Debate, ki niso vezane na ostala področja...

trs
Novinec

Kraj: bela krajina

Napisal/-a trs To jun 16, 2009 4:41 pm

najprej v razmislek:NAJPRIMERNEJŠA hitrost je 48 km/h! Pri tej hitrosti je največja
PRETOČNOST vozil. Zato pa je v naselju omejitev 50km/H.Pa pred zožanjem je tudi tabla,ki pove dovoljeno hitrost.Če nebi bilo izjem se nebi jezili.Sam sem tudi bil desetletje poklicni voznik težkega tovornjaka in vozil po evropi.Niti enkrat nisem plačal
kazni.Spuščal sem "divjake",in si mislil,saj bo že enkrat dobil kazen.Videl sem na lastne oči norce ,ki se jim je mudilo in so zavestno naredili več prekrškov zaporedoma.Ko jih je policija obdelala,se jim ni nič več mudilo,najbrž jih je močno speklo po denarnici.Trudil sem,da se zaradi mene ni delala kolona.Po tujini pa imajo večjo kulturo do tovornjakarjev.Spustijo te prehitevat brez hupanja in blendanja ali česa podobnega.
Pri nas pa,ko eden začne,ostali navalijo,kot,da je to nacionalni ponos.Za ene še več,če ne delaš neumnosti,nisi normalen-nisi za na cesto!
vw je boljši avto

Uporabniški avatar
suntrace1
Nov uporabnik

Napisal/-a suntrace1 So jun 20, 2009 12:35 am

Sem se ravno vrnil z morja in sem kar malo pretresen, kakšen prizor je bil na Ravbarkomadi - se pripeljeva na pumpo in že takoj na vstopu na črpalko stoji kamion, za njim pa dobesedno na cestoščije romun. Parkirava avto zadaj in se spremim punco do WCja, ker se mi je zdelo preveč sumljivo vse skupaj. In seveda že na ženskem zaloti v kabini z odprtimi vrati na stežaj romuna, ki ščije stoje. Na moškem sispet romuni niso oprali rok po potrebi.

Nacist gor/dol, za take opice, bi moral pisat kazni enako, če ne celo bolj, kot če nima vinjete!

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK To okt 06, 2009 10:22 am

http://www.zurnal24.si/video-kamion-voznik/avto/130339

Ne vem če je tole že bilo objavljeno, ampak sem vsakič znova šokiran ko pogledam.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To okt 06, 2009 10:44 am

Je pa ažuren tale žurnal 24 :lol: Je že bilo objavljeno . Se mi zdi, da je bila ena cela tema posvečena njemu pred kakšne pol leta.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
sundaydriver
Novinec

Napisal/-a sundaydriver To okt 13, 2009 6:23 pm

Danes sem naredil precej KM po avtocestah pa sem od začetka vozil bolj na easy in ni bilo drugega, kot da so stalno samo tovornjaki prehitevali en drugega. Kmalu sem imel vsega skupaj dost in sem stalno vozil po prehitevalnem s hitrostjo kolone (razen tam, kjer so stacionarci) pa s primerno varnostjo, ampak ne preveliko, da bi imel kdo priliko se vštulit. Edina alternativa je še stalno 90 km/h po voznem.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe jun 04, 2010 6:37 pm

da malo obnovim temo. ze ki se mi je zjutraj to dogajalo pred nosom in kr tega ne vidim vsak dan sem...kar posnel :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=OTvW91xI3BI

mv46
Nov uporabnik

Kraj: stajerska

Napisal/-a mv46 Pe jun 04, 2010 7:48 pm

no ja meni zgleda kot da si se mu priblizeval s temi 130km/h razen, ce si sproti zoomiral. okoli 110 se ja pa ze pelal
lp

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Pe jun 04, 2010 7:52 pm

_furby_ je napisal/-a:da malo obnovim temo. ze ki se mi je zjutraj to dogajalo pred nosom in kr tega ne vidim vsak dan sem...kar posnel :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=OTvW91xI3BI

Kaj češ pa drugega pričakovat od romunov :D

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Pe jun 04, 2010 8:24 pm

tisti, ki se bunite proti umikanju že toliko metrov (300, 400, 500) pred zožanjem na en pas in ki vedno tiščite do konca, da skoraj že gazite stožce in se potem zrinete, da moraš žlajfat k neumn, bi mogl vsi še enkrat izpit delat, da bi mrbit med množico taokroglih znakov opazil tud tistga v katerm je na desni črn avto in na levi rdeč pa vprašal inštruktorja, kaj za vraga pomen, k ga niste še nkol opazil, da bi vam utupil da je to PREPOVEDANO PREHITEVANJE. Zato pa je že tolko metrov prej tabla za zožanje, da mogoče kapne imbecilom po enem kilometru vožnje, da je na konc luknja ožja...

to je bila predvsem replika na poste s prve strani

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe jun 04, 2010 11:19 pm

vozil sem 130 za njim, po stevcu je slo se neki preko. potem smo spustili, ker smo prisli v manjso kolono in tacas ko sem jaz drugic snemal na stevec je on potegnu na ene 120 in cigla naprej. ;)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So jun 05, 2010 8:43 am

SpunkyRacer je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Tovornjaki me ne motijo. Sam se lepo peljem 130 in ko vidim da tovornjak prehiteva drugega spustim gas in niti bremzat ne rabim za njim.....počakam da gre mimo in odpeljem naprej.

Tako , da kar se tiče tega, se meni zdi normalno.
Vprašanje , ki pa se glasi pa je: A vam je to normalno da popravljajo/renovirajo AC lih med največjo gužvo? Drugod dela opravljajo ponoči.....en čas so imel naši prepoved del na cestah v poletnih špicah.....A to pa je normalno?

to pa res ni normalno! Dars pa cestna podjetja se tak zajebavajo da brezveze! Lahko bi si malo pogledali v nemciji ko res delajo skoraj vse ponoci, ali pa da bi delali v drugih letnih časih! sem bil v koloni ko je bla prometna pri lj, pa so 4 zakuhali avtomobili!!

mi smo se z avtobusom peljali preko nevem kako dolgega gradbišča v petek popoldan okoli treh in na tistem gradbišču EN sam delavec pa še tisti je telefoniral :shock:

Pa mi poiščite delavca, ki bo delal za 400€ skoz ponoči pod odprtim dnevom?

Sej poj ma plačane nočne ure in ujame več, kot če bi delal podnevi
Slika Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov