sašo5 je napisal/-a:Koliko vem ima Italija 1.80 (v obmejnem pasu 1.65) Avstrija im Ogri podobno cca 1.60, Cro je cenejša pri nafti in kurilcu.......tako da se kr nekak še držimo..
jack86 je napisal/-a:Itak da ne gre brez tega
Jaz pa menim, da je bežanje pred vsakim omenjanjem politike nezdravo.adis je napisal/-a:ne morete, da ne bi politike vmešavali mar ne?
nebivedu je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Koliko vem ima Italija 1.80 (v obmejnem pasu 1.65) Avstrija im Ogri podobno cca 1.60, Cro je cenejša pri nafti in kurilcu.......tako da se kr nekak še držimo..
V obmejnem pasu je cena za liter bencina v avstriji 1.45€ (avstrija).
zuzek je napisal/-a:v trošarine se ne bi pičili, če ne bi to janezek obljubljal v njegovem programu in vsem lagal!
oh, boš koliko denarja držawa požre, od davkov, troašrin, cestnin itd itd.. ampak ga tudi pokradejo, dajo
grčiji, kupijo patrije itd!!
Kritik je napisal/-a:Dejte prosim razmišljat še v drugi luči... od kje naj država pobere denar za socialne transferje? Ne vem koliko ljudi je brezposelnih, ki so upravičeni do nadomestil, št. upokojencev se viša, št. ljudi, ki živijo pod pragom revščine se veča iz dneva v dan... od kod mislite da bo država dobila ta denar? Vse te kategorije + vsa javna uprava + nekaj družbenih parazitov so neto prejemniki denarja iz proračuna. Trošarin se ne gre nižat, ker to pomeni izpad dohodka v proračun, kar pomeni da bo treba to od nekje drugje pokrit. Zapisali smo v ustavo neko zlato pravilo o največjem odstotku zadolžitve naše države in žal smo že zelo zelo blizu tega odstotka.
Tisti ki tulite naj zmanjšajo javno upravo... ja uredu, kam pa potem z temi ljudmi? Na zavod? Da bodo prejemniki nadomestil? Kaj se je s tem rešilo?
Žal neke enostavne rešitve ni.
Lahko največ naredite s tem, da se ne vozite za vsako neumnost z avtom.
Lp
Kritik je napisal/-a:Lejte... sej meni gre tudi na živce, da me celoten sistem lupi na vsakem koraku... po drugi strani pa, če pomislim, da mi policija ne bo izstavila računa, če bom rabil njihovo pomoč, da mi z urejenim zdravstvenim zavarovanjem ne bodo pred nudenjem prve pomoči izstavili račun, da vem, da se otroci lahko še relativno poceni šolajo, da socialne pomoči potrebnim še lahko zagotovimo preživetje... vidim nek smisel.
Treba je samo zminimizirat zlorabe te pomoči.
Lp
cruiser1 je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:Dejte prosim razmišljat še v drugi luči... od kje naj država pobere denar za socialne transferje? Ne vem koliko ljudi je brezposelnih, ki so upravičeni do nadomestil, št. upokojencev se viša, št. ljudi, ki živijo pod pragom revščine se veča iz dneva v dan... od kod mislite da bo država dobila ta denar? Vse te kategorije + vsa javna uprava + nekaj družbenih parazitov so neto prejemniki denarja iz proračuna. Trošarin se ne gre nižat, ker to pomeni izpad dohodka v proračun, kar pomeni da bo treba to od nekje drugje pokrit. Zapisali smo v ustavo neko zlato pravilo o največjem odstotku zadolžitve naše države in žal smo že zelo zelo blizu tega odstotka.
Tisti ki tulite naj zmanjšajo javno upravo... ja uredu, kam pa potem z temi ljudmi? Na zavod? Da bodo prejemniki nadomestil? Kaj se je s tem rešilo?
Žal neke enostavne rešitve ni.
Lahko največ naredite s tem, da se ne vozite za vsako neumnost z avtom.
LpKritik je napisal/-a:Lejte... sej meni gre tudi na živce, da me celoten sistem lupi na vsakem koraku... po drugi strani pa, če pomislim, da mi policija ne bo izstavila računa, če bom rabil njihovo pomoč, da mi z urejenim zdravstvenim zavarovanjem ne bodo pred nudenjem prve pomoči izstavili račun, da vem, da se otroci lahko še relativno poceni šolajo, da socialne pomoči potrebnim še lahko zagotovimo preživetje... vidim nek smisel.
Lp
Zame je tvoje celotno razmišljanje zgrešeno in trapasto!
Yagi-san je napisal/-a:Prihodnost je v elektriki in sončnih celicah.........
cruiser1 je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:Prihodnost je v elektriki in sončnih celicah.........
Zakaj že? V čem bo razlika?
JureV je napisal/-a:Lastna sončna elektrarna na strehi - ogrevanje, topla voda, el.avto, skuter...presežek spustiš v omrežje in ga zaračunaš
Bio čistilna naprava za odplake
Rezervoar za deževno vodo 10m3 - za tuš, wc, pralni stroj, pomivalni stroj, vse razen vode za pitje in kuho
To je prihodnost, ki si jo lahko privoščijo samo bogatuni, za zdaj:)
Bi pa bil tako najbolj neodvisen od države, je pa to investicija na dolgi rok.
Kritik je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:v trošarine se ne bi pičili, če ne bi to janezek obljubljal v njegovem programu in vsem lagal!
oh, boš koliko denarja držawa požre, od davkov, troašrin, cestnin itd itd.. ampak ga tudi pokradejo, dajo
Žal smo denar za Grčijo MORALI dati, ker je prišla taka direktiva iz Bruslja.
Glede Patrij... leta 91 nismo imeli ničesar, sanjali smo o članstvu v Natu, o dobro oboroženi in opremljeni vojski, vse bi dali, da bi se kdo zavzel za nas.... narod, ki se ni sam sosoben ubraniti pred vpadom agresorja, si ne zasluži obstoja (žal smo izredno invazivna živalska vrsta)
Kar se tiče zavajanja našega Ivana Janeza Janše iz Trente... če ga je kdo volil zaradi te predvolilne obljube, mislim da ni zrel, da ima volilno pravico.
Lejte... sej meni gre tudi na živce, da me celoten sistem lupi na vsakem koraku... po drugi strani pa, če pomislim, da mi policija ne bo izstavila računa, če bom rabil njihovo pomoč, da mi z urejenim zdravstvenim zavarovanjem ne bodo pred nudenjem prve pomoči izstavili račun, da vem, da se otroci lahko še relativno poceni šolajo, da socialne pomoči potrebnim še lahko zagotovimo preživetje... vidim nek smisel.
Lp
Kritik je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:v trošarine se ne bi pičili, če ne bi to janezek obljubljal v njegovem programu in vsem lagal!
Glede Patrij... leta 91 nismo imeli ničesar, sanjali smo o članstvu v Natu, o dobro oboroženi in opremljeni vojski, vse bi dali, da bi se kdo zavzel za nas.... narod, ki se ni sam sosoben ubraniti pred vpadom agresorja, si ne zasluži obstoja (žal smo izredno invazivna živalska vrsta)
Kar se tiče zavajanja našega Ivana Janeza Janše iz Trente... če ga je kdo volil zaradi te predvolilne obljube, mislim da ni zrel, da ima volilno pravico.
Lejte... sej meni gre tudi na živce, da me celoten sistem lupi na vsakem koraku... po drugi strani pa, če pomislim, da mi policija ne bo izstavila računa, če bom rabil njihovo pomoč, da mi z urejenim zdravstvenim zavarovanjem ne bodo pred nudenjem prve pomoči izstavili račun, da vem, da se otroci lahko še relativno poceni šolajo, da socialne pomoči potrebnim še lahko zagotovimo preživetje... vidim nek smisel.
Lp
maniaxxx je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:v trošarine se ne bi pičili, če ne bi to janezek obljubljal v njegovem programu in vsem lagal!
Lp
Nič nismo MORALI dati, čehi tudi niso dali nič pa jih nihče ni vrgel iz EU, naši pač nimajo hrbtenice...nekak o hlapcih in podobne zgodbe..sound familiar?
cruiser1 je napisal/-a:Pri nas v službi dela študent, ki si je lani s svojim denarjem kupil novo KIO za cca 12.000eur!! Tudi nekateri ostali študenti nimajo prav poceni avtomobilov. Pismo, jaz za vse moje avtomobile skupaj, ki sem jih imel in imam nisem plačal 12.000eur!!Ne mi govorit, da so ljudje danes reveži, ki nič nimajo in so zato nesrečni !
evolva je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Pri nas v službi dela študent, ki si je lani s svojim denarjem kupil novo KIO za cca 12.000eur!! Tudi nekateri ostali študenti nimajo prav poceni avtomobilov. Pismo, jaz za vse moje avtomobile skupaj, ki sem jih imel in imam nisem plačal 12.000eur!!Ne mi govorit, da so ljudje danes reveži, ki nič nimajo in so zato nesrečni !
Moram da vprašam, kateri avto pa voziš ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov