Slide je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:slide bom ju3 počekiral v knjižici, tam tudi piše za GTja
danes se mi res več ne da laufat po stopnicah dol
in bom povedal kolko točno tam piše
Saj ti je tudi nekdo ki si lasti punta povedal isti rezultat kot jaz, drugače pa malo pogooglaj, pa boš še prej prepričan
ZeMo gt_punto je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Samo toliko...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Honda Civic Type-R
1998ccm
200KM/7400
196Nm/5900
0-40 1,7s
0-60 3.3s
0-80 4,8s
0-100 6,9s
0-120 9,4s
0-140 12,8s
0-160 16,7
končna(itak nima veze) 235Km/h
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fiat Punto GT
1372ccm
131KM/5750
200Nm/3000
0-40 2,1s
0-60 3,7s
0-80 5,4s
0-100 7,9s (in ne 7s Firestorm)
0-120 10,8s
0-140 15s
0-160 21,6s
končna (itak nima veze) 204,1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vsi podatki so torej za Puntota mkI (razen podatka 0-160, ki je za MkIII, ker za MkI ni bilo podatka, ampak recimo da bi bil mkI kake pol sekunde hitrejši glede na ostale čase...tudi če bi bil 2 sekunde hitrejši, bi bil še vedno krepko za Type-R), ki ima po testih najboljše pospeške med GT-ji, pa še ta kot je vidno krepko zaostaja za Type-R. Ni mi tle, da bi Type-R naprej rinu, BMK za njo, ni mi da bi GT-ja tlaču v drek, ker me je navdušil ko sem se peljal z njim, ampak če ste 1000x počl dol VTi-je s 160 konji, to še zdaleč ne pomen da pomedete z Civic Type-R...žal številke govorijo svojo zgodbo in te so objektivne in se ujemajo pri večih testih...Pa ponavadi se tudi merijo najboljši doseženi pospeški pri testiranju...
AMPAK PAZI!!! Govorim o stock avtomobilih!!!! Tako da sprijaznit se bodo moral kvečjemu GT-jci ne pa Hondaši...Pa ne zdaj s predelavami začet...sigurno da predelan Punto lahko prehiti stock Type-R...dokler sta pa oba original, maste pa zgoraj objektiven rezultat dvoboja...
To so sam številke; realnost pa je čist druga. Vse to je merjen v čisto optimalnih pogojih in z res profesionalnimi vozniki. Sam na cestah se pa izkaže mala brutalnost GT-ja.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:vti nima za burek proti gt! to ti naj bo jasno prijatel ima vti pa sma probala pa ni imel za buek!
lenivec je napisal/-a:pa smo spet tam...
fiati se vsak dan kvarijo, to itak že v učbeniku za prvi razred OŠ piše, honda nardi 1mio km da se ulavfa, pol spet 1mio do prvega servisa, umes ni niti olja treba pogledat, kaj šele da bi kako žarnico menjal..
kaki k****n sem, zakaj sn včeraj spet fiata kupo? ja fak no
rajši bi kupo 15 let staro hondo brez opreme bi vsaj avto mel...
WILLIAMSCAR je napisal/-a:lenivec sej se je brez veze neki kregat ker hondaši bojo itak skoz trdili in bo vse po njihovem če boš nekomu ki vozi hondo rekel da je sneg bel bo rekel da ni da je črn! ker oni so najbol pamtni z avtom vred
Neyo-Neyo je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Stari a ti veš ,da so za hondo dosti dražji deli kot za fiata.
ja sm fora je u tem STARI da honda se manj kvari kot fiat tko da ti ni treba kupvt dragih delov. Valda so pocen za fiata če se pa rad kvari (iz izkušenj velik puntotom sm že menjalnik menju k mu je šu ležaj not) sicer so pocen deli sm komu se pa da to skos šraufatU bistvu problem je če se zakantaš s hondo pol pa vidš kok so dragi deli
T1cK0 je napisal/-a:jao folk ... lejte punto GT ma turbino ... honda 1.6 VTI pa je brez tubine ... dejte eno turbinco potem še na hondo pa bomo vidl kdo bo prah lizu .. itak pa je znano da v 30 letih še nobena VTI mašina ni zaribala ... so ble na servisih zaradi menjave olja ali manjših okvar nobena pa ni ZARIBALA ... fiat ne bo nikol iztisnil iz 1.6 mašine 160KM BREZ turbine ... ne da bi se potem kvarila mašina ... ne vem kva s lahko ponosen na to če si poču en avto brez turbine tvoj avto je mel pa not turbino![]()
HONDA ZAKON
FireSTORM je napisal/-a:T1cK0 je napisal/-a:jao folk ... lejte punto GT ma turbino ... honda 1.6 VTI pa je brez tubine ... dejte eno turbinco potem še na hondo pa bomo vidl kdo bo prah lizu .. itak pa je znano da v 30 letih še nobena VTI mašina ni zaribala ... so ble na servisih zaradi menjave olja ali manjših okvar nobena pa ni ZARIBALA ... fiat ne bo nikol iztisnil iz 1.6 mašine 160KM BREZ turbine ... ne da bi se potem kvarila mašina ... ne vem kva s lahko ponosen na to če si poču en avto brez turbine tvoj avto je mel pa not turbino![]()
HONDA ZAKON
ni se mi dalo nekaj iskat
nisem sicer našu 1.6
sem pa našu 2.0 brez turbo z skoraj 200KM (na avto.net)
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=324255
FireSTORM je napisal/-a:T1cK0 je napisal/-a:jao folk ... lejte punto GT ma turbino ... honda 1.6 VTI pa je brez tubine ... dejte eno turbinco potem še na hondo pa bomo vidl kdo bo prah lizu .. itak pa je znano da v 30 letih še nobena VTI mašina ni zaribala ... so ble na servisih zaradi menjave olja ali manjših okvar nobena pa ni ZARIBALA ... fiat ne bo nikol iztisnil iz 1.6 mašine 160KM BREZ turbine ... ne da bi se potem kvarila mašina ... ne vem kva s lahko ponosen na to če si poču en avto brez turbine tvoj avto je mel pa not turbino![]()
HONDA ZAKON
nisem sicer našu 1.6
Neyo-Neyo je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:T1cK0 je napisal/-a:jao folk ... lejte punto GT ma turbino ... honda 1.6 VTI pa je brez tubine ... dejte eno turbinco potem še na hondo pa bomo vidl kdo bo prah lizu .. itak pa je znano da v 30 letih še nobena VTI mašina ni zaribala ... so ble na servisih zaradi menjave olja ali manjših okvar nobena pa ni ZARIBALA ... fiat ne bo nikol iztisnil iz 1.6 mašine 160KM BREZ turbine ... ne da bi se potem kvarila mašina ... ne vem kva s lahko ponosen na to če si poču en avto brez turbine tvoj avto je mel pa not turbino![]()
HONDA ZAKON
nisem sicer našu 1.6
a ne znaš brat al kaj na veliko ti piše turbo![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov