To se strinjam, res je zmerej en še bolj nor od tebe. To so 2 let nazaj eni debili pogruntal

No uglavnm, peljem se s kolesom po eni cestici (Loka v NM, če kdo ve), pa tko na eazy vozm, pa se mi en z avtom nabije na rit. Pa se še bolj desno umaknem (kao, mogoče je kkšna ženska (neizkušena) al pa dedek). No vozm že po bankini, on za mano. Pa mi začne trobt, pa pokažem pač naj gre naprej. Ne on voz za mano, pa trob trob, pa slisšm da se v avtu neki režijo (pač odprta okna). Pa pokažem FuckOff. No 2 sekunde pred tem je bil avto že pred mano, zabremza. Pa stopta dva vn. Me porineta s kolesa, začneta nekej preklinjat pa se drt kaj mislm da sm... No, pol men živc poč (I love my bike - pa sta mi eno praskico 0,5cm na njemu nardila). Se ustanem, me odrine. Pol mi je živc poču, se spravm na enga, pol še na druzga, pol so ns pa narazn potegnil mimoidoči. No jst sm mel buško na glavi, ona dva pa sta jo odnesla dost dost slabš. Pol ko sm pa polcijo "hotu" poklicat, sta pa tako spizdla da je blo kr veselje.
Zdej pa še glede na temo. Sicer pa je tako. Po prehitevalnem pasu se prehiteva. Torej, če vidš za sabo eno vozilo (ke je bilo v vzvratnem ogledalu le pikica, čez 2 sekunde cel avto), ga pač naprej spustiš ob priliki. To še ne pomeni da je prilika ko je konc 2 km dolge kolone, ki vozi 120 ti pa 130!!! Pač ko je kej placa not se umakneš. Tako se vozi! Isto nikjer ne počnejo tega, da vozijo po pravilu zadrge... pač da se spuščajo en pa en... ne k*** gleda tiste na levi strani, bodo že počakal. Še pešce ne spuščajo več naprej.
Mene je enkrat en mal zbil v Mariboru. Jst da bom šu čez prehod. Stojiva na prehodu s punco, pa kaj misl člou da ga bom jst prosu da mi ustav?!?!?! Grem naprej, on na mobitelu, bum na havbo. Sej me ni v nogo zadeu kr sm se na havbo prou vrgu. No uglavnm, začne tip nort, kaj sm mu naredu, če sm zmešan (vidu me je da bom šu čez cesto vsaj 200m prej!!), da bom plačou škodo, bla bla bla. No na srečo se mim prpele policija. Pač razložimo situacijo Jst sm dubu od zavarovalnce 40k, on je mogu sam plačat uničeno havbo, poleg tega sm pa še tožbo proti njemu vložu (da me je strah čez prehode zdej hodt

). No tožba bo do konca leta baje finito, odškodnina nekje 600-800k! Cool
Uglavnm, pač obstajajo pravila. Policaj te ne bo kaznovou, če se človeku ne boš umaknu, isto te ne bo kaznovou, če ne boš enga ke že 5 minut čaka da pride na cesto naprej spustu... pač, je vljudno.
Drgač pa je nekje normalna hitrost, pr kateri lahko z avtom (solidnim) reagiraš nekje 160-170 km/h! Zdej pa ne piskejte, jst še nobenmu nism poblendou, če se mi je umaknu pač ko je prehitu kamion... če je pa kr ustrajou pr vožnji po levi, mi je pa že ene parkrat živc poču!!