Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe okt 05, 2007 7:12 am

BBoss je napisal/-a:No no, klele nas pa vseeno precej podcenjuješ, če misliš, da nas je asmo 1%, ki se trudimo, da idiotizem ne bo prevladal. ;)

O ma kar prav. Sej to je od 10.000 uporabnikov 100 ljudi. In sedaj bodo kar naenkrat vsi v tistem enem procentu :cry jej jej otroc.

Za zadnjih nekaj pametnih postov pa :tomidelej:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 05, 2007 7:49 am

Vseh uporabnikov je 18666, torej je en procent 186 ljudi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi Pe okt 05, 2007 9:07 am

bolj kot berem temo, bolj se mi zdi da hočete nekateri ustvarit 2fast & 2real tretji del "z pritiski na občino in policijo želimo da nam uredi stezo kjer bomo svobodno dirkali" pol pa na ilegalca z mustangom proti dodgu po dvosmerni. se mi zdi da ste v roke dobli njihov scenarij, mau pritiska na policijo in občino z ilegalnimi dirkami, mogoče kakega klicanja novinarjev da si pridejo spektakel pogledat pa nam bo ratalo. pa še tiste kile plastike na avtih nam bo uspelo obdržat brez homologacij.
Nebivedu se pa strinjam da nas filajo z morš met homologirano, vozi po omejitvah, pol pa ko ste bli pri rutarju na višku popularnosti pa vas edn zašpeca novinarjem drug dan ajde racija. js verjamem da se je kr enih par našlo tam ko so se sam mim pelali pa so jih obdelali policaji kot da so oni "dirkači". organizatorji takih ilegalnih dragov imajo j***a, da se upajo to nardit. vsak ki pride pa naj si vračuna v zakup da obstaja možnost da jih dobijo policaji.

racije ne bi bilo če en tega ne bi vn spravu
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe okt 05, 2007 9:49 am

haha men so napisal kazen 1300€ ker sem:

- Imel pijano sopotnico (objektivna ocena-nedokazano)
- Napihal 0.29 (ok tle sm kriv, se strinjam s predpisano kaznijo)
- Avto mi je med postopokom deloval dlje kot 3 min. (WTF)
- Sem ugovarjal uradni osebi (če nimam meglenk jih nimam, to je dejstvo, ne ugovarjanje.)
- Nisem imel podpisanega izpita -500€ 8kt (zakon po katerem me je oglobil ne omenja poškodovane izkaznice)

Težil mi je še da sem vozil z meglenkami, ki jih sploh ni na avtu in, da imam rezervno gumo prazno.. (guma je collapseable in ima priložen kompresor)

najbol jih je potrl k so iskal napako na 23 let starem avtu eno uro in jim ni ratal nč najdt, razn tega, da sem delal ozonsko luknjo :lol:

mislm da nebivedu namiguje na take policaje, ki so direkt za pred zid.

Prekleti pe dri policajski, nism vm js kriv da ste policaji in da morte delat takrat ko se js odpravljam dam sexat.
(ok to leti samo na une ki se najdejo v tem. Imel sem že čast prisotnosti v postopku kjer so bli policaji 200% korektni in so ravnali kot je ravnati treba v dani situaciji.)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe okt 05, 2007 9:56 am

pa se neki:

Stezo za izzivljanje adrenalinskih potreb v sloveniji potrebujemo NUJNO.

100x bolj kot stadion. stadion je za debile ki laufajo za zogo. primitivnost brez primere.. smo v letu 2007 drgac.. ne v kameni dobi pheesda.

Po drugi strani pa če steza na kateri se lahko izzivijo vsi tisti, ki tako izzivljanje potrebujejo in ga pac ker ga nimajo kje prakticirajo na cesti, prihrani samo eno nesreco na leto, je več kot vredna občinskega denarja, zemljišča in še kakšnega rituala po možnosti.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Pe okt 05, 2007 9:58 am

1300€ :shock: pa sej niso normalni, sploh ko berem razloge (če alko pač spustim)

Je bilo to sedaj v kratkem?

lp & sožalje

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 05, 2007 9:59 am

A kar kazen je dal, ker mu je sopotnica delovala pijana, ampak ji ni dal za pihat? Pa meglenk nimaš, on pa je videl prižgane? Jaz nebi podpisal pa se strinjal s tem. Ok tisto kaj si napihal, bi plačal, ostalo pa si lahko on na čelo napiše pa podpiše.
Za vstrelit je ta policaj :evil:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

Moje mnenje

Napisal/-a sergej Pe okt 05, 2007 10:05 am

Moje mnenje !!!ce smo EU pa Naj se grejo EU...Tak samo o homologaciji!!Mislim, da marsikateri avto na cesti ima zanic amortizerje in vzmeti,gume pri nas skratka ogromno bolj nevarno kot ce je spuscen in ima nmesto 15 col 16 in ne pre siroke gume !!!
V avstriji so me policisti velikokrat ustavli, doben me ni vprasal za homologacijo..le db so zmerli izpuha in zmeril je visino avta in luci le pregledal..........in ni komplinciral nic !!!!!!
-----------------------------
www.mottorklub.com

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi Pe okt 05, 2007 10:07 am

za tak primer deluje neka zveza odvetnikov ki jo menda uporablja vse več voznikov ki so bili v nelogičnem prekršku, menda je cca 15 eur mesečno,so pa tile gospodi pravi trn v riti prometnih policajev saj so pravkar razveljavili kolegicikazen ko je priletela na radar, se je menda odvetnik skliceval na atest radarja in sta zmagala. neka odvetniška asistenca al neki takega. to bi ti prišli prav voith
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Napisal/-a sergej Pe okt 05, 2007 10:11 am

[size=9][quote="Lumpy_"]A kar kazen je dal, ker mu je sopotnica delovala pijana, ampak ji ni dal za pihat? Pa meglenk nimaš, on pa je videl prižgane? Jaz nebi podpisal pa se strinjal s tem. Ok tisto kaj si napihal, bi plačal, ostalo pa si lahko on na čelo napiše pa podpiše.
Za vstrelit je ta policaj :evil:[/quote][/size]

Lej izjava KO IMATE ZAPLETE ENOSTAVNO VPRASAJTE kaj se zgodi ce ne podpises oz. ce podpises doben mi se ni znal odg.policist mislim moje prasanje nato zakaj se sploh se moras podpisat al kaj....nevejo kaj delajo ali kaj
www.mottorklub.com

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe okt 05, 2007 10:21 am

itak da nisem podpisal. podpis pomeni strinjanje, jaz se strinjal nisem. Odvetnikov ne rabim ker sem sam svoj odvetnik kar mi zaenkrat zadostuje.

Poslal sem jim zahtevo za sodno varstvo, obrazlozitev dogodka in potrdilo z upravne enote, ki v 100% izpodbija člen po katerem naj bi placal 500e in 8kt zaradi podpisa v izpitu.

Zenski ni dal za pihat, samo določil je, da je pijana. Zanimiva igra naklučij je, da je bila isti dan dopoldne pri zdravniku zaradi prehlada :twisted:

meglenk nimam. če policist ni tehnično zadosti razgledan da ne razlikuje luči med seboj, ni primeren za opravljanje policijskega dela.

blo je to ene 2 mesca nazaj, sodišče pa imam v ponedeljek.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe okt 05, 2007 12:10 pm

ja no glede na to da so ti take pisal.. bedarija...

upam da zmagaš.. :D

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 05, 2007 12:14 pm

Poročaj kak se bo razvilo na sodišču, da vidimo če se da kaj dosečt glede na to, da pišejo oslarije v zapisnik ki niso resnične oz. nimajo dokaza za to.

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

da

Napisal/-a sergej Pe okt 05, 2007 12:37 pm

Da
Zadnjič spremenil sergej, dne Pe okt 05, 2007 1:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
www.mottorklub.com

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Re: ali ali

Napisal/-a Voith Pe okt 05, 2007 12:58 pm

sergej je napisal/-a:Mamo en primer ko je policist sam, mero, z pistolo in ni uspel iz avta pravo casno da bi ga ustavil in mu je se pobeg napisal in smo pritozbo napisali in uspelo!!!
Kar se mi zdi prav, da vedno bodite pozorni kak pa zakaj je kazen in okoliscine drugi primer spet hitrost naj bi bila previsoka hitrost zmerjena na 160m 25kmh prevec ampak tam se je vedno omejitev 90kmh saj tabla z naselnim imenom in s tem omejitev 50kmh stoji 100m halloTak da pazite in dodobra kak in zakaj ste kaznovani

a sm sam js al se kdo tega ne razume?

dej razcleni prosim ker nc ne stekam...

Lumpy:

simple povedano je tko: ce si kriv in za to obstajajo dokazi se bos tezko zmazal. ce nisi mas pa veliko verjetnost da se potegnes ven + tozis policaja, kar bom js verjetno naredil.

ker to ni mogla biti napaka.

ta clen bi on moral nujno preveriti na vezi predn bi me kaznoval po njem.

ce me je preveril je dobil odgovor da je vse ok in me s tem nebi smel kaznovati.
ce ni preveril in je kar napisal je grobo kršil pravilnik policije.

Iz tega primera se lepo vidi da me je policaj namerno hotel oskodovati na racun njegovih privilegijev, ki jih ima kot uradna oseba. Kar je big no no. Tko da če se ga bo dalo tožt, ga bom tožil in najel dobrega odvetnika za to.
Zadnjič spremenil Voith, dne Pe okt 05, 2007 1:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 05, 2007 1:00 pm

Drugi odstavek mi ni jasen najbolj :)

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Pe okt 05, 2007 1:03 pm

Česa točno ne razumete? Policaj je meril na območju, kjer je omejitev 90kmh, kazni pa delil, kot da je omejitev 50kmh ane.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 05, 2007 1:16 pm

sergej je napisal/-a:tam se je vedno omejitev 90kmh saj tabla z naselnim imenom in s tem omejitev 50kmh stoji 100m

No tu do 90kmh sem kapiral, da je bla omejitev, samo zadnji del stavka je smešno napisan bil :D (in s tem omejitev 50kmh stoji 100m)

No sej vseeno, glavno da vemo kak je blo. :P

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe okt 05, 2007 2:50 pm

Voith je napisal/-a:Lumpy:
simple povedano je tko: ce si kriv in za to obstajajo dokazi se bos tezko zmazal. ce nisi mas pa veliko verjetnost da se potegnes ven + tozis policaja, kar bom js verjetno naredil.
ker to ni mogla biti napaka.
ta clen bi on moral nujno preveriti na vezi predn bi me kaznoval po njem.
ce me je preveril je dobil odgovor da je vse ok in me s tem nebi smel kaznovati.
ce ni preveril in je kar napisal je grobo kršil pravilnik policije.
Iz tega primera se lepo vidi da me je policaj namerno hotel oskodovati na racun njegovih privilegijev, ki jih ima kot uradna oseba. Kar je big no no. Tko da če se ga bo dalo tožt, ga bom tožil in najel dobrega odvetnika za to.

voith enkrat smo že debatirali o tem primeru...in mislim da sem ti par stvari razložil že tam...predvsem zakaj si dobil kazen za "ugovarjanje"...in PROSIM ne govort da zaradi tega ker si rekel da tisto niso meglenke, ker si že enkrat napisal da si bil "zelo vljuden" v tistem postopku pa tudi če le ob koncu vsega in zato si tudi dobil omenjeno kazen, torej ne ugovarjanje ampak nedostojno vedenje. Če avto stoji več kot 3 minute ga moraš ugasnit...kaj je tle WTF, je pa pes ker bi ti lahko to omenil. Za pijanega sopotnika ni določena meja alkohola, poleg tega pa se stvar v praksi skoraj NIKOLI ne izvaja, razen če je kdo res hud težak...tukaj pač ni bilo nujno da je bila težka ali sploh karkoli, ampak si mu očitno stopil s svojim obnašanjem že ti, kar glede na tvoje takratno pisanje ko si bil še v afektu niti ni čudno. Kako bo pa dokazoval da je bila pod vplivom je pa seveda druga zadeva in verjetno bo stvar res padla v vodo, tako kot verjetno tisto s podpisom...kar je tudi prav...ostalo pa...boš videl...
Zadnjič spremenil Slide, dne Pe okt 05, 2007 4:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S Pe okt 05, 2007 3:41 pm

Sam za tisto foro če avto stoji več kot 3min ....

To je men kar nekaj. Če je to slučajno res, mora biti dokazano da je avto bil prižgan
več kot 3min. In sicer mora biti zadeva izmerjena ( čas) da je bil točno njegov avto na mestu in da je bil prižgan več kot 3min. Oprema s katero je bilo to merjeno mora biti a-testirana, gospod policist mora biti usposoben za delo z njo .....

Če česa ni bilo, je gospod policist prekoračil svoja pooblastila oz je napaka v postopku.
Tuki napišeš pritožbo in napišeš miljon stvari ki so napačne in če je ena stvar ugotovljena da ni v skladu z zakonom si rešil celoten primer oz celotno kazen.
Ker ne morejo ti potem neki spreminjati kazni pa dajat stvari ven ....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov