C4V4L13R je napisal/-a:avtocesta pa katastrofa. sicer brezveze, da se razburjam, ker jit takoaltako vsako leto preseneti. samo sramota pa je za državo...
popluženo sam v okolici lj, potem naprej okol ivančne tud sipano ni blo, ravno tako na primorski strani, kaj šele da bi blo pluženo...pa je blo dost snega tud za plužit
C4V4L13R je napisal/-a:avtocesta pa katastrofa. sicer brezveze, da se razburjam, ker jit takoaltako vsako leto preseneti. samo sramota pa je za državo...
popluženo sam v okolici lj, potem naprej okol ivančne tud sipano ni blo, ravno tako na primorski strani, kaj šele da bi blo pluženo...pa je blo dost snega tud za plužit
C4V4L13R je napisal/-a:menda pada že od okrog 11ih dopoldne. js sm ob pol 7ih zvečer v cevga rinu čez ravbarkomando (ok no, po kolesnicah, prvi res nism biu)
in mi smo kao evropa. ma kakšno evropo se to grejo preserantje. balkan še zmer pa še en cajt bo, če bo šlo tko naprej
tudi po centru Lj je bil poraz...ne vem, kokr se je vedlo daleč vnaprej že dons da prhaja, bi se lohk bolj pripravil...prvi tovornjak z soljo sem na tržaški opazil šele okoli pol osmih
G17 je napisal/-a:za vikend sem se vozil po ac linz - beljak, kjer je sneg pravtako presenetil "evropske standarde avstrije" tako da niso samo naši neke črne ovce EU, pač dejstvo je da more sneg najprej zapast, da ga lahko splužijo, če bi se pa kar tako vozili po ac pa tudi ne bi bilo prav, ker bi delali zastoje "čeprav ni snega na cesti"
pa še dokaz
dskrab je napisal/-a:Voith je napisal/-a:
praga v soboto. niti ni tok sneg padal kokr je blo mrz.
Jest sem bil tut v Pragi v soboto pa nedeljo.Je blo pa res precej mraz. Če ne bi toliko pihalo bi blo ok.
nebivedu je napisal/-a:Včeraj ko je snežilo, so policaji zahtevali od ljudi z letnimi gumami, da dajo gor ketne. Tisti, ki jih niso spravili na gume (premajhne ali neprave ketne) so dobili kazen.
Upam, da bo takih akcij več s strani policajev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov