Razumnik je napisal/-a:Nimam zlih namenov, le odprl bi vam rad oči. Gre se sicer za vaš denar, vendar bi po mojem mnenju bilo bolje, da bi ostal v vaših žepih. Že na začetku bi poudaril, da globoko sočustvujem z vsemi invalidi in bi rade volje prispeval denar nekomu, ki ga je res potreben. Jaka pa očitno skuša izkoristiti vsakega potencialnega naivneža. Začel je že leta 1997, ko je skušal prodat na račun svoje invalidnosti svoj program. Link1: http://www.arnes.si/news/archive/si.alt.invalidi/msg00072.html. Leta 2001 je prišel na idejo, da bi ustanovil investicijsko podjetje v Delawareu, za katerega pač ni imel dovolj sredstev. Link2: http://www.hotboards.com/plus/plus.mirage?who=enlowforum&id=5342.8893763884531. Link3: http://britishexpats.com/arch/34/2001/12/57098 Tudi tokrat mu je bil glavni argument za privabljanje investitorjev invalidnost. Če pozorno preberete, jim je po domače povedano lezel v rit z izjavami, da ljubi Ameriko in podobno. Po tej logiki bi bilo najbolje, če bi kar predali lastništvo naših podjetij invalidom. Po mojem mnenju je ustanovitev investicijskega podjetja na tujem tržišču ogromen projekt, ki zahteva mnogo znanja in izkušenj, katerih pa 19 letnik zagotovo nima. Ima pa dovolj znanja in izkušenj, da pridobljen denar porabi za kaj drugega. Naj še poudarim, da je pred tem po njegovih navedbah ustanovil software podjetje v Delawareu. Da ustanoviš podjetje, potrebuješ začetni kapital. Aha. Ta denar je imel, za avto pa pač revež nima. Hvala bogu, da ne laže. Morda bi lahko uspel z zares genijalnim umom, vendar pa pri tem lahko ugotovimo, da bi takšen genij z lahkoto dobil službo v kakšnem podjetju, kjer bi verjetno do sedaj že zaslužil denar za avto. Kasneje lahko ugotovimo, da je začel že napeljevat na to, da avta ne bi mogel vzdrževat in bi raje denar investiral. Avto je bil dobra vaba, sedaj pa poskusimo dobit čimveč denarja.
Citiram: MGsax je včeraj v privatnem sporočilu omenjal katrco. Žal je le-ta res premajhna, ker imam na navadnem vozičku poseben sedež, ki se mora sneti z vozička in dati v avto posebej. Katrca je tako res premajhna, vendar pa stvar gre v mnogo prtljažnikov srednjega razreda.
Ta je pa huda. Katrca je eden redkih avtov, v katerem lahko voziš PRALNI STROJ, kar v meganu (lepši in dražji avto od katrce, bolš za piške) pač ni mogoče.
Citiram: “ker bo moj voznik izključno eden od mojih asistentov ali družina” Če pozorno preberete gradivo, ki sem vam ga dal (linki), boste opazili, da je poudarjal, da se mora čimprej odselit od doma, ker se ne razume s starši in podobno. Sedaj pa ga bodo ti starši vozili naokrog. Čudno. Citiram: “I also can't live with my family
anymore and the only possibility to move away”
Za zaključek bi povedal, da je na svetu mnogo pokvarjencev, ki se hočejo okoristiti na račun naivnežev. Res je, da 1000 SIT za enega ni mnogo denarja, vendar pa je mnogo, če ga podariš izkoriščevalcu. Kot vidimo je Jaka poln laži, torej se spomnimo pregovora: “Kdor laže tudi krade.”
mini_db je napisal/-a:G-4S ma prav, sam še vseen šola ni dovolj. Sj mogoče se pa ni vsega on spomnu, lahko je še kdo v ozadju tega ??
Ne vem, bl me zanima kdo je ta "razumnik", k zgleda da ga dobr pozna. Sj vidte da ma šele 1 post, sam zarad tega se je prjavu da ga spljuva!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov