Gorgh je napisal/-a:Volvo C70 2.3 T5 na števcu 258.500, realnih cca 430.000 (zvedel kasneje po nakupu, ko me je kontaktiral bivši lastnik ki ga je prodal leta 2011 s 400.000 + km na števcu )
Avto dela ko urca btw
peroRS je napisal/-a:Moj delovni stroj, Citroen AX no. 2 1.1i letnik 1995![]()
Dan nakupa 22.1.2009 (116.950km)
Stanje danes 15.12.2012 (193.920km):
maniaxxx je napisal/-a:M3 1.6d, november 2012, 7300km, dela še....
Gorgh je napisal/-a:Nikakor ne, je dec šel v menjavo - kaj se mi je usralo to)))) Ga pa je cca 1 mesc kasnej začel prodajat in ga še vedno prodaja....
Ta avto v vsakem pogledu 10krat boljši, kuri pa pol litra manj ob istem režimu vožnje)))))))
Tko ,da sm naredu deal življenja, skoz sm iskal volva t5 pa sanjal o njem, pol sm ga pa še dobu :P Kilometri me nič ne motijo, dokler vse dela in ne kaže znakov umiranja - sem tud že popolnoma vse kar se zamenjat da ( potrošni material - roke, jermena, filtri, stabilizatorji etc etc ), pa tud če kaj druzga gre bom zamenjal/popravil in to je to!
GoGo je napisal/-a:Gorgh je napisal/-a:Nikakor ne, je dec šel v menjavo - kaj se mi je usralo to)))) Ga pa je cca 1 mesc kasnej začel prodajat in ga še vedno prodaja....
Ta avto v vsakem pogledu 10krat boljši, kuri pa pol litra manj ob istem režimu vožnje)))))))
Tko ,da sm naredu deal življenja, skoz sm iskal volva t5 pa sanjal o njem, pol sm ga pa še dobu :P Kilometri me nič ne motijo, dokler vse dela in ne kaže znakov umiranja - sem tud že popolnoma vse kar se zamenjat da ( potrošni material - roke, jermena, filtri, stabilizatorji etc etc ), pa tud če kaj druzga gre bom zamenjal/popravil in to je to!
Malo off...
A si roverja menjal v Idrijo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov