Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Če jan 21, 2010 6:41 pm

@ vsi

Ne razumem zakaj sploh hodite tja, ko pa je na avtonetu ogromno ponudbe med karamboliranimi vozili.

_furby_ je napisal/-a:bom sel gor malo na izlet, pa se druge odpade bom pogledal tam okoli. rabim pa oba prednja koloteka, senzor abs-a prednji desni ter skatlo od zracnega filtra. ce kdo ve za kaj od tega bi bilo super. ;)

Evo pa sem na hitrco samo pogledal, drugače jih je še:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3438744&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3430052&show=1

Pa glede na to da si iz Ankarana, zakaj ne greš v Italijo?
Pa v Hrvatinih maš enga (OJO je firma) k ma neki pleha, sem bil včeraj pri njemu za neke kose.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 Če jan 21, 2010 7:23 pm

Zadnjič sem bil tam za kolega sem šel nekaj iskat. Čakal sem kakšno eno uro (velika vrsta), vmes je imel tip vsaj kakšnih 100 klicev (ja, zelo aroganten), pa še po eni uri ne bi dobil če ne bi bil tudi jaz iz Izlak.

Me moti pa drugo - v tisti eni uri je imel cel kup strank in mislim, da tip še nikoli ni slišal za račun, ki je po zakonu obvezen, potem se pa sprašuješ kako to, da ima Ferrarija...
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če jan 21, 2010 10:34 pm

po italiji sem gledal...ma sem samo star model dobil, obrnil sem celo primorsko in ni nic. ojo pa je drugace moj kolega (sosed),samo kolkor vem ma bol bmw-je in tko cez. lagune se nisem vidu nobene. :?

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Pe jan 22, 2010 1:52 pm

@alanq4, ja, tud' jaz zdej več najdem prek Avtoneta , al' pa grem na kak drug odpad, recimo v Grosuplje h onim bratom takoj pri črpalki Omv, al pa Avtodeponija na C-2.Cesarjev, al' pa pokličem kake znane mehanikarje, ki imajo zraven še cel kup delov .

Lp + #

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Pe jan 22, 2010 4:34 pm

Mogoče samo en offtopic predlog, da bi v eno sticky temo nalepil številke avtoodpadarjem iz vseh koncev Slovenije.
Ker je veliko takih ki imajo ogromno robe ampak pač ne dajejo nekaj na internetne strani ipd. tako da težko prideš do njih, razen tako da ti nekdo pove zanj.
To vem ker sem pred kratkim iskal in iskal avtoodpade v moji okolici in sem težko dobil kontakte.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Pe jan 22, 2010 5:13 pm

kopron je napisal/-a:
Nooo, ker pa se mi je malo za malo zdelo, da sem moral pustit nujno delo v delavnici , sem ga povprašal, če bi mi bil zmožen povrniti stroške vsaj za nafto , da nebom delal trojne zgube zaradi njega .

Tole pa mi je malo smesno heh. Torej, tema ze obstoja skoraj 2 leti in ze na zacetku je bilo razvidno, da je nategun, razen, ce si ga obiskal še predno se je tema ustvarila. Ok, moral si naredit uslugo bratrancu, ceprou je bil siht oz. delo pomembnejsi. Pripeljes se gor, ugotovis, da je nategun, potem pa bi stroske za nafto?!?! Oprost, sam si res smesn, edin, ce je bil tvoj namen mal dr*** v glavo
There is no time...

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Pe jan 22, 2010 10:20 pm

Ne , ne. Samo se moram smejat vsem vam mehkužcem ki vas je nategnil.
Ma mene bo nategnil samo enkrat, pol pa jih bo fasal. Nebo prvi.
Še tisti dan grem nazaj in če ne da pravega dela al pa vrne dnar mu tako prisolmi da si bo zapomno koga bo okol noso. :twisted:
Make my day

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe jan 22, 2010 10:30 pm

Badmike je napisal/-a:Ne , ne. Samo se moram smejat vsem vam mehkužcem ki vas je nategnil.
Še tisti dan grem nazaj in če ne da pravega dela al pa vrne dnar mu tako prisolmi da si bo zapomno koga bo okol noso. :twisted:

a seveda, kr na njegovem dvorišču boš ti pravico delil :roll: in pol se čudite od kod "to in to"......tebi se bo pa fino zdela administrativna prepoved na tvojem plačilnem listu, ki jo boš gledal vsak mesec enih pet let.........

Ronin je napisal/-a:

Tole pa mi je malo smesno heh. Torej, tema ze obstoja skoraj 2 leti in ze na zacetku je bilo razvidno, da je nategun

točno tako....izognit se ga na daleč...................

Tadej20
Nov uporabnik

Napisal/-a Tadej20 Pe jan 22, 2010 11:49 pm

Jst sm pri njemu kupoval dele za seat leon, altea, fiat punto, vw golf,... cena vedno ugodna pa se nekaj spustil, enkrat mi ni dal pravih delov, pa ga poklicem in mi je brez problema zamenjav
Jst osebno nimam kej rect cez njega! :-P

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 So jan 23, 2010 12:18 am

Badmike je napisal/-a:Ne , ne. Samo se moram smejat vsem vam mehkužcem ki vas je nategnil.

..jaz si tebe takole predstavljam.... :8

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Napisal/-a Badmike So jan 23, 2010 8:33 am

Sašo
pol bi jaz mogo to na plačilni že gledat lep čas. Ampak ne vidim nič. Veš sto vas je mehkužcev eden pa ni. Žal se na tistega tudi naleti.
Žal je tak da moraš včasih pravico v svoje roke vzet da kaj dosežeš. ;)

Nejko307
Moraš me spoznat ;) Te bo moja predstavitev malo presenetila. :shock:
Make my day

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So jan 23, 2010 11:07 am

Tip ma nick Badmike.
S takimi negre češenj zobat :lol:

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Napisal/-a Badmike So jan 23, 2010 2:25 pm

B|ind je napisal/-a:Tip ma nick Badmike.
S takimi negre češenj zobat :lol:

Heheehh. Češen ziher ne. Pivo pa bi se dalo spit. ;)
Make my day

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Ne jan 24, 2010 1:16 pm

Ronin je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:
Nooo, ker pa se mi je malo za malo zdelo, da sem moral pustit nujno delo v delavnici , sem ga povprašal, če bi mi bil zmožen povrniti stroške vsaj za nafto , da nebom delal trojne zgube zaradi njega .

Tole pa mi je malo smesno heh. Torej, tema ze obstoja skoraj 2 leti in ze na zacetku je bilo razvidno, da je nategun, razen, ce si ga obiskal še predno se je tema ustvarila. Ok, moral si naredit uslugo bratrancu, ceprou je bil siht oz. delo pomembnejsi. Pripeljes se gor, ugotovis, da je nategun, potem pa bi stroske za nafto?!?! Oprost, sam si res smesn, edin, ce je bil tvoj namen mal dr*** v glavo

Žal nisem vedel za to temo , ker sem jo odkril šele ta teden . Itak pa se je to zgodilo ravno pred kakima dobrima dvema letoma, ...

No, najprej si še nisem mislil nič slabega o njem, ker sem si rekel , : "se pač zgodi , vsakemu ki kaj dela , ... " .

Ampak , potem ko pa mi je pa razložil o " moji nezaželjenosti" , sem si pa že ustvaril pravo mnenje o njem .

Itak sem zaključil z njim , zaenkrat, vsaj dokler se ne poboljša.

Maybe even in this life .

Lp + #

P.s.; danes sem pa še slišu, da se tale falot ukvarja tud' z enimi mafijskimi posli, ... kaj čmo pol' , ... ?

Uporabniški avatar
hoomzi
Nov uporabnik

Napisal/-a hoomzi So feb 06, 2010 9:56 am

jaz sem bil pri njemu 2x prvič sva s fotrom kupila kluko za vrata na kombiju, vse lepo in prav. drugic pa sem hotel kupiti ročko za zadnji brisalec za polota in ugotovil da bi me prišla par evrov draži kot nova na uradnem servisu:D od takrat me pa še ni bilo tam.

nejcracing
Novinec

Kraj: trojane

Napisal/-a nejcracing So feb 06, 2010 2:01 pm

vse vas razumem da ste jezni ker vas je nategnu, mene zaenkrat še ni ker ni mel konca ki ga iščem, drugače pa cene, kokr katere nekaj ima drago nekaj poceni,sej ne nategne uszga, pa še veliko delov ima zato pa ma skoz povn folka gorj jst sm bil pri njemu že velikrat pa nikol nima konca za mene, dobr da sm bliz doma da se ne sekiram

Uporabniški avatar
hoomzi
Nov uporabnik

Napisal/-a hoomzi So feb 06, 2010 2:13 pm

nejcracing je napisal/-a:vse vas razumem da ste jezni ker vas je nategnu, mene zaenkrat še ni ker ni mel konca ki ga iščem, drugače pa cene, kokr katere nekaj ima drago nekaj poceni,sej ne nategne uszga, pa še veliko delov ima zato pa ma skoz povn folka gorj jst sm bil pri njemu že velikrat pa nikol nima konca za mene, dobr da sm bliz doma da se ne sekiram

ti dam cist prov, moj fotr je recimo kar nekaj delov dobil tut zelo ugodno:D
tist kar računa isto kot v trgovini gres pa pač rajš v trgovino kupt:D

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Ne feb 07, 2010 7:57 am

no kot vidm eni govorite same dobe drugi same slabe stvari.sam jst morm povedat zal slabo.sma z bratom dobila bele žmiguce iz golfa 4 ke ki sma jih dala na 3ko.in sma rabla pač tist konektror.in sma dala za blesava konektrorja 20 evrou.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne feb 07, 2010 8:18 am

mropc je napisal/-a:no kot vidm eni govorite same dobe drugi same slabe stvari.sam jst morm povedat zal slabo.sma z bratom dobila bele žmiguce iz golfa 4 ke ki sma jih dala na 3ko.in sma rabla pač tist konektror.in sma dala za blesava konektrorja 20 evrou.

To je pa tvoj problem, da si dal toliko za konektorje. Tu ni on kriv, ker je pač dobro prodal.
Jest sem po nerodnosti zlomil notranje ogledalo pa sem ga pri njemu dobil zelo lepega za borih deset evrov.

lp

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Ne feb 07, 2010 9:49 am

mropc je napisal/-a:no kot vidm eni govorite same dobe drugi same slabe stvari.sam jst morm povedat zal slabo.sma z bratom dobila bele žmiguce iz golfa 4 ke ki sma jih dala na 3ko.in sma rabla pač tist konektror.in sma dala za blesava konektrorja 20 evrou.

Ja super in kaj je Feštajn kriv pri tej stvari? Vaju je prisilil v nakup?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov