adis je napisal/-a: če že pišeš o enotni davčni stopnji potem prosim podaj primer kjer vidiš da je pač sistem napačen, ker če pišeš nekaj kar slišiš po tv-ju je to absurd![]()
sašo5 je napisal/-a:adis je napisal/-a: če že pišeš o enotni davčni stopnji potem prosim podaj primer kjer vidiš da je pač sistem napačen, ker če pišeš nekaj kar slišiš po tv-ju je to absurd![]()
...absurd gor ali dol, tako je - izračune so naredili ekonomisti(ne ta stari tipa "Mencinger") ampak te "novodobni" ki so včasih celo s to vlado sodelovali - temeljijo pa na izračunu zadnjega trimesečja lanskega leta......pa se nam to dopadlo ali ne_temeljijo na realnosti in ne na neki statistiki......
adis je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:adis je napisal/-a: če že pišeš o enotni davčni stopnji potem prosim podaj primer kjer vidiš da je pač sistem napačen, ker če pišeš nekaj kar slišiš po tv-ju je to absurd![]()
...absurd gor ali dol, tako je - izračune so naredili ekonomisti(ne ta stari tipa "Mencinger") ampak te "novodobni" ki so včasih celo s to vlado sodelovali - temeljijo pa na izračunu zadnjega trimesečja lanskega leta......pa se nam to dopadlo ali ne_temeljijo na realnosti in ne na neki statistiki......
prav ti sodobni ekonomisti, ki so delali izračune so nam predstavili zakaj bi oni uvedli enotno davčno reformo in zakaj so jo sploh predlagali ( eden teh mi je asistent na vajah)
NaceM je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Pa ko se jih večina zgraža nad sfukanimi cestami, a je zdajšna vlada kriva za njih?
Tudi (+prejšnje).
sašo5 je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Drekač si predvsem ti, in to nestrpne stalinistične vrste. Povej mi eno postkomunistično državo, ki je dosegla tak napredek kot Slovenija (marsikatera zahodna država ga ni), povej mi eno državo, kjer bi ti po tvojem mnenju živel bolje kot v Sloveniji....
...Joie de... - ti si "baje" šolan človek, lahko bi malo razmišljal ali pa vsaj "odpri" oči: napredek smo(so) dosegli ja, ampak preko hrbta delavca,(primer Tuš - najbogatejši, delavci delajo za "žemljice", nimajo za burek, gospod se repenči, boli ga k. ..tisti Jankovičevi so vsaj spodobno plačo imeli...) LDS-ovci so se šli lumparije, te zdajšnji so pa še nesposobni ob vsem tem - in smo tam kjer smo - ima Voith kr prav...
P.S. pa res mislite, da je državi važno in se sekira kolk je mrtvihdajte mal poštudirajte
da je sam važno kolk kazni se pobere, ter se steče denarja v proračun, enako s klobasanjem o enotni davčni stopnji - sedaj, ko so se stvari drastično začele dražat, se je prililo v državno blagajno več denarja, kot pa če bi takrat uvedli enotno davčno stopnjo
P.S. najhujše je to, da se bližajo volitve, zdajšnji bodo odleteli, "kot knof od starih gat" pametne odločitve pa ni, koga volit: "rdeče" Pahorja in prebežnike iz LDS-a totalno nesposobnega Ropa, Cvikla, ter kup tistih bab v ozadju(parlamentu) - ZARES - z "lumpom" Golobičem na čelu(še nerodno mu ni nič) kakor tudi Kresalki, o Jelinčiču ne razmišljam (šljam posebne vrste) - pa sedaj bodi "pameten".............ne piše nam se dobro in to je žalostna kruta resnica - narod si tega ne zasluži.......
Edino, kar je še dobro je, če se koliko toliko znajdeš in hočeš delat(dela je) živiš in preživiš.....zaenkrat
spaceone je napisal/-a:Pred uvedbo novih kazni so kolone delali le tovornjaki ipd, zdaj jih pa delajo skoraj vsi.
Dobesedno se vozijo 10-20 km pod omejitvijo. Porabim 15 min do pol ure več, da pridem na šiht, kot pa prej. Potem pa takšni ko jim spustijo živci, prehitevajo kar v križiščih, tebi direkt v škarje, ko čakaš, da bi zavil levo. In to povečini ženske..... ne pogledajo ne desno ne levo samo gasa. Pa tolko, ko jih je danes skoz rdečo šlo, še nikol prej nisem videl v enem mesecu. Ena je šla skoz rdečo in vzela prednost motoristu, dobesedno sem jo gledal v faco, pa niti pogledala ni (ne na semafor, ne da ima prazno cesto).
Pa še ponedeljek ni.
Joie de vivre! je napisal/-a:Še kadar sem potoval, sem vedno prišel domov vesel, da živim v taki državi. Mislim da nas je takih tukaj 99% (razen Voitha) in lahko smo veseli, ker veliko ljudi nima te sreče. Jamramo in pritožujemo se pa vseeno, kot da bi živeli v Zimbabveju, stradali, bili politično zatirani in ne vem kaj še... Naj bo politika takšna ali drugačna, država smo ljudje, zato jo je treba imeti rad in mi jo imamo radi z razlogom.
IcEm4n je napisal/-a:Ne vem, a je že bil tale posnetek kje objavljen:
http://youtube.com/watch?v=c8-tMjQ_wFY
In pol se sprašujem, zakaj so kazni za alkohol tako nizke?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov