Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 25, 2007 1:27 pm

seeman66 je napisal/-a:Ne vem
Kaznivo dejanje zoper javni promet, katerega je posledica denarna kazen ali odvzem vozniškega dovoljenja.

KD-ji so popolnoma ločeni od prekrškov...ni to isto niti niso prekrški kd zoper javni promet itd...ne mešat hrušk in jabolk ;)

btw...tablice tvoja last in jih ne sme vzet...tudi boksar ali metuljčka(nož) lahko kupiš v trgovini pa ti ga zasežejo...brez problema in po zakonu :D
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To sep 25, 2007 3:36 pm

Kukr se lepo vid n posnetku so pil čaj model kup očala.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

krypton
Novinec

Napisal/-a krypton To sep 25, 2007 6:51 pm

Ja pa še gledano po ZOP-u, se zasežejo predmeti (stvari), ki so nastali s prekrškom, bili uporabljeni pri prekršku, in bili pridobljeni s prekrškom.

Tako, da ti lahko policist teoretično in tudi v praksi zaseže vozilo, kar se na nekaterih območjih že kar množično izvaja. Avto je navsezadnje sredstvo storitve.

Predvsem so tu mišljeni kršitelji povratniki, brez vozniške non stop nažgan pa brez dohodkov.

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To sep 25, 2007 8:20 pm

Sam pa jokcate eni tlele, točno se ve da bo racija po takem prispevku pa še kar rinete tja :roll:
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To sep 25, 2007 8:27 pm

Sej noben ne jokca, sam naj nas na miru pustijo, če ne norimo in če tam debatiramo. Tiste, ki pa norijo, naj pa lovijo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 To sep 25, 2007 9:17 pm

Turbobitch je napisal/-a:Kukr se lepo vid n posnetku so pil čaj model kup očala.

Jih boš prvo sebi?

24ur navaja da so ujeli nekaj voznikov v alkoholiziranem stanju. Mi pa res dol visi a ga je dobu iz "prenosnega" mini bara ali pa iz svojega prtljažnika.

Drugače pa ni ga dobrega čaja brez ruma ane? :roll:

nibrigenipameti.press

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 25, 2007 9:41 pm

Master7 bil sem tam točno ta dan, ko je bila racija. Ti štirje vozniki so ostali na koncu sredi parkirišča, imeli so polno alkota v avtomobilih, skos so se hotl neki tepst in videlo se jim je , da niso redni gosti na tem parkirišču. Eden izmed njih je celo flašo šel metat proti policajem, pa je falil. Ko so vidl, da se 3 policijska vozila stalno vozijo okoli njih, so se usedli v avtomobile in se odpeljali, na križišču pa so jih ustavili policaji.

Tok o tem, da je tam dost alkohola. Ni ga dosti, kolikor ga pa je, ga je pa preveč. Če noriš z avtom, bodi trezen, če ga hočeš pit, pa se vozi s taxijem.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch To sep 25, 2007 10:01 pm

Master7 je napisal/-a:
Turbobitch je napisal/-a:Kukr se lepo vid n posnetku so pil čaj model kup očala.

Jih boš prvo sebi?

24ur navaja da so ujeli nekaj voznikov v alkoholiziranem stanju. Mi pa res dol visi a ga je dobu iz "prenosnega" mini bara ali pa iz svojega prtljažnika.

nibrigenipameti.press

Goba jst poznam un folk in bil sem tam, tko da ne bit pameten preveč. Verjetn je da so bli alkoholizirani nekateri drugi kar se v tej zablujeni Sloveniji vidi vsak dan. Tok kukr se jaz giblem na različnih cestah čez dan vidm 100 druhig debilov ki veliko bolj ogrožajo življenje kot tisti tam. IN tisti ki gledajo in hodijo po cestah so tam na svojo odgovornost. Če bodo zbiti na cesti so si sami krivi. Če si pijan in ubiješ sebe ali drugega si ti kriv. Če boš doma pred televizijo in ne pri rutarju te verjetno ne bo zbil d**** z rdečim swiftom. Vsak si dela svoj lajf.
Slika

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To sep 25, 2007 10:01 pm

nebivedu je napisal/-a:Sej noben ne jokca, sam naj nas na miru pustijo, če ne norimo in če tam debatiramo. Tiste, ki pa norijo, naj pa lovijo.

če si normalno sparkiran in ima vse homologirano ti ne more policaj nič. Potemtakem se tudi ne jeziš na policaja, ker opravlja svoje delo. ;)

lp

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch To sep 25, 2007 10:03 pm

Če so policaji težil zato ker si imel en flajštr premal v popolnoma novi prvi pomoči pol niso glih normalni in se z Nebivedijom prov strinjam.
Slika

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Napisal/-a Master7 To sep 25, 2007 10:55 pm

nebivedu je napisal/-a:Master7 bil sem tam točno ta dan, ko je bila racija. Ti štirje vozniki so ostali na koncu sredi parkirišča, imeli so polno alkota v avtomobilih, skos so se hotl neki tepst in videlo se jim je , da niso redni gosti na tem parkirišču. Eden izmed njih je celo flašo šel metat proti policajem, pa je falil. Ko so vidl, da se 3 policijska vozila stalno vozijo okoli njih, so se usedli v avtomobile in se odpeljali, na križišču pa so jih ustavili policaji.

Tok o tem, da je tam dost alkohola. Ni ga dosti, kolikor ga pa je, ga je pa preveč. Če noriš z avtom, bodi trezen, če ga hočeš pit, pa se vozi s taxijem.

Glej,
kar se tebe tiče si mi čisto vredu. Po tvojih trditvah se zbiraš zaradi druženja, in to je to. End of story.

Kar se pa tiče tistih pijanih veseljakov, je pa žal odraz kulture v Sloveniji, predvsem pa to kakšni izmečki živijo ter pridobijo vozniški izpit.

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Napisal/-a Master7 To sep 25, 2007 11:05 pm

Turbobitch je napisal/-a:
Master7 je napisal/-a:

Jih boš prvo sebi?

nibrigenipameti.press

Goba jst poznam un folk in bil sem tam, tko da ne bit pameten preveč. Verjetn je da so bli alkoholizirani nekateri drugi kar se v tej zablujeni Sloveniji vidi vsak dan. Tok kukr se jaz giblem na različnih cestah čez dan vidm 100 druhig debilov ki veliko bolj ogrožajo življenje kot tisti tam. IN tisti ki gledajo in hodijo po cestah so tam na svojo odgovornost. Če bodo zbiti na cesti so si sami krivi. Če si pijan in ubiješ sebe ali drugega si ti kriv. Če boš doma pred televizijo in ne pri rutarju te verjetno ne bo zbil d**** z rdečim swiftom. Vsak si dela svoj lajf.

Joža posluš!
Kaj si se zdaj zapičil samo v alkohol? Tudi teli tvoji poznani i zajebani ste prav tako v prekršu, ko dirkate po javnih cestah ter delate budale predvsem iz sebe.
Jah žal je res, da obstajajo tudi gledalci, ki vas butle ob cesti spremljajo, se pa ne zavedajo, da nekateri v kritičnih situacijah ne bi znali pravilno odreagirat.
Dajem ti en preprost primer, v bližini je neka diskoteka, kjer je dosti pijane mularije, nekateri recimo gredo peš domov, ker živijo v bližini. Slučajno se znajdejo na odseku, kjer ga vi tiščite in hopsa nekdo ti skoči na cesto? Kaj storiš? Ubiješ popolonoma nedolžno žrtev zaradi tvojih (vaših) neorganiziranih izživljanj na JAVNI površini, ki je last vseh ter se uporablja v skaldu z zakonom! A se ti bo to utupilo v to tvojo nedoraslo tintaro? To kar počnete, ni samo nevarno za vas temeveč tudi za same "gledalce", predvsem pa nedolžne mimoidoče!
Se pravi, če dobro premislim, ti si pripravljen za manj kot 400 m tvegati svoje ter tuje življenje? Čestitam, res, ne morem se načuditi tebi in podobno mislečim! Ne želim ti ničesar slabega, poba spravi se k sebi preden te bo življenje teplo!

Kar se pa tiče voznikov na cesti pa samo potrjuje tezo da dan danes je prelahko dobiti vozniški izpit! Marsikaj bi lahko spremenili za mlade voznike, še bolj pa za starejše občane, ki "so" bog i batina na cesti.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 25, 2007 11:12 pm

Master7 je napisal/-a:
Glej,
kar se tebe tiče si mi čisto vredu. Po tvojih trditvah se zbiraš zaradi druženja, in to je to. End of story.

Kar se pa tiče tistih pijanih veseljakov, je pa žal odraz kulture v Sloveniji, predvsem pa to kakšni izmečki živijo ter pridobijo vozniški izpit.

Za moje pojme ni odraz družbe, ampak bolj idiotizem vlade in ostalih ustanov, ki nočejo narest tega, da bi bile brezalkoholne pijače cenejše od alkoholnih.

Jst sm takoj za zakon, ki bo določal da mora biti pol litra soka cenejše od pol litra piva.

Mislim, da bi potem tudi mnogo manj ljudi pilo, sej zdej recimo pridejo žejni v lokal, pa je 2 deci soka tok kot pol litra piva. Po pol litra pijače pa se bolj odžejaš, kot od 2 deci, torej vsak potem naroči pivo. Če bi bila cena enaka, potem bi kr dosti ljudi poseglo po sokovih.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To sep 25, 2007 11:19 pm

Glede cen se strinjam z nebivedu-jem. Tud vidim tud pri sebi, da večkrat raje alkoholno spijem ker je ceneje, kot pa 2 deci juica ki ni vreden tistega dnarja. :?
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Napisal/-a Master7 To sep 25, 2007 11:19 pm

Moraš ločiti "kultura" ter "družba". Malce je razlike in potem boš videl, da je moj post povsem smiselen.

Nikakor pa ne vidim sedaj povezave med ceno soka ter alkohola? Če se ti pije sok boš pil sok, če se ti pije boš pil alko, vendar se ti mora (vsaj naj bi se ) prižgala neka blokada v glavi, da potem vozil ne boš.

Greš ven žurat ter se odločiš, da greš z avtom? V lokalu piješ alko zato, ker je cenejši od soka? Prvič slišim.
V Sloveniji je potrebno uvesti 0,000000000 promila alkohola v krvi. Zakaj? Zato, ker se jih veliko zanaša, aha lahko spijem še 5 pirov pa bom ravno pod mejo ali pa 3 "jeger kole"! Tukaj je problem, ker si ljudje sami določajo meje! Ne rabim pa omenjat, da se alkoholh različno prime različnih ljudi.

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S Sr sep 26, 2007 1:07 am

Jaz sem vam povedal. Če bo kdo tko naredil kot sem rekel prov, če ne bo mi je tud prav.

Če pa ste ovce pa bodite ovce še naprej. Policaj ni kriv če vi ne pozante svojih pravic ...

Aja še to: policaj lahko po zakonu zaseže vaše nože al kaj je že en napisal.
Zakaj pol policaj ne pride k tebi domov in pobere vse kuhinjske nože po zakonu?

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr sep 26, 2007 1:16 am

Dr_S je napisal/-a:Aja še to: policaj lahko po zakonu zaseže vaše nože al kaj je že en napisal.

Ker jih ne nosiš po ulici in z njimi nikogar (domnevno) ne ogrožaš? Pa kaj je s folkom zadne čase... :noro
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr sep 26, 2007 1:17 am

Dr_S je napisal/-a:Zakaj pol policaj ne pride k tebi domov in pobere vse kuhinjske nože po zakonu?

zato ker ti nozi niso v prekrsku in nedelajo umora ali kar koli podbnga !!! ce pa ksn nardi pa zaseze...

dejte se bol lovske pisat
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr sep 26, 2007 6:12 am

Master7 je napisal/-a:Moraš ločiti "kultura" ter "družba". Malce je razlike in potem boš videl, da je moj post povsem smiselen.

Nikakor pa ne vidim sedaj povezave med ceno soka ter alkohola? Če se ti pije sok boš pil sok, če se ti pije boš pil alko, vendar se ti mora (vsaj naj bi se ) prižgala neka blokada v glavi, da potem vozil ne boš.

Greš ven žurat ter se odločiš, da greš z avtom? V lokalu piješ alko zato, ker je cenejši od soka? Prvič slišim.
V Sloveniji je potrebno uvesti 0,000000000 promila alkohola v krvi. Zakaj? Zato, ker se jih veliko zanaša, aha lahko spijem še 5 pirov pa bom ravno pod mejo ali pa 3 "jeger kole"! Tukaj je problem, ker si ljudje sami določajo meje! Ne rabim pa omenjat, da se alkoholh različno prime različnih ljudi.

Če bi dobro prebral, bi videl, da če greš na eno pijačo, je ceneje vzet pol litra piva, ker napihal ne boš, pijan ne boš, prišlo pa te bo ceneje kot 2 deci soka. In ker smo slovenci škrti že po naravi, bomo raje vzeli več za manj denarja. Če bi bili pa ceni isti, bi pa večina segla po soku.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr sep 26, 2007 7:48 am

Dr_S je napisal/-a:Jaz sem vam povedal. Če bo kdo tko naredil kot sem rekel prov, če ne bo mi je tud prav.

Če pa ste ovce pa bodite ovce še naprej. Policaj ni kriv če vi ne pozante svojih pravic ...

Aja še to: policaj lahko po zakonu zaseže vaše nože al kaj je že en napisal.

:shock: amm..ker če bi jih zasegel bi se mu vswi smejali saj bi me lahko obtožil samo tega da sem danes zjutraj za zajtrk zabodel zalamo ter narezal sir.

p.s. oboje sem nato skril v predelovalni industriji :lol:

ampak res kaj je z folkom zadnje čase takšnih izjav pa že dolgo ni bilo :?
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov