Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Pe jun 05, 2009 2:17 pm

6 strani napisanih pa noben ne opazi, da niti naslov ni pravilno napisan.....jao :con
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Pe jun 05, 2009 2:32 pm

FuriousG je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:fotru so prodal 2x armani jakne..
pomoje so jih spizdl ker drugač jih nebi mogl za tak dnar prodat(super roba)..

A so svetlo rjave barve? :D
Takele: http://www.bolha.com/oglas382724422/jak ... jena-jakna
Zanč je en "brazilc" našga fotra nategnu s takim jaknam. :) Jih je pol fotr poslušov od vseh članov familije! :P

men jih je en italijan, čist spimpan (wanna be lepi) prodajal kr sred križišča na rdeči luči :D iz avta v avto... :lol: men ni blo nč jasn...najprej me praša če govorim italijansk pa ko mu povem da ne...mi začne nabijat kašne obleke ma (armani, versaci bla bla) in mi je ponuju 100eur za eno obleko :lol: mu rečem da ne in pol me še praša smer proti centru in to je to....čudn je folk nimaš kej!

mam pa še kolega k živi u zeleni jami (lj) in sta mu baje 2 cigota pršla na vrata, da če jima proda bajto :D in kokr je reku sta mela ful keša u dnarnci...bolano...in je čist znoru tko da sta pol spizdila! pa baje ni bil edina "stranka" v uni ulci :D

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Pe jun 05, 2009 4:36 pm

tut men so v času nakupovanja maturantski oblek(recimo nekje od januarja-marca) pred btcjem neki italjančki ponujali obleke ni da ni, za kao male pare... :D kakšne 2 leti nazaj

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jun 05, 2009 4:49 pm

snikerson je napisal/-a:tut men so v času nakupovanja maturantski oblek(recimo nekje od januarja-marca) pred btcjem neki italjančki ponujali obleke ni da ni, za kao male pare... :D kakšne 2 leti nazaj

versace pa armani a ne? :lol: pa razne ure rolex :lol:

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe jun 05, 2009 5:20 pm

Danes mi je nekdo pri emporiumu prodajal venturi telefon :)
za male pare.. itak :)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Pe jun 05, 2009 5:40 pm

6 strani napisanih pa noben ne opazi, da niti naslov ni pravilno napisan.....jao

Namenoma, da je bolj sumljivo!

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Pe jun 05, 2009 6:45 pm

Bolje je problem za starejse ljudi oz. ksnga, ki je cisto sam doma, zlasti bodisi na vaseh ali bodisi tam kjer so hise odmaknjene...to so pogosto take tarce.
There is no time...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To jul 28, 2009 10:31 pm

Mgajvr je napisal/-a:me je pred kratkim pred leklerkom lepo urejen 2x žgan gospod, ki je govoril malo italjansko, nemško, angleško, hrvaško, samo slovensko ne, ustavil in prodajal razne jakne suknjiče "originalne". bolj sem mu govoril da nimam denarja bolj je jamral da mora nekako priti domov v italija in da rabi tankat, šele ko sem mu pokazal prazno denarnico brez kartic me je pustil pri miru. je pa takoj naslednjo minuto našel drugo žrtev. znajo zelo težit in najedat in te sploh ne spustijo.

Kegl je napisal/-a:men jih je en italijan, čist spimpan (wanna be lepi) prodajal kr sred križišča na rdeči luči :D iz avta v avto... :lol: men ni blo nč jasn...najprej me praša če govorim italijansk pa ko mu povem da ne...mi začne nabijat kašne obleke ma (armani, versaci bla bla) in mi je ponuju 100eur za eno obleko :lol: mu rečem da ne in pol me še praša smer proti centru in to je to....čudn je folk nimaš kej!

Včeraj sem pa jaz naletel na tega modela v BTCju . Predvidevam , da je isti ali pa jih je več v skupini in imajo enake fore. Urejen in zelo prijazen. Imel je en mali avto z angleškimi tablicami in volanom na desni. Govoril je malo italjansko in angleško in tudi nekaj slo ali srbskih besed je bilo vmes. Povedal je, da je iz Milana in je poslovno tukaj ker dela v firmi z oblekami. Kao sodeluje z emporiem, sportino...in nekaj kazal njihove kataloge. Potem je je začel, da ga je šef neki zajebu in so mu ostale neke obleke (boss, versači...al karkoli že :roll: ) in bi se jih rad znebil, ker gre v Rim in jih noče vozit s seboj. Ponudil mi je dve jakni ZASTONJ! Seveda se zavedam, da na koncu nebi bile zastonj!! Ko sem mu rekel, da me ne zanimajo zastonj jakne se je odpeljal.

V glavnem kaj hočem rečt: tipu posel očitno laufa, če ne ga nebi bilo več tukaj! Zdaj ali dela kaj protizakonitega razen tega, da ne izdaja računov in zavaja kupce, ne vem. Obleke pomojem niso ukradene ampak so najverjetneje kopije narejene na Tajskem oziroma nekje v Aziji.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To jul 28, 2009 10:34 pm

H2 je napisal/-a:Danes mi je nekdo pri emporiumu prodajal venturi telefon :)

misliš vertu

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr jul 29, 2009 9:06 am

dj_em je napisal/-a:
H2 je napisal/-a:Danes mi je nekdo pri emporiumu prodajal venturi telefon :)

misliš vertu

z jezika si mi vzel....
mislim da prej vertu kot venturi

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr jul 29, 2009 3:59 pm

cruiser1 je napisal/-a:
Mgajvr je napisal/-a:me je pred kratkim pred leklerkom lepo urejen 2x žgan gospod, ki je govoril malo italjansko, nemško, angleško, hrvaško, samo slovensko ne, ustavil in prodajal razne jakne suknjiče "originalne". bolj sem mu govoril da nimam denarja bolj je jamral da mora nekako priti domov v italija in da rabi tankat, šele ko sem mu pokazal prazno denarnico brez kartic me je pustil pri miru. je pa takoj naslednjo minuto našel drugo žrtev. znajo zelo težit in najedat in te sploh ne spustijo.

Kegl je napisal/-a:men jih je en italijan, čist spimpan (wanna be lepi) prodajal kr sred križišča na rdeči luči :D iz avta v avto... :lol: men ni blo nč jasn...najprej me praša če govorim italijansk pa ko mu povem da ne...mi začne nabijat kašne obleke ma (armani, versaci bla bla) in mi je ponuju 100eur za eno obleko :lol: mu rečem da ne in pol me še praša smer proti centru in to je to....čudn je folk nimaš kej!

Včeraj sem pa jaz naletel na tega modela v BTCju . Predvidevam , da je isti ali pa jih je več v skupini in imajo enake fore. Urejen in zelo prijazen. Imel je en mali avto z angleškimi tablicami in volanom na desni. Govoril je malo italjansko in angleško in tudi nekaj slo ali srbskih besed je bilo vmes. Povedal je, da je iz Milana in je poslovno tukaj ker dela v firmi z oblekami. Kao sodeluje z emporiem, sportino...in nekaj kazal njihove kataloge. Potem je je začel, da ga je šef neki zajebu in so mu ostale neke obleke (boss, versači...al karkoli že :roll: ) in bi se jih rad znebil, ker gre v Rim in jih noče vozit s seboj. Ponudil mi je dve jakni ZASTONJ! Seveda se zavedam, da na koncu nebi bile zastonj!! Ko sem mu rekel, da me ne zanimajo zastonj jakne se je odpeljal.

V glavnem kaj hočem rečt: tipu posel očitno laufa, če ne ga nebi bilo več tukaj! Zdaj ali dela kaj protizakonitega razen tega, da ne izdaja računov in zavaja kupce, ne vem. Obleke pomojem niso ukradene ampak so najverjetneje kopije narejene na Tajskem oziroma nekje v Aziji.

Teh tipčkov je očitno kar nekaj saj sem imel sam že opravka z dvema različnima enkrat v BTC-ju in drugič na Rudniku.

Sta mela pa oba precej zverziran nastop saj sta me prepričevala s podobnimi formai, češ, da bi te obleke onadva sama zase vzela, sam so preveliki kroji (res sta bla bolj miniaturni izvedbi italijančkov) in da bi ble zame kot ulite. Polni so trikov in po moje jim uspe vsaj vsazga desetga naplahtat, da kej kupi.

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ Sr jul 29, 2009 6:57 pm

Jst sm takšna dva modela srečal že pred dvema letoma na dolenjskem koncu, prodajala sta pa radio pa neke ure ipd. Kot razlog sta navedla da ne smeta čez mejo te robe pelat in morta prodat.

MiranP
Nov uporabnik

Kraj: Brezovica

Napisal/-a MiranP Sr jul 29, 2009 9:09 pm

Vidu vidu,a oni mene nočjo videt,en s klobukom je kr popakiru piskre pa ko raketa dans s torbama letu ko me spet vidu :twisted: Se že zgodu en manjši pa en večji incident v prejšnjih dneh,ti so z novga mesta če iste mislmo drgač pa so madžari,prodajajo piskre,obleke,verižce na metr,kristale,električne vlakce za otroke pa še kej bi se najdl.

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe Sr jul 29, 2009 9:38 pm

pa zgleda da so tej wannabe italijancki kar precej casa na trgu:p mene me je lani poleti en model na isti nacin ustavu..in govoru da mu je sef pustil obleke,,bla bla bla..da noke it v italijo z njimi ker bi kao placal davek(a mej sploh ni vec..ze po tem ves da neki smrdi)..pol sem mu reku da mu lahko dam najvec 20 eur..in je reku da se mu mudi..pa sem se ga resu:p
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe Sr jul 29, 2009 9:42 pm

aja..pa celo osebno mi je pokazal..da vidim kao da je italijan:p klical se je salvatore santi(ce se praw spomnem:p)
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Sr jul 29, 2009 9:59 pm

megane_coupe je napisal/-a:aja..pa celo osebno mi je pokazal..da vidim kao da je italijan:p klical se je salvatore santi(ce se praw spomnem:p)

Men je pa potni list pokazal :har Giovani!!

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Sr jul 29, 2009 10:41 pm

Ma teh in podobnih je že malo morje v Slo. Najboljsi so taki ki se sredi Maribora z nekimi kvazi potrdili in sliko nekega debilnega dojencka izdajajo za neko humanitarno organizacijo in pobirajo denar od res naivnih ljudi ki se jim ne sanja kak je in kaj. Ne vem kako jim to oblasti dovolijo oz. zakaj se to ignorira in se jih ne preganja k gre za očitno goljufijo. Mimogrede omenim da sem slucajno z kolegom iz sluzbe lani v centru Češkega Krumlova vzel instrument kakor tudi on ina sva malo zaigrala pa čist slučajno sva imela eno kapo in kufer zraven oz. za nama dvema, nakar sta takoj priletela policaja in naju lepo ampak strogo opomnila da lahko igrava ampak z pospravljenimi kufri in kapami ker kakršnokoli prosjačenje ali pobiranje miloščine ni dovoljeno! Jaz bi to vse lepo pregnal pa naj pobirajo dnar kje drugje banda "pobarvana".
lp, pa sory če sem slučlajno mao off topic.

Uporabniški avatar
xsyt
Nov uporabnik

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a xsyt Pe jul 31, 2009 4:29 am

Danes po AC pred mano carina ustavila 2 kombija + prikolica zadaj, eden beli, drugi moder, registerske romunske (relacija MB-Slov.Bistrica, pri Račah). Ne vem če ima kaj veze s to temo.. :lol:
Mi pa resnično ni jasno, kako se dovoli to prosojačenje po ulicah, teh na berglah, ki so očitna goljufija. Ali po noben zakon ni proti temu, ali je le naša policija prelena za takšne stvari?

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Pe jul 31, 2009 6:15 am

treba jim je obriti brke in brado, da bodo bolj pasali v naše okolje :)

ENTUZIAST
Nov uporabnik

Napisal/-a ENTUZIAST Pe jul 31, 2009 8:15 am

nebivedu je napisal/-a:Kolega je dobil romunski kombi na svojem dvorišču. Seveda ga je zaparkiral in šel pogledat, kaj se dogaja. Iz garaže so njegove stvari nalagali v avto in je poklical policijo. Policajka na drugi strani mu je lepo predlagala, da umakne avto, ker so že pred njim romuni klicali, da jih ne spusti iz dvorišča in da jim krato svobodno gibanje po EU.
In človek je umaknil avto, da se je lahko kombi povhen nakradenih stvari odpeljal iz njegovega dvorišča.

Sam osebno jih potolčem in vržem na ulico v opomin ostalim, kombi pa protestno zakurim pred policijsko postajo.

Bravo...neverjetno kar si opisal....da mi reče to policija,najprej pobijem romune kot zajce....nato pa se zapeljem do policijske postaje in fuknem bombo na njih....pa naj me pol zaprejo :evil: ...svašta
Življenje je edina nevarnost ki je ne preživiš
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov