LG je napisal/-a:abbe je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:abbe je napisal/-a:golf iv tdi 8.2l/100 km.
cist normalna poraba

Zadnjič sem se lepo nasmejal, ko sem 110km relacijo (70km navadne c., ostalo AC) prevozil s takšno povprečno, potem pa pridem v ljubljansko gužvo in mi začne poraba padat!

men prou slabo rata k en napise kle da ma porabo manj k 5 litrou.al pa ma porabo mal vec k 4 na relaciji.ma moj falus tako porabo.nj da men avto pa se bom jaz vozu po omejitvah na relaciji pa da vidmo porabo,ne pa da se voz po ac za kamioni al pa max 110 km/h.luzerji
x2! Popolnoma se strinjam! Nikoli nebom razumel, zakaj je to nacionalni šport večine voznikov (lagat kolko pije avto)! Popije toliko, koliko rabi in nič več! Zaj pa če vi dosegate 4 litre /100km pri ultra dinamični vožnji ste čarovniki!

Sej zaj so cene bencina padle!! (zato ker se je en model v petrolovo tablo zaletel ) !
-x 3,to mene tudi dvigne,ampak,če kaj rečeš,takoj obsojaš,zato pravim,da pri objavi porabe pojasnite kako vam to uspeva
-strinjam se,da so avtomagazinovci mojstri za nabijanje porabe,ampak po drugi strani veliko uporabnikov gre v drugo skrajnost,potem ti nič več ni jasno
-meni uspeva povprečja celotnega tanka držat na cca 7,5 l,ampak za to se moraš potrudit (vožnja po predpisih,ac do 140,malo mesta),drugi pa se s porabo kao sploh ne obremenjujejo,navajajo pa smešno nizka povprečja (nerealna,po mojem mnenju)
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.