peroRS je napisal/-a:Včeraj sem naredil z mojo Octavio 1.6TDI 22km po Ljubljani. Strogo mestna vožnja, vmes je bilo parkrat parkiranje pa čez pol ure spet vžig in tako naprej (motor se nikoli ni segrel na 90).
Poraba 10.3![]()
~toMmy~ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Včeraj sem naredil z mojo Octavio 1.6TDI 22km po Ljubljani. Strogo mestna vožnja, vmes je bilo parkrat parkiranje pa čez pol ure spet vžig in tako naprej (motor se nikoli ni segrel na 90).
Poraba 10.3![]()
Normalna zimska mestna poraba z mrzlim turbodizlom, nekaj takega je meni kuril Passat 1.9 TDI v zimskih razmerah na 5km razdalje po Lj.![]()
Zanimivo, da spet beremo o porabah na pol tanka ipd., res natančno...
mropc je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Včeraj sem naredil z mojo Octavio 1.6TDI 22km po Ljubljani. Strogo mestna vožnja, vmes je bilo parkrat parkiranje pa čez pol ure spet vžig in tako naprej (motor se nikoli ni segrel na 90).
Poraba 10.3![]()
Normalna zimska mestna poraba z mrzlim turbodizlom, nekaj takega je meni kuril Passat 1.9 TDI v zimskih razmerah na 5km razdalje po Lj.![]()
Zanimivo, da spet beremo o porabah na pol tanka ipd., res natančno...
in zakaj nebi bla realna? da ko ti cager pokaže polovico tanka greš tankat poln tank in notr je šlo 20litrov pa še neki deci. kaj je tuki ne natančno?
Medicius je napisal/-a:Danes sem naredil dobrih 100km po stari cesti med Mursko Soboto in Kidričevim pri Ptuju. Avto je bil poln (5 oseb + poln prtljažnik), vozil sem po pravilih (izven naselja do 90km/h) in se mi je povprečna poraba ustavila pri 6,1l/100km.
Še vedno vozim KIA Sportage 1,6 ISG benzinar.
Lp, M.
abbe je napisal/-a:golf iv tdi 8.2l/100 km.
cist normalna poraba
iRenault je napisal/-a:Renault Megane (2004), 1.5 dci; 90 hrčkov.
Razdalja: 23k km
Povprečna poraba: 5l/100km
50% relacijska vožnja/ avtocesta
50% mestna vožnja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov