dobek je napisal/-a:v nemciji se menda sploh ne prodaja, lahko ga samo na lizing vzames
Zakaj pa to?
dobek je napisal/-a:v nemciji se menda sploh ne prodaja, lahko ga samo na lizing vzames
sm sm vidu royce royce na avtocesti pa še sedu sm v njemu kokr je biv v salonu ženeva lahka rečem najboljši in najbolj udoben avto sam je pa preveč drag.
simply je napisal/-a:sm sm vidu royce royce na avtocesti pa še sedu sm v njemu kokr je biv v salonu ženeva lahka rečem najboljši in najbolj udoben avto sam je pa preveč drag.
Kako pa veš da je udoben?
Bi verjel če ti rečem, da je Maybach udobnejši?
Ausc je napisal/-a:Se ena mrcina:
Renault VG je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Latitudov pa pri nas ni za malo morje. Še kak mesec nazaj sta bila samo dva. Ne vrjamem pa, da se je ta številka kaj zelo spremenila.
Me čudi da sta že 2.Potem se pa opravičujem sem mislil da je bolj redek glede na to da jih še na "nemškem avto netu" ni veliko.
Kegl je napisal/-a::shock:![]()
same legende na enem mestu!
Klobasa je napisal/-a:Taki Isuzu že nekaj časa na Jesenicah niso nič posebnega. Uporablja jih JEKO IN za svoje komunalne storitve.
R 34 GT-R je napisal/-a:@crxdelsol,lexer, to je Golf Country, svoje čase jih je bilo dosti za videt sploh v Avstriji kje v hribih..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov