abbe je napisal/-a:najkvalitetnejse www.kaixen.si
nejko307 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:najkvalitetnejse www.kaixen.si
no pa dobro ne vem zakaj je treba 1000 x ponoviti,...ja za 3x ceno bi mogel že zlato svetiti......
ti imej najboljšega, jaz pa najcenejšega....konec koncev vidla bova oba..
abbe je napisal/-a:najkvalitetnejse www.kaixen.si
no tle se pa moram strinjati s tebojlenivec je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:lol kaka fintaje bla včeraj. sn fotru avto posodo pa pride domov čist navdušen kakto sveti nenormalno itd, pol me pa vpraša zakaj zaj dolge tak sabo svetijo
malo zajedalska :P
a nisi ti kakšen mesec nazaj še govoril, kako avti z xenonom slepijo in kako to ni fer...
očitno si se premislil....
PS: nisi edini
še zdaj stojim za tem da petke clioti in ostala stara j***a s xenonom slepijo, pa magari so luči perfektno nastavlene. ker so luči že po defoltu tako sranje da sveti v vse smeri.
Sazo je napisal/-a:ja in kok so kej cene, predvidevam da jih na strani ni zato ker so drage...cene se da zmeri zravn...
traktor TDI je napisal/-a:Sazo je napisal/-a:ja in kok so kej cene, predvidevam da jih na strani ni zato ker so drage...cene se da zmeri zravn...
Cene so čudne. Okrog 250€. Za group-buy-e pa pišejo na drugih forumih, da okrog 200€.
Edina prednost, ki jo sami omenjajo, pa je ta, da ob okvari kita ni potrebno pošiljat nazaj na kitajskoAmpak tega vam tako ni potrebno, če dobite tukaj garancijo od vseh, ki to prodajajo, tako da razlike ni. Svetilnost je svetilnost, crkne pa tako kaixen kot vsak drug.
nejko307 je napisal/-a:tmtslash -- ne vem kaj se sekiraš....nekateri bojo svoje" tumbal "pa če se zgodi ne vem kaj....moraš pa vedeti da jih polovica pametuje, kateri xenon kite nimajo kam dat
...
....vsak kupi kar se mu zdi pač vredu....![]()
ps::: z splepenjem je pa tako.... tisti ki imajo nastavitev snopa sploh ni panike...mogoče je malo večji problem pri starejših avtih....
ps :: če te slepim, pač glej stran![]()
....(malo v šali malo zares..)
traktor TDI je napisal/-a:Ti tudi glej stran, ko te slepim nazaj z dolgimi lučmi!! in mi ne nekaj blinkat kontra. Poglej stran. (glede migajočih smajlijev pa se boš moral zmenit z moderatorji, ampak dvomim, da bodo uslišali tvojo željo)