Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr jul 04, 2007 2:11 pm

Senad je napisal/-a:
Skinhead je napisal/-a:No jz sm mel zadnjič tudi prigodo. Peljem s familijo iz ljubljane proti kopru. Peljem, peljem in kar naenkrat se pred mano pojavi škoda favorit, pelje enih 100km/h, jz jo hočem prehitet zavije na moj pas tako da moram bremzat, ponovim nekaj krat in zopet isto, v avtu sem meu ženo in dva otroka. Potem se mi je utrgalo in sm tipu sledil na prvo črpalko, ga opazujem kako tanka, mogu je met enih 40 let, stopim do njega mu pribijem čelno in mu dam kroše v glavo tip pade po tleh ga začnem brcan nato nekako s***** u avto in se zaklene, udarim v voznikovo šipo s pestjo , šipa se zbije jz ves porezan, tip se dere unim delavcem, KAJ NIČ NE NAREDITE ZA SVOJE STRANKE, tipa upalim še 3x po nosu, delavcem razložim kej je blo, eden delavec mi pribije še malo si ga, in grem naprej.

a to si GTA SAN ANDREAS igral al kaj podobnega?? če si res to nardil, svaka ti čast :)

mogoče malo preveč gledaš tv al pa je res :roll: :roll:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Sr jul 04, 2007 2:18 pm

ervin30 je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:
Skinhead je napisal/-a:No jz sm mel zadnjič tudi prigodo. Peljem s familijo iz ljubljane proti kopru. Peljem, peljem in kar naenkrat se pred mano pojavi škoda favorit, pelje enih 100km/h, jz jo hočem prehitet zavije na moj pas tako da moram bremzat, ponovim nekaj krat in zopet isto, v avtu sem meu ženo in dva otroka. Potem se mi je utrgalo in sm tipu sledil na prvo črpalko, ga opazujem kako tanka, mogu je met enih 40 let, stopim do njega mu pribijem čelno in mu dam kroše v glavo tip pade po tleh ga začnem brcan nato nekako s***** u avto in se zaklene, udarim v voznikovo šipo s pestjo , šipa se zbije jz ves porezan, tip se dere unim delavcem, KAJ NIČ NE NAREDITE ZA SVOJE STRANKE, tipa upalim še 3x po nosu, delavcem razložim kej je blo, eden delavec mi pribije še malo si ga, in grem naprej.

a to si GTA SAN ANDREAS igral al kaj podobnega?? če si res to nardil, svaka ti čast :)

jaz al on? :) :) :)

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr jul 04, 2007 2:23 pm

Jaka dobr si odreagiral! Vrjetno bi to storilo 99% folka! Js mam za take primere (sreča jih še ni blo) varnostne pripomočke! Za prvo silo imam takoj za svojim zicom obročni ključ 27-30(glih fajn se usede u roko pa težek pa vlek je fajn), dam roko samo nazaj in ga že mam, če pa to nebi blo dost pa tud sam roko stegnem ruknem zadn zic u luft tam pa je bejzbolka! Vsega boga se dogaja zato pa mam js to, ker se vozim velik po temi in sam in nebi rad enkrt enako doživel! ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Rottie Sr jul 04, 2007 2:27 pm

Bistro, ni kaj ;-) Si mel srečo, da ni imel tip pištole pri sebi. Jst sem že na lastne oči videl, kako je kup pogumnežev teklo vsak na svojo stran, ko je tip potegnil pištolo izza pasa, k so mu nekaj težili in začel mahat z njo proti nadlogi.
No, drugače tudi jst mislim, da jih je tip za svoje izzivanje še premalo dobil, da ne bo pomote... k kaj takšnega tudi meni dvigne pokrovko, če folk misli, da se mu ni treba odmaknit, če vozi po omejitvi, da ne rečem da blokira nalašč 8) No, takemu bistroumnežu se najlažje izogneš če skoz letiš ene 200+ po prehitevalnem ... pol nima j**c da se ti nastavi, k ni zihr, če boš lohk zbremzal ;) Samo moraš pa fejst pazit, da te kdo dejansko ne spregleda in zavije po pomoti pred tebe.

Uporabniški avatar
Skinhead
Nov uporabnik

Napisal/-a Skinhead Sr jul 04, 2007 2:56 pm

ShowDown je napisal/-a:@Skinhead: Res ful dobro si naredil...predvsem otroci se bodo iz tega marsikaj naučili. :roll:

Pač balkanska mentalteta...vse znamo rešit samo s pestmi, ker smo kot živali...

Da bi bil sam v avtu ok, kaj bi pa blo če bi se u bankine zaletu zarad norca, ki se je hotu malo frajerja narest, pa obe hčerki pa žena mrtvi, kaj bi blo pole, zdej sigurno ne bo tip tega več delu. Sej da bi mi enkrat to naredu, pa mi je najmanj 10x zapru pot alpa potegnu da nism mogu mimo pol se režu u avtu. Pač vsak enkrat izgubi živce in tudi jaz sem jih in ne obžalujem tega.

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Sr jul 04, 2007 4:24 pm

No lepo vas prosim. Je treba vzeti take ljudi v roke, samo primitivizma in pretepaštva naci-style pa tudi ni za podpirati.
Če bi bili vsi tako agresivni, potem bi bile ceste prazne, zdravniki pa še bolj jamrali da ni dovolj velikih plač.

Dovolj bi bilo, če ga bi pošteno nahrulil. Če je zadeva sploh res.
In pazi tudi, da v primeru civilnega delikta lahko izgubiš kar velike denarce, na podlagi tega kar si povedal.

Uporabniški avatar
Skinhead
Nov uporabnik

Napisal/-a Skinhead Sr jul 04, 2007 5:13 pm

Ma tip je biu i****, sm pršu tja do njega ko je tanku, sm mu začel govorit: ČLOVEK A SI NORMALEN, VEŠ KAJ BI LAHKO NAREDU. Tipa pa samo tanka in se mi je dobesedno v fris smeju.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če jul 05, 2007 9:55 am

Senad je napisal/-a:
ervin30 je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:

jaz al on? :) :) :)

on
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če jul 05, 2007 10:00 am

In tip se gre take pr 40-ih. :jao: Ne bi reku, če bi bli kaki mulci 18 not, sam 40?? Ajej, ajej, kriza, pomoje si ga še na roko, pa še kej je morde "povohu" in wola

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Če jul 05, 2007 10:49 am

Zakaj bi pa sploh nekdo moral samoumevno pricakovat prednost zato ker vozi krepko preko omejitve razen, ce ni resevalno vozilo?
Jaz ponavadi pocakam reveza, ki prehiteva kolono kamionov in se mu ne popam na rit ali pa zivcno blendam. V koncni fazi ne ves kak je voznik pred tabo, v kaksnem stanju je njegov avto, kaj bo naredil kamionar (dostikrat plesejo po cesti ali pa se celo vrzejo na prehitevalni pas pred nosom) itd.

Govorim nasplosno ne v zvezi s konkretnim primerom.
Un model je bil pa zelo verjetno pijan, ce se ti je kar rezal v faco, pred takim pa raje naredim varnostno razdaljo sploh, ce imam se koga v avtu.

Uporabniški avatar
Skinhead
Nov uporabnik

Napisal/-a Skinhead Če jul 05, 2007 12:18 pm

Ni mi deloval pijam, prrej bi reku da je bil psihopat, vsej tako mi je deloval. on je vozil okoli 100kmh/h jz pa normalnih 130, 140km/h. (zdaj boste rekli da vozte vsi po omejitvah!!) Tip me je dobesedno jebal u glavo. Enostavno ko sm prehitu četrt vozila je tip zavil na moj pas da sm se mogu odmaknit in bremzat, ampak ne 1krat ampak najmanj 10x je to ponovu!!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če jul 05, 2007 12:34 pm

No enako se je meni dogajalo ene par mescov nazaj. Ga nisi mogu prehitet, pa če si biu ne vem kaj. Sam pr men je tip gledu sam naravnost, pa kadar sm ga hotu prehitet, je on šou na prehitevalnega (3x)
No pol sm odnehu, ker se mi je kmalu približeval odcep iz avtoceste, kjer sm šou dol. (bi šou tko al tko, tud če ne bi blo tega kr*tena)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če jul 05, 2007 2:45 pm

Meni se je tudi pred leti sprehajal takole eden v Favoritki karavan.
Not je bil en mulac zraven pa njegov foter. No AC je bila večinoma takrat prazna in mi je isto nalašč skakal.
Bil sem pa v dolgem Teranotu takrat in sem ko je to naredil že četrtič sem pač pohodil gas in si rekel kar naj zavije name ga bom odpihnil dol s ceste, sej mam avto od preko 2 tone železja.
Se je umaknil in potem sem jaz malo jebal njega. Postavil sem se pred njega in mu močno zabremzal, pa še enkrat in še enkrat, da je na koncu peljal cca 20 km/h na uro za mano. Dejansko sem hotel, da mi prleti zadaj v železni kljuko in ojačitve.
Faca mu ni bila več potem tako nasmejana in je hitro spizdil na izvozu dol polnih hlač. ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Če jul 05, 2007 2:51 pm

INFINITI je napisal/-a:Meni se je tudi pred leti sprehajal takole eden v Favoritki karavan.
Not je bil en mulac zraven pa njegov foter. No AC je bila večinoma takrat prazna in mi je isto nalašč skakal.
Bil sem pa v dolgem Teranotu takrat in sem ko je to naredil že četrtič sem pač pohodil gas in si rekel kar naj zavije name ga bom odpihnil dol s ceste, sej mam avto od preko 2 tone železja.
Se je umaknil in potem sem jaz malo jebal njega. Postavil sem se pred njega in mu močno zabremzal, pa še enkrat in še enkrat, da je na koncu peljal cca 20 km/h na uro za mano. Dejansko sem hotel, da mi prleti zadaj v železni kljuko in ojačitve.
Faca mu ni bila več potem tako nasmejana in je hitro spizdil na izvozu dol polnih hlač. ;)

mogoče si se srečal z tistim ki je napisal en post pred teboj... haha jok3

rini
Novinec

Napisal/-a rini Če jul 05, 2007 5:13 pm

vesolc je napisal/-a:ej naute vrjel, da je to fuuul popularno zdej na nasih AC. Znanec je sel z zeno na morje in ga je Volvo (ne ve tocno kater), okoli 10 km rinil s ceste. Menda vozil za ritjo ko budala nato pa vozil ob boku in ga rinil ob cesto. K sreci je tipo izkusen sofer in se mu je uspesno izmikal, zena pa je klicala policijo in so tipi v Volvotu zgleda opazil da klice in spizdil. Policija pa nic... :evil:

Jaz pogosto videvam prepotentne mladce ko driftajo po rondojih in garažnih hišah po BTCju sredi belega dne, ko je največ ljudi na cesti. Očitno je to zdej hobi.

Vedno več je nestrpnosti na cestah. Od takih, ki ne tolarirajo počasnih voznikov pa do takih, ki se ne pustijo prehiteti. Najbolj pametno je, da se ne spuščaš v konflikte. Če pa že pride do tega, je dobro, da se vanj vključi še policija. Mene je ob konici dneva po Ljubljanskih ulicah preganjal en psihopat z dvema sopotnikoma, ker naj bi mu zaprl pot [bil je brez prednosti]. Problem je bil potem, da se ga zaradi gužve na cesti nisem moral otresti. Ker poznam te fore, sem se vsakokrat pri rdeči ustavil nekaj metrov pred naslednjim avtomobilom, tako da ko je on stopil k mojemu avtu, sem imel maneverski prostor za pomikanje naprej... in potem še pomikanje nazaj. Nazadnje mi je le uspelo po enournem kroženju pridet na policijsko postajo čez služben vhod, njemu pa so napisali kazensko ovadbo zaradi povzročevanja navarnosti zaradi zasledovanja.

Lansko leto ob jutranjih urah na Večni poti v Ljubljani je kolega za las ušel smrti. Črn BMW se mu je prilepil na rit, ko ga je kolega iz previdnosti spustil mimo, mu je ta zaprl pot in skočil ven iz avta ter repetiral pištolo. Nekaj mu je začel sikat v polomljeni slovenščini nato pa 2 krat ustrelil v zadnjo šipo avtomobila in se počasi (!) odpeljal. Policist, ki stoji pri Ameriški ambasadi, seveda ni nič videl.

Tudi sam sem začel kariero v policiji. Moja prva lekcija od starejših kolegov na policijski postaji je bila, da naj se ne zapletam po nepotrebnem z določenimi ljudmi. Za kateri dve skupini ljudi gre, se itak ve. Problem je pa res tudi v sodiščih, zjutraj primeš roparja in ga odvedeš pred sodnika, ampak on je prej doma, kot ti iz službe. Ker se pač z določenimi dejstvi nisem mogel sprijazniti, sem rekel "zbogom policija".

Pretekli mesec pa sem imel tudi sam grdo izkušnjo s policistom iz Sektor za nadzor prometa. Zapeljal sem v rumeno luč v križišču, ampak nisem niti zapeljal v križičče, ker sem takoj zavil v eno majhno slepo ulico. Amapak odnos je bil katostrofalen, da ne pomislim da je sireno držal dobro minuto prižgano (pred mojim faksom), potem pa me je dobesedno na suho poj*bal. Mogoče je želel pokazati svoj ego kolegici policistki (blodinki). Imam dve častni plaketi kot občan za pomoč policiji, ampak od takrat naprej, če bi še kakšnega policista spet pretepali, bi se samo preširno nasmejal in odpeljal mimo.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jul 05, 2007 9:36 pm

Vsi tukaj lajajo kake pičke so policaji. Problem je predvsem drugje...v tem, da karkoli naredijo, nihče za njimi ne stoji. Ko pojebajo pravo barabo, je ta do drugega dneva zunaj, poleg tega pa vloži pritožbo, za katero se včasih ugotovi da je neutemeljena ali pa celo utemeljena(kao), potem pa baraba še civilno toži policaje in primer dobi, policaj pa mu mora z lastnega žepa plačevat odškodnino...LOGIKA? Jaz je ne vidim, potem pa ni čudno da se policaj raje stran obrne kot pa koga zapre, saj to morda pomeni, da bo namesto svojega, futral otroka barabe z vsakomesečnim prispevkom...Sistem je v kurcu in tudi smrkcem ni lahko kar se tega tiče...

sicer pa ko smo glih pri policajih...stanje glede sprejemanja v policijo je trenutno katastrofalno, v policijo se sprejema takšen ološ da glava boli ko vidiš policista, ki ima dejansko manj znanja(o policijskem delu) kot povprečen državljan. Žal je kvaliteta izobraževanja padla na minimum in ko bodo to poštimali, pa bodo spet lahko "miličniki" uživali malo več ugleda in spoštovanja...do takrat pa bojo nekateri kreteni metali slabo luč na vse svetle izjeme v policiji.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Pe jul 06, 2007 9:40 am

Skinhead je napisal/-a:Ma tip je biu i****, sm pršu tja do njega ko je tanku, sm mu začel govorit: ČLOVEK A SI NORMALEN, VEŠ KAJ BI LAHKO NAREDU. Tipa pa samo tanka in se mi je dobesedno v fris smeju.

to pa še dodatno zloooo sovražim da mi folk dela! jz bi ga zbasal v prtljažnik in ga fural po ovinkih da se malo zmeša. nato bi ga pustil v eni goši v 3PM da ne bi vedel kje je. prokleti idjot. to je samo še za ostrel!

v končni fazi policaj več kot kazen za hitrost si ne upa napisat, ker nima nobenega za sabo da bi ga čuval. državo itk zanima samo keš in ne kriminal (ker je že sama).in ti ljudje ki bi mogoče delali dobro ne morejo, si ne upajo.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 06, 2007 11:43 am

Evo še malo dobrih stvari o policajih.

Danes me je policist prijetno presenetil. Po dolgem času, so me spet ustavili, ker nisem bil prepasan. Odnesel sem jo samo z "Prosim privežite se in srečno nadaljno vožnjo."

Očitno gredo stvari tudi v policiji na bolje in se policisti ne zapikujejo več v vsako podrobnost, pa malo bolj človeški so postali.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Skinhead
Nov uporabnik

Napisal/-a Skinhead Pe jul 06, 2007 2:15 pm

No jaz sem mel pa na hrvaškem dobro izkušnjo s policaji. Omejitev je bla 50 jz sem vozil 73km/h, polcaj me ustavi in mi reče da bo kazen 70€, grem po denar v avto, in ko pridem nazaj do policijskga avta, me vpraša koga vse peljem na dopust, mu rečem da ženo in dva mulca, policaj pa pribije, peljite jih za ta denar raje na sladoled :)) No potem se mu dal 20€ in šel naprej!

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD So jul 07, 2007 1:11 pm

Če je tip pameten te bo stožo da boš skakal ;)

Drugič pa mirne živce in pokliči policijo, mogoče bodo celo kaj naredili ;)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov