Takole, da še jaz prispevam 2 centa v tejle temi. Na cesti skušam biti čim bolj miren, samo v poletnem času mi pritisk prav naraste ko vidim te kolesarje na cesti. Zakaj? Prvič zato, ker se vozi po sredini voznega pasa in misli, da je cesta njegova. Vsaj malo bolj za rob bi se lahko umaknil, če se že pelje 50kmh na omejitvi 90kmh...
Potem največji debili so pa zame tisti, ki se vozijo po cesti v mestu s svojimi športno oprijetimi anti-hetro cunjami, zraven njih je pa kolesarska steza. Očitno draga oprema pomeni, da kolesarska steza zanj odpade. In potem ne delajo drugega kot ovirajo promet. Ceste so tako ozke, da ga ne moreš varno obvozit, on se pa 30kmh cinca...

In potem se kolesarji sprašujejo zakaj so ljudje tako nestrpni do njih. Kako da ne, če pa samo sranje delajo na cesti in mislijo, da so carji s svojimi bicikli...

IcEm4n je napisal/-a:Jst se bolj bojim tistih kolesarjev, ki s pločnika zapeljejo na cesto brez, da bi se prepričal, če je varno. Ker vemo, kdo bo tu kriv.......

In še en razlog več zakaj sovražim kolesarje. Za takšne kikse nikoli ne bo odgovarjal sam, ampak voznik, ki ni pričakoval, da bo naredil takšno nespametno potezo. Se mi je že večkrat tole letos zgodilo...golazen frdamana! Ne rečem, da so vsi kolesarji takšni, samo ko srečaš več kretenskih kot pametnih kolesarjev........