kolesar je napisal/-a:bi lahk policaji enkrat na vrhniškem klancu, vsakemu ki ne pelje po skrajnem desnem pasu (ki je prost) mal zakasiral pa bi blo verjetn za neki cajta dober..
Pero je napisal/-a:Nisem te žalil in imenoval z raznimi neprimernimi imeni. Ampak po avtocesti je prepovedano prehitevanje po desni strani.
Lepo pa je da se umakneš kretenom ki blendajo. Avtocesta pač ni poligon za dokazovanje kdo je večji frajer. Pametnejši popušča, pravi star pregovor.
Pa veliko varne vožnje še vnaprej (ti želim), pa brez zamere.
Pero je napisal/-a:Senad je napisal/-a:verjetno se je zajebaval, nerabite mu zdaj en po en pamet solit.
Tebi se pa očitno še ni zgodilo da bi te kdo prehitel po odstavnem... SE dogaja in žal prepogosto.
skopusnik je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:mene zanima, kako je z inšruktorji v Kranju, namreč kranjski šoferji enostavno po mojem mnenju najslabše peljejo, sodeč po vsakdanjih izkušnjah ter "bivanju" v vozilu.
tistih iz Krškega verjetno nisi še veliko videl a? ne vsi, večinoma pa vozijo kot da se jim sanja
Senad je napisal/-a:Pero je napisal/-a:Senad je napisal/-a:verjetno se je zajebaval, nerabite mu zdaj en po en pamet solit.
Tebi se pa očitno še ni zgodilo da bi te kdo prehitel po odstavnem... SE dogaja in žal prepogosto.
res se še mi ni zgodilo, ker nikoli ne vozim pod omejitvijo na ac, in po tem takem se ti skoraj nemore zgodit
RENO911 je napisal/-a:Kulture sfali, ko ljudje do 50km/h rabijo pol ure in vozijo tam kjer je omejitev 50km/h, 50km/h in se jim vidi, da nimajo najmanjšega pojma o tem kakšna sploh je omejitev hitrosti, ker je že vožnja sama preveč zahtevno opravilo, da bi lahko ob njem spremljali še vse prometne znake in promet sam.
TomazK je napisal/-a:Pri nas sta vozni in prehitevalni pas itak že precej nazaj zamenjala funkciji. Po prehitevalnem je itak polno kamperjev, ki nikogar ne prehitevajo. Me pa zanima kaj razmišlja narod na AC v klanec? Zakaj se noben ne umakne na skrajni desni pas? Je to ljudem izpod časti, čes da je tam samo ta tovornjakarje al kaj? V tujini to ni noben problem.
kolesar je napisal/-a:bi lahk policaji enkrat na vrhniškem klancu, vsakemu ki ne pelje po skrajnem desnem pasu (ki je prost) mal zakasiral pa bi blo verjetn za neki cajta dober..
Senad je napisal/-a:res se še mi ni zgodilo, ker nikoli ne vozim pod omejitvijo na ac, in po tem takem se ti skoraj nemore zgodit
recept je napisal/-a:RENO911 je napisal/-a:Kulture sfali, ko ljudje do 50km/h rabijo pol ure in vozijo tam kjer je omejitev 50km/h, 50km/h in se jim vidi, da nimajo najmanjšega pojma o tem kakšna sploh je omejitev hitrosti, ker je že vožnja sama preveč zahtevno opravilo, da bi lahko ob njem spremljali še vse prometne znake in promet sam.
Čakaj. A ni predpisano, da tam, kjer je omejitev 50km/h voziš ne več kot 50km/h? Ali pa sem narobe razumel tvoje besede?
Pero je napisal/-a:recept je napisal/-a:RENO911 je napisal/-a:Kulture sfali, ko ljudje do 50km/h rabijo pol ure in vozijo tam kjer je omejitev 50km/h, 50km/h in se jim vidi, da nimajo najmanjšega pojma o tem kakšna sploh je omejitev hitrosti, ker je že vožnja sama preveč zahtevno opravilo, da bi lahko ob njem spremljali še vse prometne znake in promet sam.
Čakaj. A ni predpisano, da tam, kjer je omejitev 50km/h voziš ne več kot 50km/h? Ali pa sem narobe razumel tvoje besede?
V Sloveniji očitno velja pravilo, da če se da in če te ne dobijo moraš storiti prekršek.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov