Naj še jaz povem svojo zgodbo. Reno 5 1.4 , kupili ganz novo (starši), avto naredil cca. 270 000 km in sm jo razbil, po enem letu izpita. In kako je to bilo

Imel sem popravni izpit (en fuknjen profesor, ki nas je po 10 melo popravni in ne zaradi ne-učenja

), pač nisem naredil v prvem roku in potem sem rekel ''piz** grem se zabit u en zid zdej na poti domov''. Evo mene grem nazaj domov, upraša en someščan če gre lahko z mano, pravim OK pejdi. Greva v avto, peljem pred mano avtobus. Pride naselje, konec naselja, ravnica jaz se lotim prehitevat in ta budala je šel na levo stran ko sem jaz bil na polovici prhitevanja , pač polovici avtobusa in me je trdelin zrinil v piz** materno v tablo mene odbilo od table na desno stran obrnilo za 180° in v drevesa in spet obrnilo za 360°. To je bilo v momentu, ne morem vam opisat tega. Šel sem cca. 90 km/h. Ko se je avto ustavil sem jaz še zmeraj imal nogo na gasu in gas do daske

Jaz razbit po glavi, ramena, kolena, roka. Sopotniku nič. Par črnic je imel. Prišli policaji, avtobus poln turistov (štajercev) in ta trdelin je trdil, da je vozil po svoji strani. Piz**rija pa nebi šel jaz zanalašč v tablo

Policaji so mi itak verjeli, imel sem pričo in na avtobusu so potniki povedali isto kot jaz. Vsake toliko čutim bolečine v vratu, križ me boli vsaj enkrat na teden, pa star sem skoraj 21 let
Če nebi bilo tiste table nevem kaj bi bilo z mano. Verjetno nebi najbolje končalo

.
Kazni nisme dobil niti kakšne točke, za trdelina pa nevem.
Avto totalka (itak), sedež mi le zlomilo, volan sem zvil od tiščanja in je malo jajčaste oblike, armaturno odspodaj zabilo v kolena, nobena vrata nisem moglel odpret - šla sva skozi razbito šipo ven.
Ne morem opisat kako mi je avta žal. Tudi, če je bil vreden 300€ in star 12 let ampak ti priraste k srcu, pa prav novega smo kupili.
p.s. poglejte na sliki kako se je pametnjakovič vrnil na svojo stran cestišča