kdensa je napisal/-a:Pozdravljeni!
Tudi jaz imam slabe izkušnje s Hofer BS.
V soboto, 06.10.2012 sem točil gorivo pri Hoferju v Kranju. Točil sem za 20€.
Ko se vsedem v avto mi priletita dva SMS-a zaradi transakcije na kartici in tam vidim da so mi knjižili 20€+80€. wtf???![]()
Ko sem danes še gledal na e-banki so mi 20€ trgali , 80€ pa še vedno držijo kot rezervacijo.....in to že 5 dni....
Sem pisal na mejl (fe-trading) še nič feedback-a. Jutri jih pokličem in sporočim kaj bodo povedali.
Me pa več ne vidijo na njihovih črpalkah in tudi mojim kolegom odsvetujem.
Naj zaračunajo toliko kolikor sem točil!!!!
LPK
Energetik81 je napisal/-a:Zakaj pa potem hodijo na tako pumpo?
Poleg tega te pumpe niso dobrodelna organizacija, lahko si izmislijo kakršenkoli način plačevanja, če je v skladu z zakonom.
J.McLane je napisal/-a:PA ste to uporabljali debetno kartico (Maestro) ali kreditno kartico (MasterCard)? Ker na kreditni tehnično gledano niste kreditirali banke za 8 dni
hrošč je napisal/-a:kdensa je napisal/-a:Pozdravljeni!
Ko se vsedem v avto mi priletita dva SMS-a zaradi transakcije na kartici in tam vidim da so mi knjižili 20€+80€. wtf???![]()
Ko sem danes še gledal na e-banki so mi 20€ trgali , 80€ pa še vedno držijo kot rezervacijo.....in to že 5 dni....
Sem pisal na mejl (fe-trading) še nič feedback-a. Jutri jih pokličem in sporočim kaj bodo povedali.
LPK
No, če kaj zveš, deli z nami. Bi blo zanimivo zvedet, čemu taka politika. Saj če se denar na začetku rezervira in je na računu, ne vem zakaj bi ga držali en teden..
kdensa je napisal/-a:hrošč je napisal/-a:kdensa je napisal/-a:Pozdravljeni!
LPK
No, če kaj zveš, deli z nami. Bi blo zanimivo zvedet, čemu taka politika. Saj če se denar na začetku rezervira in je na računu, ne vem zakaj bi ga držali en teden..
Danes sem večkrat klical na FE-TRADING (upravljavci BS) ampak brez uspeha.....noben se ni javil?! le zakaj??!!![]()
Potlej sem klical na gorenjsko banko (kartica je bila maestro), kjer so mi povedali, da si teh 80€ rezervirajo za 15dni!!! JA, celih 15 dni.![]()
![]()
Mi je rekla, da pridem na njihovo banko in da mi bodo rezervacijo stornirali, saj so mi znesek za točenje goriva knjižili že včeraj!
No tolko, da veste! Odloči naj se vsak sam, če želi kreditirati nekoga za celih 15 dni.
Mene več ne vidijo. In ja šel sem iz firbca, da vidim njihov sistem. Poleg tega pa nimajo nobenih obvestil (ne na pumpi, ne na www strani), da se ti bodo ˝zasegli˝ 80€ za celih 15dni.
LP Klemen
Ja, ker Hofer ima pa res veze s temi pumpami. Razen placa mislim da nima nič s FE-tradingom, ki je lastnik črpalk.sašo5 je napisal/-a:Ma, jaz še take trgovine ne stopim, kaj šele da bi tankal - Lidl, Hofer.....vodilni kader katastrofa, jebanje delavcev v glavo....
Energetik81 je napisal/-a:
Jaz pa tam nabavljam za polovično ali celo četrtinsko ceno hrane v Mercatorju in se ti smejem.
Energetik81 je napisal/-a:Ja, ker Hofer ima pa res veze s temi pumpami. Razen placa mislim da nima nič s FE-tradingom, ki je lastnik črpalk.
Sicer je off topic, ampak določeni izdelki, ki jih kupujem so povsem na ravni kakšnih iz Mecatorja, Špara ali pa celo boljši. Poleg tega je ogromno stvari, ki se prodajajo pod Hoferjevo znamko, slovenskih. Od j**c, mesa do jogurtov in mleka, vse slovensko.sašo5 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:
Jaz pa tam nabavljam za polovično ali celo četrtinsko ceno hrane v Mercatorju in se ti smejem.
mogoče, na račun kvalitete.....
PS. a ni nič lokalpatriotizma v tebi? Nisi slišal za reklamo "kupujmo slovensko".....
Ne, firma je avtrijska, FE-trading in ima od Hoferja samo zemljišče v najemu.Energetik81 je napisal/-a:Ja, ker Hofer ima pa res veze s temi pumpami. Razen placa mislim da nima nič s FE-tradingom, ki je lastnik črpalk.
to pa res nisem vedel........sem mislil, da je nekaj takega kot nekoč Tušpač kupiš za cca eur in je nato gorivo cenejše....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov