_furby_ je napisal/-a:da malo obnovim temo. ze ki se mi je zjutraj to dogajalo pred nosom in kr tega ne vidim vsak dan sem...kar posnel![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OTvW91xI3BI
SpunkyRacer je napisal/-a:shaggx je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Tovornjaki me ne motijo. Sam se lepo peljem 130 in ko vidim da tovornjak prehiteva drugega spustim gas in niti bremzat ne rabim za njim.....počakam da gre mimo in odpeljem naprej.
Tako , da kar se tiče tega, se meni zdi normalno.
Vprašanje , ki pa se glasi pa je: A vam je to normalno da popravljajo/renovirajo AC lih med največjo gužvo? Drugod dela opravljajo ponoči.....en čas so imel naši prepoved del na cestah v poletnih špicah.....A to pa je normalno?
to pa res ni normalno! Dars pa cestna podjetja se tak zajebavajo da brezveze! Lahko bi si malo pogledali v nemciji ko res delajo skoraj vse ponoci, ali pa da bi delali v drugih letnih časih! sem bil v koloni ko je bla prometna pri lj, pa so 4 zakuhali avtomobili!!
mi smo se z avtobusom peljali preko nevem kako dolgega gradbišča v petek popoldan okoli treh in na tistem gradbišču EN sam delavec pa še tisti je telefoniral
Pa mi poiščite delavca, ki bo delal za 400€ skoz ponoči pod odprtim dnevom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov