FuriousG je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:fotru so prodal 2x armani jakne..
pomoje so jih spizdl ker drugač jih nebi mogl za tak dnar prodat(super roba)..
A so svetlo rjave barve?
Takele: http://www.bolha.com/oglas382724422/jak ... jena-jakna
Zanč je en "brazilc" našga fotra nategnu s takim jaknam.Jih je pol fotr poslušov od vseh članov familije! :P
Mgajvr je napisal/-a:me je pred kratkim pred leklerkom lepo urejen 2x žgan gospod, ki je govoril malo italjansko, nemško, angleško, hrvaško, samo slovensko ne, ustavil in prodajal razne jakne suknjiče "originalne". bolj sem mu govoril da nimam denarja bolj je jamral da mora nekako priti domov v italija in da rabi tankat, šele ko sem mu pokazal prazno denarnico brez kartic me je pustil pri miru. je pa takoj naslednjo minuto našel drugo žrtev. znajo zelo težit in najedat in te sploh ne spustijo.
Kegl je napisal/-a:men jih je en italijan, čist spimpan (wanna be lepi) prodajal kr sred križišča na rdeči lučiiz avta v avto...
men ni blo nč jasn...najprej me praša če govorim italijansk pa ko mu povem da ne...mi začne nabijat kašne obleke ma (armani, versaci bla bla) in mi je ponuju 100eur za eno obleko
mu rečem da ne in pol me še praša smer proti centru in to je to....čudn je folk nimaš kej!
cruiser1 je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:me je pred kratkim pred leklerkom lepo urejen 2x žgan gospod, ki je govoril malo italjansko, nemško, angleško, hrvaško, samo slovensko ne, ustavil in prodajal razne jakne suknjiče "originalne". bolj sem mu govoril da nimam denarja bolj je jamral da mora nekako priti domov v italija in da rabi tankat, šele ko sem mu pokazal prazno denarnico brez kartic me je pustil pri miru. je pa takoj naslednjo minuto našel drugo žrtev. znajo zelo težit in najedat in te sploh ne spustijo.Kegl je napisal/-a:men jih je en italijan, čist spimpan (wanna be lepi) prodajal kr sred križišča na rdeči lučiiz avta v avto...
men ni blo nč jasn...najprej me praša če govorim italijansk pa ko mu povem da ne...mi začne nabijat kašne obleke ma (armani, versaci bla bla) in mi je ponuju 100eur za eno obleko
mu rečem da ne in pol me še praša smer proti centru in to je to....čudn je folk nimaš kej!
Včeraj sem pa jaz naletel na tega modela v BTCju . Predvidevam , da je isti ali pa jih je več v skupini in imajo enake fore. Urejen in zelo prijazen. Imel je en mali avto z angleškimi tablicami in volanom na desni. Govoril je malo italjansko in angleško in tudi nekaj slo ali srbskih besed je bilo vmes. Povedal je, da je iz Milana in je poslovno tukaj ker dela v firmi z oblekami. Kao sodeluje z emporiem, sportino...in nekaj kazal njihove kataloge. Potem je je začel, da ga je šef neki zajebu in so mu ostale neke obleke (boss, versači...al karkoli že) in bi se jih rad znebil, ker gre v Rim in jih noče vozit s seboj. Ponudil mi je dve jakni ZASTONJ! Seveda se zavedam, da na koncu nebi bile zastonj!! Ko sem mu rekel, da me ne zanimajo zastonj jakne se je odpeljal.
V glavnem kaj hočem rečt: tipu posel očitno laufa, če ne ga nebi bilo več tukaj! Zdaj ali dela kaj protizakonitega razen tega, da ne izdaja računov in zavaja kupce, ne vem. Obleke pomojem niso ukradene ampak so najverjetneje kopije narejene na Tajskem oziroma nekje v Aziji.
megane_coupe je napisal/-a:aja..pa celo osebno mi je pokazal..da vidim kao da je italijan:p klical se je salvatore santi(ce se praw spomnem:p)
nebivedu je napisal/-a:Kolega je dobil romunski kombi na svojem dvorišču. Seveda ga je zaparkiral in šel pogledat, kaj se dogaja. Iz garaže so njegove stvari nalagali v avto in je poklical policijo. Policajka na drugi strani mu je lepo predlagala, da umakne avto, ker so že pred njim romuni klicali, da jih ne spusti iz dvorišča in da jim krato svobodno gibanje po EU.
In človek je umaknil avto, da se je lahko kombi povhen nakradenih stvari odpeljal iz njegovega dvorišča.
Sam osebno jih potolčem in vržem na ulico v opomin ostalim, kombi pa protestno zakurim pred policijsko postajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov