Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jan 08, 2004 7:25 pm

Malo heca more bit :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr maj 05, 2004 10:02 pm

Da malo osvežim to temo :wink: mislim da se za ta avto prau splača še malo podebatirat ker je res fenomenalen. Kle pa še jst eno fajn slikco prpoapm :)

Slika

lp

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Če maj 06, 2004 7:53 am

ta avto ne žere več toliko olja kot rx-7, bistvo tega je spremenjen del motorja in tudi kanali so stranski in zato tudi manjša poraba,...jaz bi ga tudi mel :wink:

Uporabniški avatar
Rx-8
Nov uporabnik

Kraj: Radomlje

Napisal/-a Rx-8 Pe maj 07, 2004 9:08 am

Zgornja slikca je kr uredu, vsaj felge se fenomenalne, sam se mi zdi da mu srebrna barva ne paše najbolj.
Kr pa se motorja tiče je prcej boljši kot pr rx-7, namesto turbine ma sisteme, k omogočajo izkoristek povratnega udara, poleg tega pa izkoristi tudi vrtinčenje v cevi pred filtro, k se ga drgač vsi tolk bojimo.
Olja žre res kr veliko, to pa zato, k nima batov, k bi jih namakala v ole, ampak mora ole špricat na rotor.
Kar se pa porabe tiče pa nej mi kšn pokaže tko zmogljiv predvsem pa elastičen motor, k bo žru mn.

Zame je avto fenomenalen, tko da če bom mel kdaj dost cvenka, ne bom premišlu ker avto v tem cenovnem razredu kupt.
:vrum :DDD

Aja, sj vem da sm že tisoči k to sprašuje, ampak kako za vrga napopam slikce sm gor :?: :?: [/img]
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov