Evo takole je zmenjeno. Drag bo in sicer v NEDELJO ob 16h pri Leclerku. AMPAK, ker jaz nisem stestiral pospeškov, sma se dogovorila, da ne bo stave. Pač za publiko. Bom pa dal za gajbo pive ali dve, če zgubim.
Zadnjič spremenil T_Rex, dne Sr sep 10, 2003 9:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
AAAUUU S2 proti Integralki. Hja ce bos speljeval pri 6000 bos pomoje ZELO ZELO falil s startom. Kot so ti ze svetovali, poiskusi nekajkrat startat pri razlicnih obratih in bos videl kdaj grejo kolesa najbolj v prazno oz. bo treba kar obcutek z gasom. A to je jutri.
Pol smo mi zmenjeni za v soboto ob 18.00, kjer je bil prvi meeting avtomobilizem.com.
Tud jaz mislim, da speljevanje z visokimi obrati ne bo glih najboljš. Jutri bom mal sprobal, da vidim, kje bi bla tista idealna točka, oziroma pri katerih obratih bi bil najboljši pospešek.
Ja za srečanje smo pa zmenjeni na unem parkplacu, k če se pelješ od špara proti koloseju, greš mim koloseja in nato na desno!! Tm je res parkplac vedno prazen, kot je nekdo že povedu!! Zmenjeni smo pa ob 18.00 uri, če se ne motm!! 13.9. - sobota!!!
Evo takole je zmenjeno. Drag bo in sicer v NEDELJO 14.9. ob 16h pri Leclerku. AMPAK, ker jaz nisem stestiral pospeškov, sma se dogovorila, da ne bo stave. Pač za publiko. Bom pa dal za gajbo pive ali dve, če zgubim.