Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Če mar 12, 2009 2:12 pm

Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če mar 12, 2009 3:01 pm

hladni je napisal/-a:
=ZiAn= je napisal/-a:Bass: Lahko bi vedel, da mi štajerci govorimo bolj slovnično kot vi ljubljančani. Poslušaj govor od Sanje Grohar in to bo jasno o čem govorim, kr želodec se mi obrača.(pa ne samo pri njej). :ppppp

A ni Grohar Kranjčanka?

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če mar 12, 2009 3:07 pm

hladni: :cry

cruiser1: tut js tko mislm...

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe mar 13, 2009 12:10 am

hladni je napisal/-a:Če lahko ti uporabljaš tujko loverji in to zato, da izpadeš moderen in ne vem kaj še vse, potem jaz lahko avdi pišem brez da tebe to moti. Se razumemo?
Poleg tega pišem avdi iz principa, ker je imel en pacient že podobne pripombe pred tabo in zato bo še vedno avdi. Vag ljubitelj gor al dol, čeprav niti to nisem. :har ...

Joj če bi vedel da te bo tujka tako zabolela, bi se izognil uporabi le te v mojem prejšnjem sporočilu (nalašč ni napisano post-u, da ne bo koga prizadela uporaba tujk ;) ). Verjetno bi mi vseeno uspelo preživeti, čeprav potem nebi izpadel tako moderno, kar je bil seveda glavni cilj mojega pisanja.
Se strinjam, ljudje, ki te opomnijo na napako so pacjenti. Namreč le zakaj bi napako poskušali popraviti, če gremo lahko raje z glavo skozi zid...večkrat. Si pa nemorem pomagati, da nebi iz tvojega odgovora potegnil zaključka, da se torej iz principa nočeš učiti in raje še naprej delaš napake?

Zanima me samo še to ali še verjameš, da je zemlja ravna? Samo tako, iz principa...
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe mar 13, 2009 12:27 am

=ZiAn= je napisal/-a:Zanima me samo še to ali še verjameš, da je zemlja ravna? ...

Zemlja je samo trenuten svaljek na končni premici od ene do druge neskončnosti, torej je - gledano časovno širše in upoštevajoč neomembe vredno ukrivljanje prostora - neskončno ravna - kot npr pot okoli ekvatorja ali kot klobčič volne, ki ga mačka zamenja za miš.

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Pe mar 13, 2009 9:03 am

=ZiAn= je napisal/-a:
hladni je napisal/-a:Če lahko ti uporabljaš tujko loverji in to zato, da izpadeš moderen in ne vem kaj še vse, potem jaz lahko avdi pišem brez da tebe to moti. Se razumemo?
Poleg tega pišem avdi iz principa, ker je imel en pacient že podobne pripombe pred tabo in zato bo še vedno avdi. Vag ljubitelj gor al dol, čeprav niti to nisem. :har ...

Joj če bi vedel da te bo tujka tako zabolela, bi se izognil uporabi le te v mojem prejšnjem sporočilu (nalašč ni napisano post-u, da ne bo koga prizadela uporaba tujk ;) ). Verjetno bi mi vseeno uspelo preživeti, čeprav potem nebi izpadel tako moderno, kar je bil seveda glavni cilj mojega pisanja.
Se strinjam, ljudje, ki te opomnijo na napako so pacjenti. Namreč le zakaj bi napako poskušali popraviti, če gremo lahko raje z glavo skozi zid...večkrat. Si pa nemorem pomagati, da nebi iz tvojega odgovora potegnil zaključka, da se torej iz principa nočeš učiti in raje še naprej delaš napake?

Zanima me samo še to ali še verjameš, da je zemlja ravna? Samo tako, iz principa...

Ne morem, da ne bi:

- ne bi se piše NARAZEN in ne skupaj (2 x);
- pravilno je pacient.

Če smo že ravno pri slovnici... :/:o:/

Pa še to: Sanja Grohar je Ljubljančanka ravno toliko kot Mariborčanka (beri: nič). Kot že rečeno je iz Kranja.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr apr 15, 2009 6:02 pm

Še ena nejasnost ki jo reault neprestano promovira

Finančna pomoč:

Baje je pošla v mesecu dni. http://www.akcije.renault.si/sl/novice/novical

IN SEDAJ MALO RAČUNICE:
1.000.000EUR pomoči
1.000 EUR (pomoči na kupljeno vozilo - recimo + drugi pogoji)

SE PRAVI DA SO PRODALI 1000 RENAULTOV V ENEM MESECU.

NAj me nekgo popravi če se motim, potem je renault daleč najbolj prodajano vozilo

spaceone
Novinec

Napisal/-a spaceone Sr apr 15, 2009 7:58 pm

Tule si lahko pogledaš številke
http://www.ads-slo.org/statistika/

753 pa so jih res prodali v marcu.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če jan 07, 2010 8:04 pm

No spet sem najdel en nateg vw koncerna kot je bil že lani z vsemi VW koncer vozili.

Sedaj imajo akcijo pri škodi :lol:

http://www.pravljicnaakcija.si/vozila/s ... price_to=0

ja nova RS (novi model, na stari kot je v rekalmi) je po ceniku cca26k EUR in to letnik 2010. Tukaj v reklami pa je stari model in poleg vsega še letnik 2008, kao nov 28k EUR in sedaj znišan na 22kEUR. Keri bimbo bi tole kupil svaka čast (pa ne da je kaj narobe z avtom), kao sem dobil 6k EUR popusta :roll:

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

/

Napisal/-a cuteboy1988 Če jan 07, 2010 8:13 pm

"ČISTO MAJČKENE CENE" men pa gre ta reklama za vw na živce! kao majčkene, a vseeno previsoke! http://www.mojvideo.com/video-cisto-maj ... 3a0460ca9f :bonk

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: /

Napisal/-a MacTron Če jan 07, 2010 9:19 pm

Celotna tema je bolj nestrpna zato predlagam v kolikor naletite na kaksno zavajujoco
reklamo, da se enostavno to odda na posebno mesto... spodaj pa se link in arhivi tozb.

Slovenska oglaševalska zbornica
Oglaševalsko razsodišče
Parmova ulica 53
1000 Ljubljana

http://www.soz.si/oglasevalsko_razsodis ... v_razsodb/
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a ESTEMP Pe jan 08, 2010 11:26 am

Audi se je na čuden način lotil promocije njihovih čistih dizelskih motorjev.

http://www.youtube.com/watch?v=0juKwJs_zko

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr feb 17, 2010 3:07 am

Sam tukaj ni zavajanj :EE
Vrni se na Splošna debata