''Ne tisti, ki začne, temveč tisti, ki dokonča, slavo dobi''

BBoss je napisal/-a:@Gofra: zanimivo, tudi jaz imam take izkušnje pa sem ogromno na cesti. Prav veliko tistih blendačev res ne vidim - zadnji mi je blendal ene pol leta nazaj. Ne vem verjetno me je poznal pa me je samo pozdravil in da ne bi bil nevljuden sem mu pozdrav vrnil, ko je šel mimo. Verjetno je bil pol bolj srečen, ker sem mu odzdravil a glej ga zlomka na vrhniškem klancu sem ga pa spet dohitel in prehitel, ker ni zmogel 140km/h. Očitno je bil ego večji od konjev pod havbo. Sem si ga med prehitevanjem malo ogledal pa ni hotel pogledat nazaj tako, da ne vem a se poznava al ne.![]()
A je kdo razmišljal, da bi si montiral bliskavico na zadnjo šipo pa bi tazga blendača samo blisknil. Po moje bi se čist usral, ker bi mislil, da ga je policija slikala. Mislim, da bi ga hitro minila želja po blendanju in bi se naslednjih nekaj dni ukvarjal s tem, a je bil slikan in ali bo dobil kazen.
NejcZ je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:@Gofra: zanimivo, tudi jaz imam take izkušnje pa sem ogromno na cesti. Prav veliko tistih blendačev res ne vidim - zadnji mi je blendal ene pol leta nazaj. Ne vem verjetno me je poznal pa me je samo pozdravil in da ne bi bil nevljuden sem mu pozdrav vrnil, ko je šel mimo. Verjetno je bil pol bolj srečen, ker sem mu odzdravil a glej ga zlomka na vrhniškem klancu sem ga pa spet dohitel in prehitel, ker ni zmogel 140km/h. Očitno je bil ego večji od konjev pod havbo. Sem si ga med prehitevanjem malo ogledal pa ni hotel pogledat nazaj tako, da ne vem a se poznava al ne.![]()
A je kdo razmišljal, da bi si montiral bliskavico na zadnjo šipo pa bi tazga blendača samo blisknil. Po moje bi se čist usral, ker bi mislil, da ga je policija slikala. Mislim, da bi ga hitro minila želja po blendanju in bi se naslednjih nekaj dni ukvarjal s tem, a je bil slikan in ali bo dobil kazen.
To smo mi delal z digitalcem tu pri nas poleti za foro
BBoss je napisal/-a:@Gofra: zanimivo, tudi jaz imam take izkušnje pa sem ogromno na cesti. Prav veliko tistih blendačev res ne vidim - zadnji mi je blendal ene pol leta nazaj. Ne vem verjetno me je poznal pa me je samo pozdravil in da ne bi bil nevljuden sem mu pozdrav vrnil, ko je šel mimo. Verjetno je bil pol bolj srečen, ker sem mu odzdravil a glej ga zlomka na vrhniškem klancu sem ga pa spet dohitel in prehitel, ker ni zmogel 140km/h. Očitno je bil ego večji od konjev pod havbo. Sem si ga med prehitevanjem malo ogledal pa ni hotel pogledat nazaj tako, da ne vem a se poznava al ne.![]()
lexer je napisal/-a:Ta folk je res majke mi butjen u te pese...Mal prejle sma se s frendov vračala iz Celja proti Laškem.Malo ven iz CE vidiš že enga b*****.Prehiteva...Ja glih da je not ušeu...Dobr si mislim.Vidim da je za mano jz lepo ni pet ni šest lepo po omejitah pa tam mal vn iz CE k se zavija je znak 60 ga spustim na omejitev faker se mi lep na rit...Ma mamu ti butasto jz ga pohodm pri koncu omejitve do tam ko se začne tist klanček čez most zravn gostilne(nvm kera je)spet znak 60 ker vem da tam rad stojijo lepo po omejitvah on spet dokler na mene ne spleza...In glej ga hudiča ko se skor pridemo na most gre mim mene čez POLNO ČRTO!!!j**e se njemu...Itak sam na hupo sm stopu in si mislu k****n bi rad use ubil...Vidu sm samo da je črn megan s tisto grdo ritjo in lexus zadne lampe in LJ tablice...Mislm...Pred Laškem pa spet prehiteva kolono pa kr naenkrat se zrine not ker zgleda da ni šlo...![]()
Al se mu je res mudilo kam ali se mu je mudilo ubit se...Neki je na tem...Pač nvm kaj si naj mislim...
Daedalus je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:@Gofra: zanimivo, tudi jaz imam take izkušnje pa sem ogromno na cesti. Prav veliko tistih blendačev res ne vidim - zadnji mi je blendal ene pol leta nazaj. Ne vem verjetno me je poznal pa me je samo pozdravil in da ne bi bil nevljuden sem mu pozdrav vrnil, ko je šel mimo. Verjetno je bil pol bolj srečen, ker sem mu odzdravil a glej ga zlomka na vrhniškem klancu sem ga pa spet dohitel in prehitel, ker ni zmogel 140km/h. Očitno je bil ego večji od konjev pod havbo. Sem si ga med prehitevanjem malo ogledal pa ni hotel pogledat nazaj tako, da ne vem a se poznava al ne.![]()
To smo mi delal z digitalcem tu pri nas poleti za foro
Je delovalo?
Gosic je napisal/-a:Hmmm nevarni vozniki?
Hyundai ix55 : Kočevje- Lj
Audi a3 LJ obvoznica
BMW x5 dolenjska cesta
Opel vectra Kočevje- Lj
Vw tiguan& toureg familija Kočevje- Lj
Alfa romeo (imel 10s rdečo in šel v rdečo) Ledina(lj). K sreči ni nobenega bilo...
Skratka, lahko naštevam še pa še... Vse je v glavah in dokler sam človek tega ne spozna, ga lahko tepemo, brcamo, učimo...vse zaman. To so ljudje, ki vedno in trdno stojijo za svojimi besedami in dejanji in jih nič ne ustavi. Tudi gane jih nič. To pa govorim zato, ker zgoraj omenjeno familijo osebno poznam.
reber je napisal/-a:Terenca bo treba nabavt in naj bo težek vsaj 2 toni, potem pa mislim, da nihče ne bo vozil za ritjo, ker če s takim terencem zabremzaš in da se ti nalima v kljuko in tisto železje zadaj ...![]()
Ja, na cestah je res premalo strpnosti, eni res mislijo, da so sami na cesti in s svojim obnašanjem živcirajo še druge. Ni v redu, ampak tako pač je, najmanj kar lahko storimo je to, da se ne pustimo sprovocirat, oziroma, da poskušamo biti mirni, da se ne zgodi še večja traparija.
lexer je napisal/-a:Ta folk je res majke mi butjen u te pese...Mal prejle sma se s frendov vračala iz Celja proti Laškem.Malo ven iz CE vidiš že enga b*****.Prehiteva...Ja glih da je not ušeu...Dobr si mislim.Vidim da je za mano jz lepo ni pet ni šest lepo po omejitah pa tam mal vn iz CE k se zavija je znak 60 ga spustim na omejitev faker se mi lep na rit...Ma mamu ti butasto jz ga pohodm pri koncu omejitve do tam ko se začne tist klanček čez most zravn gostilne(nvm kera je)spet znak 60 ker vem da tam rad stojijo lepo po omejitvah on spet dokler na mene ne spleza...In glej ga hudiča ko se skor pridemo na most gre mim mene čez POLNO ČRTO!!!j**e se njemu...Itak sam na hupo sm stopu in si mislu k****n bi rad use ubil...Vidu sm samo da je črn megan s tisto grdo ritjo in lexus zadne lampe in LJ tablice...Mislm...Pred Laškem pa spet prehiteva kolono pa kr naenkrat se zrine not ker zgleda da ni šlo...![]()
Al se mu je res mudilo kam ali se mu je mudilo ubit se...Neki je na tem...Pač nvm kaj si naj mislim...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov