim prepovemo kakršno koli prebliževanje klubskim aktivnostim, to vseeno ne bo pomagal pr tem da jih bosta dvignila na pošti
Iz kluba bosta itak letela oba, ampak to ne bo rešilo problema

gigoxxx
Nov uporabnik

Napisal/-a gigoxxx To apr 17, 2007 1:14 am

Rjuhar če zberemo na naši strani www.citroenar.com 15 naročil, ti jih nakažemo boš sprožu akcijo še za ostale?

Hvala

P.S. Upam, da bo vsaj 15 zainteresiranih z naše strani.

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc To apr 17, 2007 9:49 am

Jah jest bom sigurno vzel 2-3 tablice ko bo narocanje spet mozno, ko pa bo me pa prosm kontaktirajte ker nism vsak dan na temle forumu :roll:. Sm sezmer za tisto opcijo da se pred narocanjem nakaze denar na TRR, ker ubistvu nemore noben zajebat pol...

RxTadej
Nov uporabnik

Napisal/-a RxTadej To apr 17, 2007 4:00 pm

Jaz tut sn zato da se denar nakaže. Mam pa v bistvu 4-5 tablic za naročit. Tak da če še bo sn sigurno zraun.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To apr 17, 2007 5:12 pm

SRTC Velenje, kaj pa, če bi ti prevzel tablce in jih dal njima? Da bo folk loh spet normalno naročval.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov