bass je napisal/-a:"Čefur" ni nacionalna opazka temveč mentaliteta. In okoli "trgovačke" jih je kar nekaj herojev. Tradicija pač.
Si pa sfalil temo BTW.
Aja sej res ...

LP
Matej
bass je napisal/-a:"Čefur" ni nacionalna opazka temveč mentaliteta. In okoli "trgovačke" jih je kar nekaj herojev. Tradicija pač.
Si pa sfalil temo BTW.
Energetik81 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Na prulah v LJ je tudi legalno vozit s kolesom v nasprotno smer po enosmerni, pa si v sanjah nebi drznil pomisliti na to.
Kaj je pa narobe, če na Prulah voziš s kolesom? Vsak teden se tam peljem z Golovca, v "nasprotno" smer, kot praviš. Res je nekoliko ozko, ampak ne vem zakaj ne bi, če je za kolesarje z znakom dovoljen dvosmerni promet.
bass je napisal/-a:Ljubljanski kolesarji enostavno ZAHTEVAJO, da paziš na njih. Pa nisem jim mama konec koncev. Razumeš? Vsak mora pazit sam nase. Če voziš v pričakovanju, da te vedno rešujejo drugi, je to ignorantsko obnašanje, ki ne sodi v promet.
To vam želim dopovedat.
Pero je napisal/-a:Kolesarji brez luči so pa posebni kalibri! Ne vem zakaj jih ne preganjajo in pišejo kazni? Potem moram jaz paziti na njih, oni pa ne na sebe?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Žal to ni pri nas nič posebnega, kvečjemu obratno. Meni se kar smeje od veselja, ko vidim kakega z lučmi, tako redko je.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Za 15€ maš že komplet na baterije, da ne rabiš še dinama gnat, da se ne pretegneš, a veš.
Pa ni problem v tem, večina jih ima kolesa opremljena z lućmi, pa jih enostavno ne prižgejo.
Ignoratje so. Ni druge razlage.
"Saj ma avto luči, pa sej sem v centru, ko je osvetljeno. Sej me bo vidu."
Bo ja, če ne prej, takrat ko te bo nasadil.
BBS je napisal/-a:Ko ravno govorimo o kolesarjih, me zanima, ali te lahko policaji podnevi ustavijo in ti dajo kazen, da nimaš luči? To mislim v Ljubljani.
BBS je napisal/-a:Ko ravno govorimo o kolesarjih, me zanima, ali te lahko policaji podnevi ustavijo in ti dajo kazen, da nimaš luči? To mislim v Ljubljani.
mišek je napisal/-a:Ja sej tist pa se zatakne zadaj pod sedež kaka diodna Sigma luč, majhna nič ne pokvari izgleda, je pa zelo učinkovita. Je tudi oblikovana tako da se jo vidi tudi iz bočne strani.
Spredaj pa enako, samo da je bela. To se uporablja, če te slučajno mrak ujame, če pa je prav tema potem moreš pa met spredaj kaj bolj konkretnega![]()
So pa te utripajoče diode dosti bolj vidne kot recimo navadna luč na mestnem biciklu, ki laufa na dinamo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov