Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po jun 11, 2007 3:09 pm

najkvalitetnejse www.kaixen.si :D

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Po jun 11, 2007 3:16 pm

abbe je napisal/-a:najkvalitetnejse www.kaixen.si :D

no pa dobro ne vem zakaj je treba 1000 x ponoviti, :? ...ja za 3x ceno bi mogel že zlato svetiti......
ti imej najboljšega, jaz pa najcenejšega....konec koncev vidla bova oba..

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Po jun 11, 2007 4:12 pm

nejko307 je napisal/-a:

no pa dobro ne vem zakaj je treba 1000 x ponoviti, :? ...ja za 3x ceno bi mogel že zlato svetiti......
ti imej najboljšega, jaz pa najcenejšega....konec koncev vidla bova oba..

to je pa tut res da bova vidla oba.

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Po jun 11, 2007 7:14 pm

Kdo si je te kaixen kite izmislil? Kako to da jih propagirate kot neko hudo firmo, medtem ko ebay ne vrže nič ven od njih. Nekdo služi s temi kiti, ki niso nič boljši od ostalih. Vas je spet nekdo prepričal v nekaj, vi pa furate dalje zastonj reklame.

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Po jun 11, 2007 7:22 pm

ja in kok so kej cene, predvidevam da jih na strani ni zato ker so drage...cene se da zmeri zravn...
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po jun 11, 2007 7:31 pm

lenivec je napisal/-a:
Gricko je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:lol kaka fintaje bla včeraj. sn fotru avto posodo pa pride domov čist navdušen kakto sveti nenormalno itd, pol me pa vpraša zakaj zaj dolge tak sabo svetijo :)

malo zajedalska :P
a nisi ti kakšen mesec nazaj še govoril, kako avti z xenonom slepijo in kako to ni fer...

očitno si se premislil....
PS: nisi edini ;)

še zdaj stojim za tem da petke clioti in ostala stara j***a s xenonom slepijo, pa magari so luči perfektno nastavlene. ker so luči že po defoltu tako sranje da sveti v vse smeri.
no tle se pa moram strinjati s teboj :lol:

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Po jun 11, 2007 7:50 pm

Sazo je napisal/-a:ja in kok so kej cene, predvidevam da jih na strani ni zato ker so drage...cene se da zmeri zravn...

Cene so čudne. Okrog 250€. Za group-buy-e pa pišejo na drugih forumih, da okrog 200€.

Edina prednost, ki jo sami omenjajo, pa je ta, da ob okvari kita ni potrebno pošiljat nazaj na kitajsko :D Ampak tega vam tako ni potrebno, če dobite tukaj garancijo od vseh, ki to prodajajo, tako da razlike ni. Svetilnost je svetilnost, crkne pa tako kaixen kot vsak drug.

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Po jun 11, 2007 8:22 pm

uff na bolhi jih maš polhno za okoli 100€...
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Po jun 11, 2007 8:23 pm

Meni je ta Kaixen res sumljiv, nikjer ni cene - to zame ni normalno, če nekaj ponujaš, menda poveš tudi, po koliko, a ne?

Dokler ne bodo takih stvari porihtali, bom jaz skeptičen...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Po jun 11, 2007 8:25 pm

traktor TDI je napisal/-a:
Sazo je napisal/-a:ja in kok so kej cene, predvidevam da jih na strani ni zato ker so drage...cene se da zmeri zravn...

Cene so čudne. Okrog 250€. Za group-buy-e pa pišejo na drugih forumih, da okrog 200€.

Edina prednost, ki jo sami omenjajo, pa je ta, da ob okvari kita ni potrebno pošiljat nazaj na kitajsko :D Ampak tega vam tako ni potrebno, če dobite tukaj garancijo od vseh, ki to prodajajo, tako da razlike ni. Svetilnost je svetilnost, crkne pa tako kaixen kot vsak drug.

ja pa se ena razlika je ta da dobis garancijo tut na zarnico,.take garancije pa ne ponuja noben drug proizvajalec

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Po jun 11, 2007 9:43 pm

abbe moj kit ma garancijo tut na zarnico ce crkne! pa mam kitajskega!

ti kaj si ne vem( neki frrajer z nekim fiatom), nebos ti men reku da jst slepim z mojim xenon kitom, ker mi se noben nikol ni kaj reko, nikol mi se ni kdo pozmikal da bi ga ne vem kak motlo! tk da ne bluzi v prazno, ko pa niti ne ves kak zgleda xenon kit, pa kk to sveti (ves to ni isto ko pa une zarnice ko jih kupis v SPAR-u po 10€ ko mislis da svetijo belo) tk da se preprici ce te je ze kdo zaslepil z njimi pa da je biu clio letnik 2001! pol ti bom pa vrjel! btw...ce ze govoris o jajcah pa starih kripah, bi reku da je moj avto za polovico mllajsi od tvojega tk da bi rajs biu tiho jst!

P.S.: ne jemat osebno!
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Po jun 11, 2007 9:51 pm

tmtslash -- ne vem kaj se sekiraš ;) ....nekateri bojo svoje" tumbal "pa če se zgodi ne vem kaj....moraš pa vedeti da jih polovica pametuje, kateri xenon kite nimajo kam dat :-P ...

....vsak kupi kar se mu zdi pač vredu.... ;)

ps::: z splepenjem je pa tako.... tisti ki imajo nastavitev snopa sploh ni panike...mogoče je malo večji problem pri starejših avtih....

ps :: če te slepim, pač glej stran :D :D ....(malo v šali malo zares..) 8)

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Po jun 11, 2007 11:01 pm

nejko307 je napisal/-a:tmtslash -- ne vem kaj se sekiraš ;) ....nekateri bojo svoje" tumbal "pa če se zgodi ne vem kaj....moraš pa vedeti da jih polovica pametuje, kateri xenon kite nimajo kam dat :-P ...

....vsak kupi kar se mu zdi pač vredu.... ;)

ps::: z splepenjem je pa tako.... tisti ki imajo nastavitev snopa sploh ni panike...mogoče je malo večji problem pri starejših avtih....

ps :: če te slepim, pač glej stran :D :D ....(malo v šali malo zares..) 8)

Ti tudi glej stran, ko te slepim nazaj z dolgimi lučmi!! in mi ne nekaj blinkat kontra. Poglej stran. (glede migajočih smajlijev pa se boš moral zmenit z moderatorji, ampak dvomim, da bodo uslišali tvojo željo)

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 To jun 12, 2007 8:34 pm

traktor TDI je napisal/-a:Ti tudi glej stran, ko te slepim nazaj z dolgimi lučmi!! in mi ne nekaj blinkat kontra. Poglej stran. (glede migajočih smajlijev pa se boš moral zmenit z moderatorji, ampak dvomim, da bodo uslišali tvojo željo)

ni problema ...me ne moreš zaslepiti...... :-P :-P :-P :-P ...no seveda boš deležen kontre.... ;)

ps:: :idea: ....kakšno vezo ima migajoči smajli....potem bom pa tega uporabil... :mrgreen:

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 To jun 12, 2007 8:36 pm

dans sem glih vido eno astro na cesti, ki ma ocitno xenon kit in lahko samo povem da sred dneva slepi =)

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko To jun 12, 2007 8:39 pm

Prav tako danes en fiat stilo ... Kr neki :roll:

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic To jun 12, 2007 9:09 pm

Ah ne ga srat no.

Zadnje 2-3 mesece (odkar pač razmišljam o nakupu kita) se ne spomnim, da bi me kake xenon luči zaslepile (pa sem pozoren nanje, ker me pač zanima).

Me je pa zadnjič slepil en s halogenkami (nek polo ali nekaj takega). Pa celo ni vozil nasproti meni, ampak za mano! Ena luč je svetila nekam gor in seveda točno v moj notranji retrovizor... mamicu mu... :x

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic To jun 12, 2007 9:19 pm

Me pa še nekaj zanima: se je kdo že vozil z vgrajenim temi aftermarket xenon kiti po tujini (Avstrija, Nemčija), a tam kaj policisti težijo/sploh opazijo ?

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To jun 12, 2007 9:20 pm

jrk0 je napisal/-a:dans sem glih vido eno astro na cesti, ki ma ocitno xenon kit in lahko samo povem da sred dneva slepi =)

Je bila črna s celjskimi tablicami?
Ker takega butla sem tudi jaz srečal 25.5. ko sem šel na Citya. Da bi mu jih zatlačo nekam :evil:

Drugače pa nevem zakaj se luči - običajno leva - pri marsikomu tako razštela da sveti drugim v glavo :? ?
In ne spomnim se, kdaj so na tehničnih pregledih nazadnje pri komurkoli gledali višino luči :?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov