comfortably numb je napisal/-a:@lada2103; Mazzini je way too much za avtomobilizem.com
Škoda

comfortably numb je napisal/-a:@lada2103; Mazzini je way too much za avtomobilizem.com
~toMmy~ je napisal/-a:Kako lepo tukaj mečkači iščejo izgovore za sranje, ki ga počnejo na cestah!
BBoss je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Kako lepo tukaj mečkači iščejo izgovore za sranje, ki ga počnejo na cestah!
ma sej mi smo pa tud debili, da se sploh z njimi pregovarjamo... premaknili jih itak ne bomo, ker so prepričani, da imajo 100% prav in da smo vsi ostali norci in divjaki...
Še enkrat me zanima, od kje vam ideje, da se mi fučka za vse okoli sebe, za znake, za ostale udeležence...? Da sanjam v avtomobilu, da opravljam pisarniška opravila. To je en kup sranja, ne pa moja vožnja od Brezovice do Vrhnike. Doživel sem že toliko na tej relaciji, da bom sam še vedno vozil med Brezovico in Ponvico 70kmh, tam za Drenovim gričem pri prodaji rabljenih avtomobilov pa max 80kmh, ker sem ocenil da je varnejše. Če ne drugega me vi, ki se mi potem nalepite na rit, lažje prehitite, če je že nujno, potem bomo itak stali na semaforju skupaj. Če vam stoji zaradi tega, da tam stojite pred mano, go for it, še nikoli nisem pritisnil na gas, če me je kdo prehiteval.cruiser1 je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Kako lepo tukaj mečkači iščejo izgovore za sranje, ki ga počnejo na cestah!
ma sej mi smo pa tud debili, da se sploh z njimi pregovarjamo... premaknili jih itak ne bomo, ker so prepričani, da imajo 100% prav in da smo vsi ostali norci in divjaki...
Saj sem že na prvi strani napisal, da ne bomo nikoli nič rešili glede tega. So ljudje, ki so v avtomobilu za volanom prepričani, da so sami na tem svetu, ne briga jih nič drugega, kot lastna rit pa še to jim ne gre najbolje saj večino časa vožnje sanjajo in sploh ne dojemajo sveta na cesti pred sabo, za sabo in ob cesti, fučka se jim za prometne znake in dogajanje v prometu.... sami pa vsemu temu njihovemu sranju pravijo "skoncentriran na vožnjo"
cruiser1 je napisal/-a:...ne briga jih nič drugega, kot lastna rit ...
comfortably numb je napisal/-a:Še enkrat me zanima, od kje vam ideje, da se mi fučka za vse okoli sebe, za znake, za ostale udeležence...? Da sanjam v avtomobilu, da opravljam pisarniška opravila. To je en kup sranja, ne pa moja vožnja od Brezovice do Vrhnike. Doživel sem že toliko na tej relaciji, da bom sam še vedno vozil med Brezovico in Ponvico 70kmh, tam za Drenovim gričem pri prodaji rabljenih avtomobilov pa max 80kmh, ker sem ocenil da je varnejše. Če ne drugega me vi, ki se mi potem nalepite na rit, lažje prehitite, če je že nujno, potem bomo itak stali na semaforju skupaj. Če vam stoji zaradi tega, da tam stojite pred mano, go for it, še nikoli nisem pritisnil na gas, če me je kdo prehiteval.cruiser1 je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Kako lepo tukaj mečkači iščejo izgovore za sranje, ki ga počnejo na cestah!
Saj sem že na prvi strani napisal, da ne bomo nikoli nič rešili glede tega. So ljudje, ki so v avtomobilu za volanom prepričani, da so sami na tem svetu, ne briga jih nič drugega, kot lastna rit pa še to jim ne gre najbolje saj večino časa vožnje sanjajo in sploh ne dojemajo sveta na cesti pred sabo, za sabo in ob cesti, fučka se jim za prometne znake in dogajanje v prometu.... sami pa vsemu temu njihovemu sranju pravijo "skoncentriran na vožnjo"
Ne vem koliko ste stari, sam sem razmišljal podobno pri 19ih letih, potem pa ja postanemo zrelejši. Res pa ne dojamem zakaj sem jaz egoističen, ki mislim en korak naprej in še na koga, ki se morda pojavi na cestišču, ne pa vi, ki vam je edina važna stvar, da se vi vozite vsaj 90kmh, kjerkoli že piše tako, seveda raje več. Strpnost je zelo lepa vrlina, pride pa z leti in izkušnjami.
DePalmo je napisal/-a:Sam kok so eni hitro užaljeni ko jim rečeš da so mečkačiZgleda da je že nekaj na tem in se počutijo ogoržene in so (pazi to) sami svoj šerif, kjer si določajo svoje omejitve ker se ONI počutijo pri njih varne
Bože mili, res se bom začel vozit z avtobusom pa z laptopom v naročju, bom vmes še kaj pametnega naredil. A kaj ko se bo prec našel nekdo, ki mu nebo všeč barva mojega laptopa in se bomo o tem potem kregali na forumu.
Ko sem lih omenil avtobus. Kakšen mesec (ali dva, sej nevem več) nazaj, relacija Gorenja Vas - Škofja Loka. Avtobus se je skos vozil 50-60km/h, kolona za njim dolga vsaj pol kilometra, šans za prehitevanje bolj malo (promet iz nasprotne smeri). A mislite da se je ta možakar kje umaknil? Kurca! Sam čakal smo kdaj bo počlo, ker se je prehitevalo vse povprek!
In potem na začetku Škofje Loke, kjer je omejitev 60 km/h, koliko mislite da smo se peljali? 30 km/h!! Mi je počil živc in sem šel še jaz prehitevat brezglavo in seveda trobil temu kretenu v busu.
Ziher sem bil jaz tisti norec, k****n in budala za volanom, kajne??
Večkrat rečem in bom ponovil: ČE NISI SPOSOBEN PELJATI PO OMEJITVAH IN SE DRŽATI PREDPISOV, BODI DOMA NA FOTELJU!!!!!
lada2103 je napisal/-a:comfortably numb je napisal/-a:@lada2103; Mazzini je way too much za avtomobilizem.com
Zares škoda, pa ne mislim tu na znamko vozil.
lada2103 je napisal/-a:Mislim,da je tu preveč posploševanja. In potem je nekdo prijavil, da je nastala kolona , ker nekdo (recimo jaz) pelje 85 namesto 90 ali po njegovo bolje da 95. Kajneda...bolje 95 kot 85, ker za 95 te pa policaj ne lovi, ker je toleranca taka pa taka, pa unga mečkača prej pajsneš.....In potem se najdejo 3 za tistim, ki pelje 90 km/h, oni bi pa lahko celih 95 mahali naprej. Torej, ta mečkač je kriv za kolono, ovira promet, torej bi se moral umakniti, kajneda.
lada2103 je napisal/-a:Razmislite kam se vam tako mudi in če je vaša urna postavka višja od ure na cesti, ki jo preživiš z varno in varčno vožnjo.
hippo je napisal/-a:Men so najbolj zanimivi ateji, ko se vozijo 55-60 na cesti, kjer je omejitev 90, potem pa pridejo v naselje (recimo Krtina) in se peljejo 70 namesto 50...![]()
~toMmy~ je napisal/-a:lada2103 je napisal/-a:comfortably numb je napisal/-a:@lada2103; Mazzini je way too much za avtomobilizem.com
Zares škoda, pa ne mislim tu na znamko vozil.
Ja, resnično škoda! Najbolj žalostno je, da je ta članek ravno zate "way too much", če se ne najdeš v njem! Si kdaj pomislil, da so lahko tisti, ki se s tabo ne strinjajo tudi pametnejši od tebe in ne nujno neumnejši/manj razgledani? Kaj je zate to tvoje zagovarjanje in izvajanje načina vožnje, ki ga noben zakon ne vzpodbuja (včasih tudi prepoveduje), ki ga ne učijo v nobeni avtošoli, ki ga noben takšen ali drugačen strokovnjak za promet/varno vožnjo ne priporoča, se ne izvaja množično v nobeni prometno bolj "kulturni" evropski državi, drugega kot "barantanje" omenjeno v članku?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov