Fenix_ je napisal/-a:kot da jim je težko to napisa v navodila
Ne razumemo čisto dobro, zakaj. Saj ti v navodilih natančno piše za obe olji, ki sta primerni za tvoj avto. Je očitno težje prebrat kot napisat...
Fenix_ je napisal/-a:kot da jim je težko to napisa v navodila
čare je napisal/-a:10 w 40 ali 5w 40,se pravi če gremo na original olje je to ali total 7000 ali 9000.Sam bi natočil not 5 w 40 kupujem pa jaz olje pri olje direkt...
http://www.motornaolja.com/produkt/motul-8100-x-clean-plus-5w-30/betmen je napisal/-a:Pozdravljeni
Zanima me, katero olje paše za xsaro 1.6 HDi, ter če kdo ve, kje se ga dobi najceneje? Pa filtre tudi
čare je napisal/-a:10 w 40 ali 5w 40,se pravi če gremo na original olje je to ali total 7000 ali 9000.Sam bi natočil not 5 w 40 kupujem pa jaz olje pri olje direkt...
betmen je napisal/-a:Zanima me, katero olje paše za xsaro 1.6 HDi, ter če kdo ve, kje se ga dobi najceneje? Pa filtre tudi
zzitop je napisal/-a:Glede filtrov se mi zdijo najboljša izbira filtri Mahle pri Herkulesu. Nimajo vsega na internetu, ampak če se jih pokliče, ti vse zrihtajo in povedo ceno.
LP
zzitop je napisal/-a:Ja, sem pregledal. Sem dolžen javno opravičilo (čeprav nisem direktno šimfal). @hippo ima zelo ugodne cene!
a tukaj gre za kako huuudo dirkaško mašino?ojnica je napisal/-a:20w50
1.4 16v
fare je napisal/-a:a tukaj gre za kako huuudo dirkaško mašino?ojnica je napisal/-a:20w50
1.4 16v
Mislim, da imajo shelf life tam okoli 3 leta. Tko da če ti bo stalo do oktobra, ni to nič.murkoslavko je napisal/-a:Kako je z oljem v original embalaži, a ima to tudi rok trajanja?
Včasih vidim kakšne akcije mojega olja po smešno nizki ceni.
Najbrž bi mi stalo do oktobra, tam nekje imam vedno servis.
Energetik81 je napisal/-a:Mislim, da imajo shelf life tam okoli 3 leta. Tko da če ti bo stalo do oktobra, ni to nič.
murkoslavko je napisal/-a:Super, sem sel v Leclerc da bi kupil olje in nič.
Hotel sem kupiti Elf Evolution 700 STI 10w-40 5L, ki je naslednik Elf Competition STI 10W-40, pridem tja gledam oznake in ni imelo oznake RN0700 za renault.
Gledam po internetu in ima še samo olje Elf Evolution 900 SXR 5w-40 oznako za Renault vozila.
Zgleda da tudi Elf gre v maloro.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov