tomzzi je napisal/-a:Ampak letos pa štajerci nimate sreče. Oziroma kolikokrat je letos že klestlo pri vas?
Vem kako je to.
Patrik_A3 je napisal/-a:evo pred 1 uro spet bla toča v okolici MB. drobna ampak vseeno.... očitno bo pri vsakem dežju že bila toča... katastrofa.
miham je napisal/-a:No jaz sem ravnokar testiral tisto teorijo o suhem ledu , ki je bila podana ene par strani nazaj. Zadeva dejansko funcionira, vendar le na kratek rok. Ko se kovina ohladi, jo potegne ven in izravna površina, vendar jo po tem, ko se segreje nazaj zopet potegne noter. Tako da na žalost zadeva dolgotrajno ne deluje.
Me pa zanima, kaj bi se zgodilo, če bi kovino najprej segrel in jo nato ohladil na sobno. Kakšno temperaturo zdržita barva in lak?
lp
miha
SamoK je napisal/-a:miham je napisal/-a:No jaz sem ravnokar testiral tisto teorijo o suhem ledu , ki je bila podana ene par strani nazaj. Zadeva dejansko funcionira, vendar le na kratek rok. Ko se kovina ohladi, jo potegne ven in izravna površina, vendar jo po tem, ko se segreje nazaj zopet potegne noter. Tako da na žalost zadeva dolgotrajno ne deluje.
Me pa zanima, kaj bi se zgodilo, če bi kovino najprej segrel in jo nato ohladil na sobno. Kakšno temperaturo zdržita barva in lak?
lp
miha
ki si pa dobo suhi led?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov