Kael je napisal/-a:Hmnja - dajmo se potem začet bunit, da mora biti tudi krmiljenje - torej volan povsem mehanski, saj servo asistenca ni popolna v primeru kratkega stika na volanu. Meni je naredilo kurcšlus in blokiralo volan... ročna saves. A naj zdej iz vsakega avta f00knem ven vso elektroniko

?
Naj ima vsak tisto kar zmore in kar hoče imet. Sam imam 2 močnejša kabla do štarterja in do alternatorja pod havbo pa par drobnih za luči in smernike, ter pokazatelja kok je olja v mašini, voltmeter in kakšen pogon uporabljam(2WD, 4WD ali reduktor). Vse skupaj imam pod havbo 15 žic, in to mi je dovolj. Če bi se dalo, bi jih imel še manj, ker imam rad avtomobile s samo mehaniko.
V vsej svoji praksi odkar vozim, bi mi ESP mogoče prišel samo enkrat prav in to pri 30km/h, ko se je postavila srna na cesto in je s petko turbo nisem hotel nabiti, naredil sem pa z manevriranjem na pesku več škode, kot če bi jo nabil. Pa še to ne vem, če bi ESP takrat rešil situacijo, ker je avtro potegnilo v globok pesek na makadamski cesti in od tam v jarek. Hitrost je bila 30km/h, tko da se je vse odvijalo v počasnem posnetku. Od takrat naprej imam terenca in me srne ne skrbijo več, ker se jim ne umikam, vedno pa po trku s srno pristanem na cesti, srna pa v golažu.