BBoss je napisal/-a:rosonero je napisal/-a:
AGAIN, ne delim odgovornosti, edino kar sem napisal je da v dotični situaciji oz na dotičnem odseku xhair ravna milo rečeno butasto. Zakaj ? Zato ker če veš da je odsek nevaren, da se dogajajajo pizdarije, ti pa kljub temu "vedenju" vanj uletiš na polno si potemtakem kaj ? Pameten ? Butast ? Žal prej drugo......
Vsekakor pa ne gre zanemarit dejstva da mu je voznik nasproti SEKAL ovinek, zaradi tega svojega dejenja pa čisto upravičeno dobi oznako iz naslova teme.
Si pa trmast

Ok, očitno nisi prebral ali pa nisi razumel kaj sem nazaj razlagal glede hitrosti posameznih udeležencev v prometu.
Dobro, ni panike, bom vprašal čisto enostavno - koliko bi moral torej x-hair pripeljal? Konkretno s številko, kolikšna bi morala biti njegova hitrost, da bi izgubil nalepko teleban? Koliko bi torej moral pripeljati, da bi se izognil takim in podobnim kamikazam pa ne mi govorit s floskulo "prilagojena hitrost". Kakor sem lahko videl iz videa je imel avto pod nadzorom, kljub desnemu ovinku in zaviranju je še vedno lahko zavil skrajno desno. Tudi reagiranje je bilo hitro nič zaspano se pravi je bil z glavo in mislimi na cesti in ne kje drugje.
jp, trrmast pa znam biti če je potrebno
Tisto glede seštevanja hitrosti, energij in tko naprej mi je jasno
Kar se tiče oznake za xhaira pa takole: glede na posnetek je tudi xhair pipeljal precej hitro, kar še enkrat glede nato da pozna dotični odsek je bilo vsaj po moje vendarle prehitro, na srečo pa se se ni nikomur nič zgodilo. Številke ti ne morem podat ker ne poznam ceste, karkoli rečem bo le golo ugibanje.
Glede samega posnetka pa kaj vidim jaz v njem :
1. Cepca ki seka ovinek v posledično zaradi tega skoraj prileti v xhaira
2. Nobene posebene reakcije z strani xhaira( kot jo nekateri tle hvalijo ) - rahlel odmik v desno popolnoma logična posledica nastale situacije, potem še malo "plesa" ko je cepec ki seka ovinek že mimo, drugače pa nič posebnega ....a .hvala bogu da je bilo tako
3. Xhair divja, ovinek prej seka ovinek ( tega pa ne počnemo razen če "malce" hitreje peljemo
4. Ne glede na prvi del stavka pod točko 3, je CEPEC iz točke 1, tisti, ki je povzročil nastalo nevarno situacijo
Še enkrat : xhair je malo enga cepca, ker vsaj malce ne popusti stopalke za plin, na odseku za katerega dobro ve da je nevaren. Zakaj že ? Ah ja vse za dinamiko vožnje.
Razmišljanje nekaterih tu noter da dober voznik tudi ob večji hitrosti obvlada vozilo ima svoj prav in se z njim popolnoma strinjam a se ob tem veselo pozablja da naša manjša hitrost na srečo daje cepcu tudi več časa se ti izogne. Seveda ko napišeš nekaj takega si v očeh uporabnikov ( vpiši po želji ).
Daskov post : napsial je le da malo spusti gas pred ovniki kateri se mi zdijo nevarni in s tem na račun svoje manjše hitrosti da cepcu kateri bo naredil neko pizdarijo možnost da se iz zadeve izvleče cel in nepoškodvan. Tudi sam delim takšno mnenje pa sem že v tej temi bil označen za šerifa, sicer mi tega niso ravno zapisal a je je bilo več kot očitno.
Morda še manjša opomba xhair je v tej temi objavil samo napake drugih, njegove pa nismo videli niti ene, razen tiste zadeve z mercedesom, kjer na koncu zgubil zivce in naredil neumnost, katero pa se mu zaradi ravnanja onega spredaj takoj odpustila.
EDIT: popravek poševno napsianega stavka
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......