Turbobitch je napisal/-a:Master7 je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Kukr se lepo vid n posnetku so pil čaj model kup očala.
Jih boš prvo sebi?
24ur navaja da so ujeli nekaj voznikov v alkoholiziranem stanju. Mi pa res dol visi a ga je dobu iz "prenosnega" mini bara ali pa iz svojega prtljažnika.
Drugače pa ni ga dobrega čaja brez ruma ane?
nibrigenipameti.press
Goba jst poznam un folk in bil sem tam, tko da ne bit pameten preveč. Verjetn je da so bli alkoholizirani nekateri drugi kar se v tej zablujeni Sloveniji vidi vsak dan. Tok kukr se jaz giblem na različnih cestah čez dan vidm 100 druhig debilov ki veliko bolj ogrožajo življenje kot tisti tam. IN tisti ki gledajo in hodijo po cestah so tam na svojo odgovornost. Če bodo zbiti na cesti so si sami krivi. Če si pijan in ubiješ sebe ali drugega si ti kriv. Če boš doma pred televizijo in ne pri rutarju te verjetno ne bo zbil d**** z rdečim swiftom. Vsak si dela svoj lajf.
Joža posluš!
Kaj si se zdaj zapičil samo v alkohol? Tudi teli tvoji poznani i zajebani ste prav tako v prekršu, ko dirkate po javnih cestah ter delate budale predvsem iz sebe.
Jah žal je res, da obstajajo tudi gledalci, ki vas butle ob cesti spremljajo, se pa ne zavedajo, da nekateri v kritičnih situacijah ne bi znali pravilno odreagirat.
Dajem ti en preprost primer, v bližini je neka diskoteka, kjer je dosti pijane mularije, nekateri recimo gredo peš domov, ker živijo v bližini. Slučajno se znajdejo na odseku, kjer ga vi tiščite in hopsa nekdo ti skoči na cesto? Kaj storiš? Ubiješ popolonoma nedolžno žrtev zaradi tvojih (vaših) neorganiziranih izživljanj na JAVNI površini, ki je last vseh ter se uporablja v skaldu z zakonom! A se ti bo to utupilo v to tvojo nedoraslo tintaro? To kar počnete, ni samo nevarno za vas temeveč tudi za same "gledalce", predvsem pa nedolžne mimoidoče!
Se pravi, če dobro premislim, ti si pripravljen za manj kot 400 m tvegati svoje ter tuje življenje? Čestitam, res, ne morem se načuditi tebi in podobno mislečim! Ne želim ti ničesar slabega, poba spravi se k sebi preden te bo življenje teplo!
Kar se pa tiče voznikov na cesti pa samo potrjuje tezo da dan danes je prelahko dobiti vozniški izpit! Marsikaj bi lahko spremenili za mlade voznike, še bolj pa za starejše občane, ki "so" bog i batina na cesti.