lenivec je napisal/-a:lol kaka fintaje bla včeraj. sn fotru avto posodo pa pride domov čist navdušen kakto sveti nenormalno itd, pol me pa vpraša zakaj zaj dolge tak sabo svetijo
ludbe je napisal/-a:mam en vprašanja, se zanimam za nakup bixenon kita za moja golfa IV, sam jst mam pr golfu dve žarnici vsako posebej, eno za dolgo pa eno za kratko, pa če namontiram gor bixenon pa če bom pržgal dolge mi bodo obe svetile xenon žarnica in ona druga za dolge al kako?
lenivec je napisal/-a:lol kaka fintaje bla včeraj. sn fotru avto posodo pa pride domov čist navdušen kakto sveti nenormalno itd, pol me pa vpraša zakaj zaj dolge tak sabo svetijo
Gricko je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:lol kaka fintaje bla včeraj. sn fotru avto posodo pa pride domov čist navdušen kakto sveti nenormalno itd, pol me pa vpraša zakaj zaj dolge tak sabo svetijo
malo zajedalska :P
a nisi ti kakšen mesec nazaj še govoril, kako avti z xenonom slepijo in kako to ni fer...
očitno si se premislil....
PS: nisi edini
abbe je napisal/-a:zj se z enmu prodajalcm menim za xenon kit,pa me tip sprasuje kateri tip zarnice imam.mu povem ze par mailov nazaj da h7 ampak jst mislm da nega zanima neki druzga (d2s d2r)
a mi lahko kdo pove katero mam,mam pa angel ayes od fk-ja
hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov