drgač pa danes tankal, pa sem opazil nekaj manjšo porabo, morda je tist blesav plin že nekako pošel iz petrolovih cistern

plinaš je napisal/-a:pinny tvoja težava z lučko je iz čisto drugih razlogov kot pri m1975... pri tebi seka vrednost lambde preko dovoljenih vrednosti zaradi nepravilnega vbrizga....
pinny je napisal/-a:no sj to se mi zdel ja, sm tko iz stališča če grem kj tja v tiste konce da prbližn vem kej lohk pumpam
pinny je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:pinny tvoja težava z lučko je iz čisto drugih razlogov kot pri m1975... pri tebi seka vrednost lambde preko dovoljenih vrednosti zaradi nepravilnega vbrizga....
če bi bil vbrizg tolk nepravilen, potem nebi bilo to odvisno od plina, ker zadne cajte čist odvisn kje tankam tak pa pol hudič gori
pinny je napisal/-a:bodi srečen da si se zgolj obrnu, da nisi montiral in se še večkrat vračal
kolega imel isti pripetljaj, pride z dvema avtoma iz lj v ce, čakal par ur, nakar se obrne in gre nazaj domov
m1975 je napisal/-a:plinas kaksno si imel sedaj porabo od tvojim zadnjih pisanj ? se je kaj normaliziral ? mal me zanima ce si imel slucajno zelo veliko porabo samo tedaj k je bilo pasje vroce ? verjetno je to tezko ugotovit
CheFF je napisal/-a:Kdo montira ta sistem JTG, kateri koristi avtov ECU?
In če slučajno kdo ve kakšna je cena za v6 motor lahko napiše.
http://www.icomitalia.it/lang1/imp_jtg.html
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov