Spoštovanje do policajev?Še premalo jim jebe-o mater.Pfej banda inkasantska.Fukat samo poštene ljudi je najlažje?A čmo odpret 2 temi?Prva bo imela naslov: Pozitivne izkušnje s Policijo, druga pa

maestro je napisal/-a:boklavdi je napisal/-a:Kar pa se tiče AC je pa bilo verjetno že ničkolikokrat napisano, da prehitevalni pas ni za vožnjo temveč je namenjen prehitevanju,...ampak,..če jaz prehitevam par avtomobilov ki vozijo 100km/h, jaz pa vozim 120km/h,...potem pa se mi nadutež s štirimi krogci zalima in mi blenda,....
jaz bi takšnega oklofutal in da,... visoko kazen bi moral plačati. Če pa bi kaj otresal,....bi ga zalimal v čuzo za dan do dva.
lpB
Takega ob prvem prostem placu spustiš naprej in imaš mir.
miko je napisal/-a:Slovenci smo na cesti podivjani.Demokracijo si jemljemo na tak način da lahko delamo vse kar hočemo, če nam kaj ne paše pa si že domišljamo da nam kršijo človekove pravice...
...Imamo se za evropejce, ampak preveč piha veter iz Balkana!
5cho je napisal/-a:miko je napisal/-a:Dokler bo večina Slovencev razmišljala, da je cilj policije polnenje proračuna in da je večina znakov za omejitev brezveze bo stanje na cestah tako kot je.Slovenci imamo približno 3x več smrtnih žrtev na cestah od Holandcev.Zakaj?Slovenci smo na cesti podivjani.Demokracijo si jemljemo na tak način da lahko delamo vse kar hočemo, če nam kaj ne paše pa si že domišljamo da nam kršijo človekove pravice.
Na Nizozemskem imajo omejitev na AC 110 in večina spoštuje predpise.Kazni imajo verjetno veliko manjše kot mi (glede na dohodek), imajo poplnoma drugačno razmišljanje kot mi.
Imamo se za evropejce, ampak preveč piha veter iz Balkana!
Pod tako razmišljanje se pa takoj podpišem. V Sloveniji imamo turbo demokracijo, kjer vsak pozna samo svoje pravice, dolžnosti pa ne ....
miko je napisal/-a:Nizozemskem imajo omejitev na AC 110
Voith je napisal/-a:
js sm profesionalni voznik in sem na cesti 10x bolj previden kot ti. to si upam stavt za levo jajce.
.......................
ampak; ko je prazna cesta ob 3h zutri, se pa pelem 250 ce mi mal vetr v rit piha.
in to bom pocel pa tut ce se morm v nemcijo preselt zarad tega.
noben politik ciganski k zivi v letu 1943 mi tega nebo preprecu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov