hladni je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:Bass: Lahko bi vedel, da mi štajerci govorimo bolj slovnično kot vi ljubljančani. Poslušaj govor od Sanje Grohar in to bo jasno o čem govorim, kr želodec se mi obrača.(pa ne samo pri njej).
hladni je napisal/-a:Če lahko ti uporabljaš tujko loverji in to zato, da izpadeš moderen in ne vem kaj še vse, potem jaz lahko avdi pišem brez da tebe to moti. Se razumemo?
Poleg tega pišem avdi iz principa, ker je imel en pacient že podobne pripombe pred tabo in zato bo še vedno avdi. Vag ljubitelj gor al dol, čeprav niti to nisem....
=ZiAn= je napisal/-a:Zanima me samo še to ali še verjameš, da je zemlja ravna? ...
=ZiAn= je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Če lahko ti uporabljaš tujko loverji in to zato, da izpadeš moderen in ne vem kaj še vse, potem jaz lahko avdi pišem brez da tebe to moti. Se razumemo?
Poleg tega pišem avdi iz principa, ker je imel en pacient že podobne pripombe pred tabo in zato bo še vedno avdi. Vag ljubitelj gor al dol, čeprav niti to nisem....
Joj če bi vedel da te bo tujka tako zabolela, bi se izognil uporabi le te v mojem prejšnjem sporočilu (nalašč ni napisano post-u, da ne bo koga prizadela uporaba tujk). Verjetno bi mi vseeno uspelo preživeti, čeprav potem nebi izpadel tako moderno, kar je bil seveda glavni cilj mojega pisanja.
Se strinjam, ljudje, ki te opomnijo na napako so pacjenti. Namreč le zakaj bi napako poskušali popraviti, če gremo lahko raje z glavo skozi zid...večkrat. Si pa nemorem pomagati, da nebi iz tvojega odgovora potegnil zaključka, da se torej iz principa nočeš učiti in raje še naprej delaš napake?
Zanima me samo še to ali še verjameš, da je zemlja ravna? Samo tako, iz principa...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov