primozek69 je napisal/-a:Kaj za boga milega je sploh uporabnega v tej temi? A bo kdo delal statistično raziskavo,seminarsko nalogo? Čist vseen kur@c je,kok obratov je pr ne vem kolk brzine. To je pa res najbl neumno vprašanje ever. Pa k bi bla vsaj klšna zajebancija,al pa kej smešnga. Avtorja teme pa u Gmajnice cucke šetat.
primozek69 je napisal/-a:A zarad vinjete te zanima to? Zarad porabe? Ker ta je vezana na obrate al kako? Se prav po tvoje ima tist avto,k ma najmanj obratov pr 130 tud najnižjo porabo??
Tud v Gmajnice te ne bi spustu.
C4V4L13R je napisal/-a:primozek res rad smeti, oz. praktično ne dela drugega, poleg tega vzbuja slabo voljo. se pa men tud totalno neumno zdi, da kupuješ avto glede na to, koliko obratov ima pri 130![]()
mislm skrajno neumesna zadeva...še nebi reku, če bi blo to v zabavnem kotičku mišljeno kot šalaops:
abbe je napisal/-a:am obrati nimsjo veze s porabo.oz da napisem tko ce mas manse obrate ni 100% da mas tut porabo manso..
kixs je napisal/-a:abbe je napisal/-a:am obrati nimsjo veze s porabo.oz da napisem tko ce mas manse obrate ni 100% da mas tut porabo manso..
To sploh ni vprasanje teme.
Obrati imajo direktno povezavo s porabo. Je pa res, da se poraba lahko zelo razlikuje od avta do avta (motorja, menjalnika, aerodinamike, gum, feltn...).
Kot ze receno, to ni vprasanje moje teme... in ne mi zdaj nekaj pisat, kot da se tega ne zavedam!
lp
abbe je napisal/-a:kixs je napisal/-a:abbe je napisal/-a:am obrati nimsjo veze s porabo.oz da napisem tko ce mas manse obrate ni 100% da mas tut porabo manso..
To sploh ni vprasanje teme.
Obrati imajo direktno povezavo s porabo. Je pa res, da se poraba lahko zelo razlikuje od avta do avta (motorja, menjalnika, aerodinamike, gum, feltn...).
Kot ze receno, to ni vprasanje moje teme... in ne mi zdaj nekaj pisat, kot da se tega ne zavedam!
lp
lool.
dj si zabi u glavo da nimajo direktne povezave.
M156 je napisal/-a:Toyota Avensis D4-D Cat.
2,2L diesel 177KM in 400Nm
pri 130km/h
5. prestava - 2000vrtljajev
6. prestava - 1650vrtljajev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov