Pozdravljeni g. Žiga,
Vaš odgovor je bil kar pričakovan, nisem pa z njim prav nič zadovoljen. Nekaj opazk:
- če do Vas osebno ni prišla nobena pritožba v zadnjih dveh mesecih, še ne pomeni, da niso Vaše stranke kontaktirale koga drugega v podjetju.. Jaz vem, da so in celo jaz sem enkrat klical.
- lahko razložite, kakšne kontrole natančno opravljate na LPG in v katerem laboratoriju v Sloveniji?
- če bi odprli link na avtomobilizem.com, ki sem Vam ga posredoval, bi videli, da so ljudje že kar precej razjarjeni in da se VSEM dogaja isto. Torej JE ZELO mogoče, da je kriv prav Vaš plin. Torej prav zelo LAHKO vpliva na 15-20% večjo porabo. Verjetno se niso vsem pokvarile plinske instalacije ravno v zadnjih dveh mesecih.
- dobro premislite, kakšna komunikacija glede tega problema bo v škodo in kakšna v korist Vašega podjetja. Ne morete se slepo braniti in trditi neresnice oz. nepreverjena dejstva, jaz bi raje predlagal, da se poglobite v problem, ga priznate in poskušate rešiti sedaj in še posebej poskrbite, da se v prihodnje ne bo dogajalo enako, ker Vam bo v veliko škodo in boste izgubili zaupanja strank. Če se bo to nadaljevalo in še posebej, če bom dobil spet aroganten odgovor, bom vsaj jaz presedlal drugam, čeprav imate vi najboljšo pokritost Slovenije z LPG.
- laboratorij, ki ga nimate in ne preverjate kakovosti bi se pa mogoče izplačalo vzpostaviti
david
======================================================================
PS: a bi vsi šli napisat eno sporočilo na
http://www.petrol.si/index.php?sv_path=2433
da ne bodo govorili, da se nihče ne pritožuje...
A jih res lahko kako držimo za tisto laž glede laboratorija?