darkdog23 je napisal/-a:Če bi tale stric sežgal mogoče tvojo mamo,teto,sestrično,sorodnico....bi te potem uprašu a bi še mel njegov nickname.
Drugače pa mislim da si res še zelo mlad fantič z veliko bujne domišljije.
a tisto povabilo od hugota velja da nam pokažeš kako tvoj auto zgleda?
Pugi je napisal/-a:Tko kot si napisov - brezveze se je kregat...
Sam zakva poj napišeš, da ma 1.6 100KM pasat končno 200, ker je nima...
Nemogoče... Grem stavt levo zadnjo gumo... Mrbit po pokvarjenemu števcu...
Pa brez zamere, sam res boli..
BritishSpirit je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Tko kot si napisov - brezveze se je kregat...
Sam zakva poj napišeš, da ma 1.6 100KM pasat končno 200, ker je nima...
Nemogoče... Grem stavt levo zadnjo gumo... Mrbit po pokvarjenemu števcu...
Pa brez zamere, sam res boli..
popravek in opravičilo: gre po števcu toliko (realno piše naj bi šel nekje od 192 do 194; brez šp. filtra in brez komplet. izpuha !!! + katal.)
(drugače imajo pa Passat-i nasploh visoke končne glede na razmerje teža/moč proti ostalim avtom; takšni menjalniki)
BTW. 1.8T 180KM, ki pa ge še vseeno kdaj pa kdaj zapeljem tudi sam; ima pa realno 230km/h (150KM pa 221km/h)
Pa piše se Passat in ne pasat OK Puži![]()
![]()
MGsax je napisal/-a:PhoenixX je napisal/-a:ne prenesem stylinga na avtih k so cenej k 2mio!!!:))
to se mi pa zdi neumno ker so mnogokrat celo lepši na pogled kot dražji avti.
mislim totalen nesmisel je to za mene kar si napisal
PhoenixX je napisal/-a:PASSAT 1.6. 100KM ma koncno 190, 1.8.T pa 225 ( osebno preveru! )
lp
PhoenixX je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:PhoenixX je napisal/-a:ne prenesem stylinga na avtih k so cenej k 2mio!!!:))
to se mi pa zdi neumno ker so mnogokrat celo lepši na pogled kot dražji avti.
mislim totalen nesmisel je to za mene kar si napisal
NEsmisel zATE, pac tvoje mnenje...Zame pac ne...posminkirani clioti, puntoti itd, z 1.2, 1.4. masincami me ne impresionirajo.
lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov