Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če jun 26, 2008 6:19 am

AgitatoR je napisal/-a:5-dnevne za 20€. :twisted:

ma tudi to je predrago- 5 dnevne pet dnevne vinjete za 7 eur- pa itak more vsak k gre na dopust 2 kupit, tko da bi se zadeva izplačala le redkim
lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če jun 26, 2008 8:11 am

tud italijani so se začel buniti kr naj se je bil čas da slovenija zaračuna tranzitni promet tako kot ga ostala evropa nam zaračuna in smo mi tiho...sedaj je čas na nas da pokasiramo :D

škoda je le, da se tega nismo "spomnili" prej ;)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če jun 26, 2008 9:22 am

Res je škoda, da ne računamo tako kot drugod po Evropi. Pri današnji frekvenci tranzita bi lahko imel osebni promet AC-je zastonj, če bi bile cestnine za transport na evropski ravni.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jun 26, 2008 10:20 am

nagradno uprašanje.. v kolikem času bo tale voznik polepil komplet celo sprednjo šipo? :)
Priponke
Image007.jpg

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če jun 26, 2008 10:36 am

Ja pa sej je sam butl, da ne odlima pretečenih avstrijskih in čez 5 dni se bo pa lahko znebu še ABC-ja.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jun 26, 2008 10:49 am

ce dobr pogledas sliko vids, da je od zgornje rumene avstrijske vinjete levi zgornji rob poskodovan. verjetno je probal odstrant ampak ni slo in je pustu pol.

se ene par let pa bo ce bo slo tko naprej komplet voznikova stran polepljena :lol:

me zanima ce ti dajo za to tut kazen al je to ok..

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če jun 26, 2008 11:23 am

Hrvaški novinar se je po obvozih, predlaganih s strani njihovega ministrstva, vozil 4 ure...:

http://24ur.com/novice/svet/dolga-pot-brez-vinjet.html

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Če jun 26, 2008 11:25 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Hrvaški novinar se je po obvozih, predlaganih s strani njihovega ministrstva, vozil 4 ure...:

Nesposobnez! :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Če jun 26, 2008 12:57 pm

kixs je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Hrvaški novinar se je po obvozih, predlaganih s strani njihovega ministrstva, vozil 4 ure...:

Nesposobnez! :lol:

Car 8) Je dokazal da so uni zemljevidi njihovi BV, da se je minister spuscal na otrocji nivo in da je bolje dat 35€. Hmm... da ni bil ta novinar slovenec? :mrgreen:

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če jun 26, 2008 1:00 pm

Če bi bil Slovenec, bi najbrž bolje poznal ceste...

4 ure se tudi meni zdi huda, a če voziš po omejitvah in se parkrat izgubiš, čas prekleto hitro mine.

Po mojem se veliko ljudi ne bo odločilo za obvoze, če pa že, jih bodo lokalni gostinci veseli.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jun 26, 2008 1:07 pm

hkrati je dokazal tudi to da je slovenija v resnici zelo velika :lol:

stavm, da si hrvatje niso predstavljal, da se lahko celo zgubis v sloveniji :lol:

seprav sta 2 opciji, al tko k v tistem stripu k ena mama z velikim jezikom eno uro poskusa odlepit vinjeto in je ze v avstriji, al pa druga, da se lepo 4 ure vozis po sloveniji, se umes se malo zgubis in obcudujes lepote ljepe nase in se sele pol znajdes v dezeli kletnih stojal za hcerke.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če jun 26, 2008 2:35 pm

4h :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
ta ni normalen saj je peljal pomojem 20km/h da še ušpara na benzu

eto razloga zakaj vinjeta boste prišli na cilj za 1 uro-garantirano ;)

ZgAgEc
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a ZgAgEc Če jun 26, 2008 5:04 pm

Voith je napisal/-a:ljubim take izjave :) to nej bi pomenil da kar tebe moti tut vse ostale moti in kar tebe ne moti ne moti nikogar ce prou razumem?

ok duhovni vodja, ce tebe ne moti potem pa tudi mene ne. ZIP FAJL o/

Lol Klukc duhovni vodja...

sory mal pozn sam mi je smesn
Slika

Uporabniški avatar
plasi
Novinec

Kraj: Suhor

Napisal/-a plasi Če jun 26, 2008 5:35 pm

Tu je en hrvaški forum ki ima temo o slovenskih vinjetah. Itak nekaj "pametnih" hrvaških se pa najde eden oz. dva ki povesta kako je v resnici.

http://www.croportal.net/forum/politika ... ete-38229/
Pijem Laško pivo in j... se mi za vse živo!

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če jun 26, 2008 5:55 pm

To z vinjetami je na hrvaškem pač vroča tema, da se skrijejo njihovi resnični problemi. Do jeseni bo pa to itak pozabljena zgodba in življenje bo teklo dalje.

Vmes se jih bo ene par nategnilo in ugotovilo, da je Slovenija prekleto velika, če rabiš 4 ure, da jo prečiš. Malo bodo preklinjali, naslednjič bo pa raje vinjeto kupil kot, da se bo fukal s cjazenjem.

Tako bo in vsa zadeva bo "čudežno" potihnila. ;)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če jun 26, 2008 6:08 pm

plasi je napisal/-a:Tu je en hrvaški forum ki ima temo o slovenskih vinjetah. Itak nekaj "pametnih" hrvaških se pa najde eden oz. dva ki povesta kako je v resnici.

Nemojte govorit da su slovenci smradovi. Oni su ovce (kao i mi), a vode ih njihovi političari-smradovi (kao naši političari-smradovi nas) koji su to sve zakuhali.

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Kraj: V deželi sonca in vina

Napisal/-a HOLLAND Če jun 26, 2008 6:14 pm

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jun 26, 2008 6:35 pm

Alternativni pravci koje je predložio HAK su korištenje lokalnih cesta na relacijama Zagreb - Celje - Dravograd, kojim su HAK-ovi vozači 184 kilometra prošli za 3 sata i 40 minuta, Zagreb - Macelj - Ptuj - Šentilj i Zagreb - Macelj - Maribor - Šentilj.

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Če jun 26, 2008 6:36 pm

kljukec je napisal/-a:
plasi je napisal/-a:Tu je en hrvaški forum ki ima temo o slovenskih vinjetah. Itak nekaj "pametnih" hrvaških se pa najde eden oz. dva ki povesta kako je v resnici.

Nemojte govorit da su slovenci smradovi. Oni su ovce (kao i mi), a vode ih njihovi političari-smradovi (kao naši političari-smradovi nas) koji su to sve zakuhali.

:) Good point!

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če jun 26, 2008 7:11 pm

Naj Hrvati pometejo pred svojim pragom. Vsako leto dražajo kampe, hotele in gostilne. 15 let sem hodil v kamp (letos ne grem več) in čisto vsako leto so dvignili cene. Če turisti v Istri vsako leto plačujejo paušale po 2500€ in več, bodo pa tudi teh 35€ prebavili. Pa ne pozabimo na Hrvaški nacionalni šport - sleparjenje turistov v trgovinah, še posebno tistih v kampih, res izjemno privabljajo turiste. Ti vrne razliko, seveda usuje pest samih lip, nato ko prešteješ in konkretno manjka cekinov, pa izvinite, izvinite, izvinite. Marš!
In banda ušiva, mi je na meji računala 30 kun komunalne takse - za prehod s praznim kombijem, pa še to naključno, enkrat da, drugič ne, kot je bil carinik na volji. Švaba pa se je mimo lahko peljal brez kakšnih taks, s še večjim kombijem. In to samo čez mejni prehod na Buzetu, na tistem pri Jorasu, mi podobne bedarije niso niti enkrat zaračunali. Nej grejo v maloro.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov