Matjazy je napisal/-a:A je treba takšno kolono prehitet v enem kosu al kako? Ker so naredil celo paniko na cesti, vozli so se lepo dobrih 20km/h, vse skupaj je daljše od kamiona in se tako ne da prehitet za vsakim ovinkom, sploh ker so junaki dal lepo spredaj in zadaj širok avto.
Matjazy je napisal/-a:Mene pa nekaj zanima.. zadnjič sem naletel na leglo kolesarjev, spredaj in zadaj je bil avto. Zadnji avto sem prehitel, kolona je bila precej dolga, v času prehitevanja je nekdo prigonil nasproti in sem se seveda umaknil med bicikliste, ki so začeli silno cepetati in se razburjati - so bili prav smešni. No seveda se nisem kaj dosti oziral in sem, ko je situacija dopuščala, prehitel še gajbico spredaj in se podal naprej v svet.
A je treba takšno kolono prehitet v enem kosu al kako? Ker so naredil celo paniko na cesti, vozli so se lepo dobrih 20km/h, vse skupaj je daljše od kamiona in se tako ne da prehitet za vsakim ovinkom, sploh ker so junaki dal lepo spredaj in zadaj širok avto.
Matjazy je napisal/-a:Mene pa nekaj zanima.. zadnjič sem naletel na leglo kolesarjev, spredaj in zadaj je bil avto. Zadnji avto sem prehitel, kolona je bila precej dolga, v času prehitevanja je nekdo prigonil nasproti in sem se seveda umaknil med bicikliste, ki so začeli silno cepetati in se razburjati - so bili prav smešni. No seveda se nisem kaj dosti oziral in sem, ko je situacija dopuščala, prehitel še gajbico spredaj in se podal naprej v svet.
A je treba takšno kolono prehitet v enem kosu al kako? Ker so naredil celo paniko na cesti, vozli so se lepo dobrih 20km/h, vse skupaj je daljše od kamiona in se tako ne da prehitet za vsakim ovinkom, sploh ker so junaki dal lepo spredaj in zadaj širok avto.
TomazK je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Mene pa nekaj zanima.. zadnjič sem naletel na leglo kolesarjev, spredaj in zadaj je bil avto. Zadnji avto sem prehitel, kolona je bila precej dolga, v času prehitevanja je nekdo prigonil nasproti in sem se seveda umaknil med bicikliste, ki so začeli silno cepetati in se razburjati - so bili prav smešni. No seveda se nisem kaj dosti oziral in sem, ko je situacija dopuščala, prehitel še gajbico spredaj in se podal naprej v svet.
Paniko si naredil sam s svojim kretenskim dejanjem. Po tvojih vprašanjih sodeč pa bi bilo dobro če bi si ponovno vzel v roke knjižico s prometnimi pravili.
jay je napisal/-a::EE jaz z tovornjakom samo 2x potrobim. Tretjič je že kriza
wavemaker je napisal/-a:a 20m šlepar greste tudi samo do polovice prehitevat? Ja vem, šlepar mora biti na cesti, kolesarji si lahko izberejo manj prometne poti, ampak vseeno.
Po ovinkastem klancu navzdol s(m)o pa avtomobilisti kolesarjem ovira...
Kalos je napisal/-a:Kakšen izgovor imate pa kolesarji za to da vozite po cesti, ko imate ob sebi kolesarko? Samo zanima me namreč...
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov