sašo5 je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:bi bil kot domane se sekirat @Sašo2, itak da zgubiš živce enih 300x/dan zaradi takih kot smo ostali, ki uničujemo mašine pri nizkih obratih in se ne obremenjujemo kaj preveč s vami, pravzaprav je še hecno, ravno prav počakaš, da uni odzadaj odfrka, potem pa se počasi, zlagoma začneš umikati, jasno še prej mora žmigavec 3x utripniti, krivulja loka z levega na desni pas pa je ustrezno ravna in dolga.... pomirja, ti rečem, ko vidiš tisto zablodelo faco v avtu, ko tiši mimo... in to vse z namenom, jasno, da umiriš promet, zaradi varnosti, jasno... evo, sedaj pa si privošči, vem da ti ne bo uspelo ostati tiho...
5 mam številko(brez je bilo zasedeno) pa sem nevem zakaj pritisnil 5....
Poslušaj: predobro vem kako je oz. kako zgleda, ter kakšen je občutek ko s plavo lučjo in sireno PROSIŠ nekoga, da se ti umakne ne glede al je to prehitevalni pas al navadna regionalka; ne, taki kot ti "z egotom" ne odstopajo: 130 jaz lahko, velja tudi zate in pika... pri nas "na jugu" bi rekli; "ne j**e žive sile"........
..osebno ne zgubljam živcev nikoli, ker se mi nikoli tudi ne mudi, ko vozim, vozim za svoj gušt, iz veselja - tudi 260(ko sem imel avto, ki je šel toliko) in to mi uspeva verjetno dlje časa, kot si pa ti star....o prevoženih km, raje nebi....
Napaka, plava luč/sirena je tudi zakon. Vedno sem se umaknil in vedno se bom. Plava luč rešuje življenje, hitrost pa ubija. Prednost dajem življenju, da ne bo pomote, objestnost nekaterih pa me ne prepriča in je ne bom podpiral. Tole s 5 - sem se zmotil pri nicku, pardon.
Tudi svojim mulcem ne dovolim, da bi razbijali šipe, pa vem, da bi jim bilo lepo...