Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To maj 11, 2010 12:02 pm

Bremzačem na polno:

''Ne tisti, ki začne, temveč tisti, ki dokonča, slavo dobi'' :D

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan To maj 11, 2010 12:25 pm

@gofra
Nikakor nebi zaviral, če bi mi kdo vozil 5cm za rit vozila, ta voznik pa mi je potrobil in seveda sem mu vrnil nazaj, da bo za drugič vedel.
Šlo pa se je zaradi tega, ker je avtobus imel prižgan smernik, da bo zavil na notranji pas-moj pas in seveda jaz sem tisti čas manj peljal, ker ima avtobus vedno prednost, šele ko je ugasnil smernik sem vedel, da ne bo zavijal, tisti čas pa se mi nekdo obesi zadaj.

Včeraj sem tudi videl 3 voznike, ki so direkt v rdečo šli, en voznik je zapeljal, kar v križišče, čeprav je imel rdečo-puščico. Spet drugi je peljal, kar v rdečo, da ne govorim, koliko voznikov vozi v rumeno oz. že rdečo.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To maj 11, 2010 1:44 pm

lohk se še tolk prilagajaš na AC, pa se zmeri najde kak genij, ki je vsemogoč - sam spremljam promet zadaj skor bolj kot spredaj, ne prehitevam nikol po polžje (če le moč motorja to dopušča)...se pa zmeri najde kak, ki prileti s krepko višjo hitrostjo pa nori in blenda že na 100metrov, vozi tik za ritjo, medtem ko z recimo 150km/h prehitevam kolono špedicije, ki itak vozi z varnostjo razdaljo max 5metrov - in zarad tacga naj še pospešim al kaj?umaknit se mu itak nimaš kam v tem primeru, da bi se zarad takih vozil celo pot 80 namest 130-150, je pa tud absurd.
Enako je v primeru, da sem 5. al pa 10. v vrsti vozil, ki se na prehitevalnem pelje z denimo 120 na uro mimo v koloni vozečih z 90-100 na uro, zadaj se pa najde genij na par metrih z živčnim blendanjem - kaj točno hoče od mene? da se vrinem med 2 šleparja s 5metrov varnostne razdalje, da bo on vozil 9. v koloni namest 10.??
Pa še malo morje je takih primerkov nadutih pacientov, ki ogrožajo druge za dviganje svojga ega, povečini še z mobitelom v roki tačas, seveda.
Ko maš enkrat malega otroka zadaj v avtu, ti vsekakor ni vseeno, če se ti nek d**** pri 150 na uro lepi na rit, ko je več kot očitno, da se mu ne moreš varno umakniti - seveda niti ne pomisliš na to, da bi bremzal in ogrožal sopotnike v avtu, je pa prižgana zadnja meglenka le zalegla v parih primerih.

Očitno najbolš, da mal obrnem pranje zadnje šipe nazaj, pa mal operem vetrobransko steklo zadaj vozečemu v takih primerih :)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss To maj 11, 2010 3:05 pm

@Gofra: zanimivo, tudi jaz imam take izkušnje pa sem ogromno na cesti. Prav veliko tistih blendačev res ne vidim - zadnji mi je blendal ene pol leta nazaj. Ne vem verjetno me je poznal pa me je samo pozdravil in da ne bi bil nevljuden sem mu pozdrav vrnil, ko je šel mimo. Verjetno je bil pol bolj srečen, ker sem mu odzdravil a glej ga zlomka na vrhniškem klancu sem ga pa spet dohitel in prehitel, ker ni zmogel 140km/h. Očitno je bil ego večji od konjev pod havbo. Sem si ga med prehitevanjem malo ogledal pa ni hotel pogledat nazaj tako, da ne vem a se poznava al ne. oops

A je kdo razmišljal, da bi si montiral bliskavico na zadnjo šipo pa bi tazga blendača samo blisknil. Po moje bi se čist usral, ker bi mislil, da ga je policija slikala. Mislim, da bi ga hitro minila želja po blendanju in bi se naslednjih nekaj dni ukvarjal s tem, a je bil slikan in ali bo dobil kazen.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ To maj 11, 2010 4:35 pm

BBoss je napisal/-a:@Gofra: zanimivo, tudi jaz imam take izkušnje pa sem ogromno na cesti. Prav veliko tistih blendačev res ne vidim - zadnji mi je blendal ene pol leta nazaj. Ne vem verjetno me je poznal pa me je samo pozdravil in da ne bi bil nevljuden sem mu pozdrav vrnil, ko je šel mimo. Verjetno je bil pol bolj srečen, ker sem mu odzdravil a glej ga zlomka na vrhniškem klancu sem ga pa spet dohitel in prehitel, ker ni zmogel 140km/h. Očitno je bil ego večji od konjev pod havbo. Sem si ga med prehitevanjem malo ogledal pa ni hotel pogledat nazaj tako, da ne vem a se poznava al ne. oops

A je kdo razmišljal, da bi si montiral bliskavico na zadnjo šipo pa bi tazga blendača samo blisknil. Po moje bi se čist usral, ker bi mislil, da ga je policija slikala. Mislim, da bi ga hitro minila želja po blendanju in bi se naslednjih nekaj dni ukvarjal s tem, a je bil slikan in ali bo dobil kazen.

To smo mi delal z digitalcem tu pri nas poleti za foro :lol:

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To maj 11, 2010 5:32 pm

NejcZ je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:@Gofra: zanimivo, tudi jaz imam take izkušnje pa sem ogromno na cesti. Prav veliko tistih blendačev res ne vidim - zadnji mi je blendal ene pol leta nazaj. Ne vem verjetno me je poznal pa me je samo pozdravil in da ne bi bil nevljuden sem mu pozdrav vrnil, ko je šel mimo. Verjetno je bil pol bolj srečen, ker sem mu odzdravil a glej ga zlomka na vrhniškem klancu sem ga pa spet dohitel in prehitel, ker ni zmogel 140km/h. Očitno je bil ego večji od konjev pod havbo. Sem si ga med prehitevanjem malo ogledal pa ni hotel pogledat nazaj tako, da ne vem a se poznava al ne. oops

Je delovalo? :lol:

Uporabniški avatar
opelas3
Nov uporabnik

Napisal/-a opelas3 To maj 11, 2010 5:34 pm

:EE :clapclap :clapclap

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer To maj 11, 2010 5:53 pm

Ta folk je res majke mi butjen u te pese...Mal prejle sma se s frendov vračala iz Celja proti Laškem.Malo ven iz CE vidiš že enga b*****.Prehiteva...Ja glih da je not ušeu...Dobr si mislim.Vidim da je za mano jz lepo ni pet ni šest lepo po omejitah pa tam mal vn iz CE k se zavija je znak 60 ga spustim na omejitev faker se mi lep na rit...Ma mamu ti butasto jz ga pohodm pri koncu omejitve do tam ko se začne tist klanček čez most zravn gostilne(nvm kera je)spet znak 60 ker vem da tam rad stojijo lepo po omejitvah on spet dokler na mene ne spleza...In glej ga hudiča ko se skor pridemo na most gre mim mene čez POLNO ČRTO!!!j**e se njemu...Itak sam na hupo sm stopu in si mislu k****n bi rad use ubil...Vidu sm samo da je črn megan s tisto grdo ritjo in lexus zadne lampe in LJ tablice...Mislm...Pred Laškem pa spet prehiteva kolono pa kr naenkrat se zrine not ker zgleda da ni šlo... :x :/:o:/
Al se mu je res mudilo kam ali se mu je mudilo ubit se...Neki je na tem...Pač nvm kaj si naj mislim...
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
opelas3
Nov uporabnik

Napisal/-a opelas3 To maj 11, 2010 5:57 pm

KLOWN je napisal/-a:Vsi pravite o nekem bremzanu, batinah, pa takšne in podobne bedarije, poštudirajte pred tem da meter za vami vozi večji psihič kot ste vi :(

:clapclap :clapclap :lol: pol si pac tepen :-P

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To maj 11, 2010 10:11 pm

Terenca bo treba nabavt in naj bo težek vsaj 2 toni, potem pa mislim, da nihče ne bo vozil za ritjo, ker če s takim terencem zabremzaš in da se ti nalima v kljuko in tisto železje zadaj ... :twisted:

Ja, na cestah je res premalo strpnosti, eni res mislijo, da so sami na cesti in s svojim obnašanjem živcirajo še druge. Ni v redu, ampak tako pač je, najmanj kar lahko storimo je to, da se ne pustimo sprovocirat, oziroma, da poskušamo biti mirni, da se ne zgodi še večja traparija.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To maj 11, 2010 10:48 pm

mal preveč se sekirate. škoda vašega zdravja.
Js sem tut zadnjič od poljčan proti križnem vrhu na tistem klancu na križni vrh malo nad omejitvijo se peljal, nasproti pa kolona avtov za eno omiko, ki se je zelo počasi spuščala, kot da ma polno naloženega šleperja in ne cliota, en pa je prehiteval kolono iz ozadja. Pa je polna črta in avto v koloni so mel zelo malo varnostno razdaljo, povrhu vsega se pa še vidi ne najboljše. Njemu se je uspelo zrinat v kolono, jaz sem malo pribremzal in se čisto desno umaknil pa je. Kaj se češ razburjat na nekoga, če pa vem kak se počuti.

Pa tisti ki si upate bremzat. Naslednjič raje pomislite kdo bo nastradal, če on zadaj slučajno prileti v rit. Sam vedno rajši samo bremz luči vžgem z rahlim pritiskom na bremzo. Za onega zadaj bo glih tak stresno, sebe pa ne spravljaš v nebvarno situacijo.
LP Rok

frooteg
Nov uporabnik

Kraj: Republic of Quotle

Napisal/-a frooteg To maj 11, 2010 10:53 pm

lexer je napisal/-a:Ta folk je res majke mi butjen u te pese...Mal prejle sma se s frendov vračala iz Celja proti Laškem.Malo ven iz CE vidiš že enga b*****.Prehiteva...Ja glih da je not ušeu...Dobr si mislim.Vidim da je za mano jz lepo ni pet ni šest lepo po omejitah pa tam mal vn iz CE k se zavija je znak 60 ga spustim na omejitev faker se mi lep na rit...Ma mamu ti butasto jz ga pohodm pri koncu omejitve do tam ko se začne tist klanček čez most zravn gostilne(nvm kera je)spet znak 60 ker vem da tam rad stojijo lepo po omejitvah on spet dokler na mene ne spleza...In glej ga hudiča ko se skor pridemo na most gre mim mene čez POLNO ČRTO!!!j**e se njemu...Itak sam na hupo sm stopu in si mislu k****n bi rad use ubil...Vidu sm samo da je črn megan s tisto grdo ritjo in lexus zadne lampe in LJ tablice...Mislm...Pred Laškem pa spet prehiteva kolono pa kr naenkrat se zrine not ker zgleda da ni šlo... :x :/:o:/
Al se mu je res mudilo kam ali se mu je mudilo ubit se...Neki je na tem...Pač nvm kaj si naj mislim...

V tej zgodbi imaš ravno toliko masla na glavi kot tist, ki te je prehiteval. Zakaj pa sam pogruntaj ! :P

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To maj 11, 2010 10:53 pm

Daedalus je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:

Je delovalo? :lol:

Kot otroci smo tudi mi delal take in ovake bedarije.....
Enkrat smo enga (pa je res divjal) slikal ded pa pune o bremzi in ga je odneslo na sosednji pas in skoraj v graben od takrat dalje nismo več nikol pomislili na to.....seveda smo bli mi bolj posrani od njega oops

reber: Misliš da pomaga? Imam izkušnje z osebnim in s terencem....Pri osebnem je tko : kaj bo ta j**c od petke ali ga je treba na vsak način prehitet ali pa mu vzet prednost ( kao češ moj je bolši). Pri terencu pa enaka zgodba....spet neki stari deda s terencem ki bo cincal spredaj...vzamimu mu prednost...zadaj pa že ne bom vozu ker ne vidim prek njega....prehitevajmo ga v najbolj nemogoči situaciji....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer To maj 11, 2010 11:02 pm

Ne vem frooteg povej sam k si tko pametn...Sori ej sam ne morš neki govorit če nisi vidu pa ne veš zkva se je šlo.sori.

frooteg
Nov uporabnik

Kraj: Republic of Quotle

Napisal/-a frooteg To maj 11, 2010 11:06 pm

torej nobeden neve, če te prav razumem:D kaj potem sploh pišeš :D eh .. BV . . . pomislimalo, pa ti bo vse hitr jasno !

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer To maj 11, 2010 11:10 pm

frooteg je napisal/-a:torej nobeden neve, če te prav razumem:D kaj potem sploh pišeš :D eh .. BV . . . pomislimalo, pa ti bo vse hitr jasno !

Kar koli lej...

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To maj 11, 2010 11:19 pm

Hmmm nevarni vozniki?
Hyundai ix55 : Kočevje- Lj
Audi a3 LJ obvoznica
BMW x5 dolenjska cesta
Opel vectra Kočevje- Lj
Vw tiguan& toureg familija Kočevje- Lj
Alfa romeo (imel 10s rdečo in šel v rdečo) Ledina(lj). K sreči ni nobenega bilo...

Skratka, lahko naštevam še pa še... Vse je v glavah in dokler sam človek tega ne spozna, ga lahko tepemo, brcamo, učimo...vse zaman. To so ljudje, ki vedno in trdno stojijo za svojimi besedami in dejanji in jih nič ne ustavi. Tudi gane jih nič. To pa govorim zato, ker zgoraj omenjeno familijo osebno poznam.

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Kraj: Center

Napisal/-a KLOWN Sr maj 12, 2010 8:46 am

Gosic je napisal/-a:Hmmm nevarni vozniki?
Hyundai ix55 : Kočevje- Lj
Audi a3 LJ obvoznica
BMW x5 dolenjska cesta
Opel vectra Kočevje- Lj
Vw tiguan& toureg familija Kočevje- Lj
Alfa romeo (imel 10s rdečo in šel v rdečo) Ledina(lj). K sreči ni nobenega bilo...

Skratka, lahko naštevam še pa še... Vse je v glavah in dokler sam človek tega ne spozna, ga lahko tepemo, brcamo, učimo...vse zaman. To so ljudje, ki vedno in trdno stojijo za svojimi besedami in dejanji in jih nič ne ustavi. Tudi gane jih nič. To pa govorim zato, ker zgoraj omenjeno familijo osebno poznam.

To so torej pošteni ljudje? In ne hinavci ki se gibljejo tako kot pihne veter?
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Sr maj 12, 2010 9:31 am

reber je napisal/-a:Terenca bo treba nabavt in naj bo težek vsaj 2 toni, potem pa mislim, da nihče ne bo vozil za ritjo, ker če s takim terencem zabremzaš in da se ti nalima v kljuko in tisto železje zadaj ... :twisted:

Ja, na cestah je res premalo strpnosti, eni res mislijo, da so sami na cesti in s svojim obnašanjem živcirajo še druge. Ni v redu, ampak tako pač je, najmanj kar lahko storimo je to, da se ne pustimo sprovocirat, oziroma, da poskušamo biti mirni, da se ne zgodi še večja traparija.

hehe...ko so v bližini mene rihtali cesto (pač bral v policijskem zapisniku), se je en z avtom (mislim da je bil P106) prilepil v rit šleparista.šleparist je pač zaviral zaradi razdrte ceste, tist v avtu pa imel oči nekje drugje. šleparist je itak imel polno naloženga+cesta je imela polno vdrtin in tako ni niti posumil, da se je edn v njega zaletu. šleparisti ga dobijo, čez 8km in je tudi dobil kazen, za pobeg z nesreče...mislim svašta :lol:
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Sr maj 12, 2010 3:26 pm

lexer je napisal/-a:Ta folk je res majke mi butjen u te pese...Mal prejle sma se s frendov vračala iz Celja proti Laškem.Malo ven iz CE vidiš že enga b*****.Prehiteva...Ja glih da je not ušeu...Dobr si mislim.Vidim da je za mano jz lepo ni pet ni šest lepo po omejitah pa tam mal vn iz CE k se zavija je znak 60 ga spustim na omejitev faker se mi lep na rit...Ma mamu ti butasto jz ga pohodm pri koncu omejitve do tam ko se začne tist klanček čez most zravn gostilne(nvm kera je)spet znak 60 ker vem da tam rad stojijo lepo po omejitvah on spet dokler na mene ne spleza...In glej ga hudiča ko se skor pridemo na most gre mim mene čez POLNO ČRTO!!!j**e se njemu...Itak sam na hupo sm stopu in si mislu k****n bi rad use ubil...Vidu sm samo da je črn megan s tisto grdo ritjo in lexus zadne lampe in LJ tablice...Mislm...Pred Laškem pa spet prehiteva kolono pa kr naenkrat se zrine not ker zgleda da ni šlo... :x :/:o:/

V katerem jeziku je pa tole spesnjeno :shock: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov