Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Re: Telebani na cesti

Napisal/-a Jerch_ Sr feb 02, 2011 4:50 pm

Pero je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:
vsaj 5 let je prednostna tako kot je.. problem je, da sem se v zadnjem času tam peljal 5x in 4x sem kljub temu, da sem sem se zavedal nevarnosti (po prvi slabi izkušnji) skoraj imel nesrečo.
pripeljal sem po z dolenjke in zavijal po prednostni na ižanko. najprej so mi vozniki iz hradetskega, ki zavijajo na dolenjko zapirali pot ter zaradi napačne ocene globine izsiljevali ter pri se tem še jezili, ko sem kateremu opozorilno potrobil (nevem, jst se vedno opravičim, ko spregledam ali naredim očitno napako).
da pa to ni bilo dovolj so vozniki, ki so zavijali iz ižanke proti hradecgega ulici stali tako naprej, da nisem mogel normalno zvoziti ovinka!

res se mi ni mudilo in sem strpen kar se tiče takih stvari. ampak nevem kam smo prišli, da moram v križišču kjer imam prednost ne samo drastično zmanjšati hitrost ampak izogibati se ljudem in paziti na njih, kot na živino.. ma kaj živino, živali so bolj pametne!

Bo verjetno že 10 let tako, izgleda malo čudno, včasih je bilo bolj logično.

Če upoštevaš napake drugih si dober voznik in dober človek. Škoda je na vsak način izsiljevati prednost. Škoda časa in živcev.

Če bi se jaz sekiral za vsako budalo na cesti bi v pol ure lahko fasal živčni zlom. V ljubljani se dnevno najdejo kreteni (iz cele slovenije) ki nimajo pojma o vožnji.

sej tudi jst nisem iz LJ :D

imaš prav. treba je dati priložnost tudi manj sposobnim.

navedel sem primer, kjer se vidi, da ljudje ne znajo voziti. ni usodno, je pa lahko problem zaradi gmotne škode. še bolj pa me skrbi, ker se odraža splošna stopnja vozniške pismenosti, če se smem tako izraziti. upam, da bo to križišče in problemi ob novi signalizaciji na rudniku dalo komu misliti in nebo več vozil po občutku, rutinirano.

vedno je treba biti pozoren, vedno zbran. saj zanki in križišča niso večna. če je to komu dalo misliti, bo že nekaj manj telebanov na cesti.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 02, 2011 4:55 pm

MaRko81 je napisal/-a:
Hja, v tej situaciji ni bil problem v konjenici (mislim, da je 155 konjev več kot dovolj za reševanje takih situacij), problem je bil, da je majhnolulčni šofer bmwja medtem, ko sem ga prehiteval, začel pospeševat in rinit na levo, in bi me, če ne bi prekinil prehitevanja, zrinil s ceste v skale. Če se mi kaka taka situacija še kdaj ponovi, bom začel resno razmišljat o nakupu blindiranega vozila ali pa o predelavi v James Bond stilu, pa naj me potem poskusijo zrinit s ceste :-:o :/:o:/

...danes me doletela podobna situacija...model z bmw z3 coupe 3.0i svetlo sinje(turkizne) modre barve KK tablic, se je cjazu čez naselje pod 50kmh (ok vse lepo in prav) nakar konc table naselja, pa lepa odprta cesta, se še kr cjazi, nc se odločm ga prehitet, nakor on seveda po gasu, tko da sm ga komaj prehitu (bil je že ovink v desno) komaj da, verjetnu je odnehau, potem pa ravnina, pa on mene nazaj prehiti v škarje pa po full gasu, nasproti vozeča voznica peljala po bankini...pridemo do naselja pa na polno na žlajf na 50 (vse lepo pa prav) ...mislm sam model, res da ma ornk konjenico pod haubo, sam za mene totaln LoLek z značko bmw na čelu :!: :x

Ja razumem, da tam ni konjenica pomagala. Iz takšnih in podobnih razlogov sem se navadil pri prehitevanju raznih premium državljanov uporabljat "element presenečenja", če se le da. To prehitevanje nazaj v škarjice ali pa vsaj poskus na najbolj neprimernem možnem mestu sem tudi že večkrat doživel. Na srečo s(m)o bili do zdaj ostali dovolj zbrani, da s(m)o za las rešili (smrtno) nevarno situacijo, ki jo je takšen psihopat povzročil.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli Sr feb 02, 2011 8:26 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
grizli je napisal/-a:Ok, jasno da imaš prav..., pretiravaš zgolj zaradi tega, ker posplošuješ iz, kot si sam napisal določenega procenta ljudi na cesti na večino ostalih. Res, da je precej cepcev na cestah, ampak še vedno je večina dokaj spodobnih in normalnih voznikov. Mogoče vidiš oz. vidimo preveč samo tiste negativne stvari, ostalega pa ne, ni nobene potrebe za tako žolčne reakcije. Zdaj, ko razmišljam ne vem ali ima sploh smisel zaradi tega majhnega deleža cepcev delati take scene in se razburjati?

Kje posplošujem na večino ostalih? Citiral si moj post, kjer sem jasno napisal, da je takšna MANJŠINA in potem to butneš ven! :roll:

Če se ti ne zdi vredno razburjati, super zate. Meni se zdi še kako vredno, glede na to da sta zdaj v roku ene ure v Lj dva, ki sta vozila vzporedno z mano, zarinila vsaj pol metra na moj pas in sem moral bremzat pa čisto desno, da ni počilo. Saj danes je šlo dobro čez, lahko bi pa zaradi tega imel podrsan avto, zjahano optiko zaradi kakšnega robnika, najmanj eno uro porabil dokler bi se naredil zapisnik, potem bil nekaj dni brez avta, imel posla s policijo in zavarovalnico, avto pa nikoli več ne bi bil isti.

Saj po eni strani je zanimivo, ko voznik, ki te rukne pri prehitevanju in pobegne, prijavi svoj avto kot ukraden. Najprej sredi noči kakšno uro ali dve debatiraš s policijo, čez kak dan pridejo še kriminalisti k tebi na kavico, na njegovi zavarovalnici te potem kar obmetavajo z novimi deli in se ne morejo odločit, če bi ti dali dva ali tri nadomestne avte... Verjetno bi moral skakat od veselja, ker me ni zrinil iz ceste ob poslušanju http://www.youtube.com/watch?v=zQtw55f2d2A&feature=related . :]

Hehehe, midva pa očitno res ne razumeva drug drugega ;) Sej sem že prej videl, da manjšino ocenjuješ kot cepce, ampak če se ti pa vsake pol ure na cesti dogajajo take scene, potem je pa res že vrag vzel šalo. Jaz sem tudi precej na cesti, pa se mi take zadeve dogajajo recimo enkrat mesečno...., ne vem, očitno si magnet za telebane na cesti :? Slaba karma ali kaj drugega?

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Sr feb 02, 2011 10:31 pm

J1897 je napisal/-a:za tiste, ki ceste ne poznate - celoten odsek bi lahko prevozil s tempomatom nastavljenim na 90-100 km/h in mi ne bi bilo potrebno niti enkrat niti pogledat pedala za zavoro
Za tiste, ki ceste ne poznate: pred (že kar nekaj) leti so se natanko tam trije mladeniči s samo malenkost višjo hitrostjo od te, ki jo predlaga J1897, smrtno ponesrečili. Se ne zajebavam.

lizard je napisal/-a:Verjeli ali ne, mene je 1x šla neka mlada ženska s Twingom na AC namerno zapirat pri 150 km/h, pa sem imel precej večji avto od nje.
Obsojam zapiranje, ampak.... :lol: .. če maš večji avto, pol morš bit pa povsod taglavn, a? :lol:

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr feb 02, 2011 10:36 pm

MaRko81 je napisal/-a:
Hja, v tej situaciji ni bil problem v konjenici (mislim, da je 155 konjev več kot dovolj za reševanje takih situacij), problem je bil, da je majhnolulčni šofer bmwja medtem, ko sem ga prehiteval, začel pospeševat in rinit na levo, in bi me, če ne bi prekinil prehitevanja, zrinil s ceste v skale. Če se mi kaka taka situacija še kdaj ponovi, bom začel resno razmišljat o nakupu blindiranega vozila ali pa o predelavi v James Bond stilu, pa naj me potem poskusijo zrinit s ceste :-:o :/:o:/

...danes me doletela podobna situacija...model z bmw z3 coupe 3.0i svetlo sinje(turkizne) modre barve KK tablic, se je cjazu čez naselje pod 50kmh (ok vse lepo in prav) nakar konc table naselja, pa lepa odprta cesta, se še kr cjazi, nc se odločm ga prehitet, nakor on seveda po gasu, tko da sm ga komaj prehitu (bil je že ovink v desno) komaj da, verjetnu je odnehau, potem pa ravnina, pa on mene nazaj prehiti v škarje pa po full gasu, nasproti vozeča voznica peljala po bankini...pridemo do naselja pa na polno na žlajf na 50 (vse lepo pa prav) ...mislm sam model, res da ma ornk konjenico pod haubo, sam za mene totaln LoLek z značko bmw na čelu :!: :x

Zanimivo... ko sem prebral BMW sem mislil, da pišeš o istem, ki je danes okoli 16 ure na cesti proti Kočevju izvajal divja prehitevanja 3x v škarice in to res za las. Eno situacijo sem še sam reševal, ko me je prehiteval in če ne bi zavil skrajno desno in pohodu bremzo sigurno ne bi mem pršu najebu bi pa ziher un nasprot s staro KIO Pride, ki jo pomoje samo še morala skup drži. Aja pa še tablica MB HA-136 srebrna trojka, če kdo to opazi naj oreng pazi na tega omejenca. Če pa je na forumu pa naj se oreng zamisli kaj počenje na eni izmed najbolj nevarnih cest v državi.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr feb 02, 2011 10:47 pm

domen_ je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:Verjeli ali ne, mene je 1x šla neka mlada ženska s Twingom na AC namerno zapirat pri 150 km/h, pa sem imel precej večji avto od nje.
Obsojam zapiranje, ampak.... :lol: .. če maš večji avto, pol morš bit pa povsod taglavn, a? :lol:

Seveda ni bilo tako mišljeno, ampak sem hotel še naknadno povdarit nevarno početje gospodične. Namreč avto z večjo maso je v primeru nesreče precej bolj nevaren za tebe kot avto z enako oz. manjšo maso - zato je njeno dejanje bilo še toliko bolj nespametno. Konec koncev pa noben ni nikjer bil "ta glaven" - po cesninski sem hotel pravilno po prehtievalnem pasu iti mimo, a se ni odmaknila (vozni pas je bil prazen še celoten nasledni kilometer). In sem si rekel - potem pa nič in prešel na vozni pas, ko je to vidla je zavila tudi ona na vozni pas. Potem sem se pa odločil, da grem mimo pravilno po prehitevalnem pasu, dal levi smerokaz in bil pripralvjen če me bo mogoče glede na njen prejšnji manever zapirala, in me tudi je. No potem sem sunkovito bremzal, nakar me je spustila naprej (se je vrnila na vozni pas) in nekaj spet kazala, nato sem se normalno odpeljal naprej.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 02, 2011 10:56 pm

grizli je napisal/-a:Hehehe, midva pa očitno res ne razumeva drug drugega ;) Sej sem že prej videl, da manjšino ocenjuješ kot cepce, ampak če se ti pa vsake pol ure na cesti dogajajo take scene, potem je pa res že vrag vzel šalo. Jaz sem tudi precej na cesti, pa se mi take zadeve dogajajo recimo enkrat mesečno...., ne vem, očitno si magnet za telebane na cesti :? Slaba karma ali kaj drugega?

Tako zelo si kritiziral posploševanje in potem narediš ti ravno to! Joj, joj! :D Če se mi zgodi v eni uri dvakrat, to še ne pomeni, da se mi redno dogaja na vsake pol ure, se ti ne zdi? Ne vem kaj ma to veze s karmo, če nekdo recimo rine v tebe. Ne vem, kaj bi bilo, verjetno sem sam kriv, a ne? Najbolj pogosto se vozim na relaciji Vinica(Bela krajina) - Ljubljana in tudi po Lj. V Ljubljani je itak vozniška kultura porazna v primerjavi z nekaterimi bolj razvitimi evropskimi mesti, na dolenjski avtocesti od Lj do Ivančne Gorice je obupno stanje(v primerjavi z nadaljevanjem te AC in gorenjsko ter primorsko), regionalne si pa zaradi mejnega prehoda večinoma delimo z gastarbeiteri in turisti, ki so spet zgodba zase. Vglavnem pot od doma čez Lj na Primorsko in nazaj za staro/novo leto je bila nenavadno sproščujoča, ker ni bilo standardnih seratorjev na cesti, čeprav je bilo kar dosti prometa. Tako lepo se na daljšo razdaljo že dolgo nisem vozil in se verjetno še dolgo ne bom.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen_ Sr feb 02, 2011 11:01 pm

lizard je napisal/-a:Seveda ni bilo tako mišljeno, ampak sem hotel še naknadno povdarit nevarno početje gospodične. Namreč avto z večjo maso je v primeru nesreče precej bolj nevaren za tebe kot avto z enako oz. manjšo maso - zato je njeno dejanje bilo še toliko bolj nespametno.
Jaz ti verjamem tudi brez tega dodatka o velikostih avtov.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 02, 2011 11:14 pm

domen_ je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:Seveda ni bilo tako mišljeno, ampak sem hotel še naknadno povdarit nevarno početje gospodične. Namreč avto z večjo maso je v primeru nesreče precej bolj nevaren za tebe kot avto z enako oz. manjšo maso - zato je njeno dejanje bilo še toliko bolj nespametno.
Jaz ti verjamem tudi brez tega dodatka o velikostih avtov.

Ampak ga boš vseeno za voljo provokacije še malo poudarjal? Če on pove, da ima velik avto, je sigurno agresiven voznik, pa še prehiteval je na avtocesti, nezaslišano! :D Takšna razlika v velikosti avtov samo poveča, debilnost njenega ravnanja in je pomemben podatek pri opisu dogodka. Če bi bil jaz takrat, ko me je pri prehitevanju en ruknil v levi del zadnjega odbijača, v Twingotu, bi najverjetneje končal na njivi ob cesti, tako je pa avto le "cuknil".
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če feb 03, 2011 1:23 am

No domen, ker očitno ne moreš mimo tega bom povedal v masah (čeprav mi ni jasno o kakšnem verovanju govoriš?) - velikost avta oz. masa je v nesreči izrazitega pomena, zato je to bilo tudi v mojem opisu dodano. V masah govorimo (približno) tam o slabih 900 kg proti skoraj 1700 kg (če v obeh avtih štejemo tudi potnike). Kako pomembna je masa vemo že iz osnovnošolske oz. srednješoslke fizike iz poglavja o gibalni količini ter energiji trka.

Verjetno smo vsi gledali tisti crash test med Fiatom 500 (5 zvezdic na nCAP-u) in Audijem Q7 (4 zvezdice), in tudi videli kaj se zgodi.

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen_ Če feb 03, 2011 9:37 am

lizard je napisal/-a:No domen, ker očitno ne moreš mimo tega bom povedal v masah (čeprav mi ni jasno o kakšnem verovanju govoriš?)
Ne verovanje, ampak verjetje. Verjetje v to, da te je tista ženska namerno zapirala. Ampak ti lahko tisočkrat napišeš mase, lahko tudi izračunamo gibalne količine in sunke sil ob trku, pa to še vedno ne bo imelo veze s tem, da izpostavljaš, da njo ni impresioniral tvoj velik avto.
~toMmy~ je napisal/-a:Ampak ga boš vseeno za voljo provokacije še malo poudarjal?
Tisti stavek je treba izpostaviti, kaže na odnos ki ga ima do drugih v prometu.
~toMmy~ je napisal/-a:Takšna razlika v velikosti avtov samo poveča, debilnost njenega ravnanja in je pomemben podatek pri opisu dogodka.
Čisto sprenevedanje :lol: .

Uporabniški avatar
cr33p
Novinec

Napisal/-a cr33p Če feb 03, 2011 9:59 am

domen_ je napisal/-a:Za tiste, ki ceste ne poznate: pred (že kar nekaj) leti so se natanko tam trije mladeniči s samo malenkost višjo hitrostjo od te, ki jo predlaga J1897, smrtno ponesrečili. Se ne zajebavam

Samo to bom reku - pokaži mi odsek na soški, kjer še ni bilo smrtnih žrtev.

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen_ Če feb 03, 2011 10:23 am

cr33p je napisal/-a:
domen_ je napisal/-a:Za tiste, ki ceste ne poznate: pred (že kar nekaj) leti so se natanko tam trije mladeniči s samo malenkost višjo hitrostjo od te, ki jo predlaga J1897, smrtno ponesrečili. Se ne zajebavam

Samo to bom reku - pokaži mi odsek na soški, kjer še ni bilo smrtnih žrtev.
Aja okej, pol pa ni problema, dvignimo omejitve še za kakšnih 30-40km/h, saj v 99% primerov boš zvozil. :lol:

Uporabniški avatar
cr33p
Novinec

Napisal/-a cr33p Če feb 03, 2011 10:34 am

Ko si bodo naši vozniki priznali, da je problem v njihovih glavah, neznanju in njihovem neprimernem obnašanju na cesti, bo svet precej lepši. Hitrost je pa IMHO zelo prikladen izgovor za vzrok nesreč.

S tem ne mislim, da je treba brezglavo divjati po cestah, niti tega ne podpiram.

Imam pa vso pravico, da vozim po omejitvah, oz. po mojih zmožnostih v skladu z omejitvami (ako to razmere dopuščajo). In želim, da drugi to spoštujejo, ter mi pustijo, da jih ob prvi primerni priliki prehitim, če me ovirajo (brez blendanja, vožnje po sredini ceste in namernega pospeševanja med prehitevanjem).

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Če feb 03, 2011 11:18 am

domen_ je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:No domen, ker očitno ne moreš mimo tega bom povedal v masah (čeprav mi ni jasno o kakšnem verovanju govoriš?)
Ne verovanje, ampak verjetje. Verjetje v to, da te je tista ženska namerno zapirala. Ampak ti lahko tisočkrat napišeš mase, lahko tudi izračunamo gibalne količine in sunke sil ob trku, pa to še vedno ne bo imelo veze s tem, da izpostavljaš, da njo ni impresioniral tvoj velik avto.

A maš ti kakšne težave z manjvrednostim kompleksom?

domen_ je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Ampak ga boš vseeno za voljo provokacije še malo poudarjal?
Tisti stavek je treba izpostaviti, kaže na odnos ki ga ima do drugih v prometu.

Torej če izpostavlja dejstvo, ki še kako vpliva na potencialni izzid takšnega dogodka ob morebitnem trku, ima takoj zaničevalen odnos do ostalih v prometu?

domen_ je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Takšna razlika v velikosti avtov samo poveča, debilnost njenega ravnanja in je pomemben podatek pri opisu dogodka.
Čisto sprenevedanje :lol: .

Sprenevedanje praviš? Ti bi isto odreagiral, če nekdo recimo v tebe meče otroško žogo ali košarkaško? Čista stvar psihe, podkrepljena z fizikalnimi dejstvi. Recimo da bi v hipotetični situaciji prišlo do prerivanja, v čem bi raje bil, Twingotu ali limuzini z dvakrat večjo maso? Ženska očitno sploh ni pomislila, da bi lahko on prepozno reagiral ali pa bil podobno nor kot ona in ne bi popustil v tisti situaciji.
Slika

J1897
Novinec

Napisal/-a J1897 Če feb 03, 2011 11:25 am

Domen, kje je bila ta nesreča? Se je resnično ne morem spomnit. Je pa res, da je na soški veliko prometnih nesreč, še posebej ovinki okrog Dolge njive velikokrat pokasirajo kak avto - čeprav mi ni jasno zakaj. Če se vozim proti Gorici, vozim konstantno 90-100 km/h, pa me ni še niti enkrat zaneslo ali kaj podobnega. JE pa res, da tako hitrost držim le do omejitve 70, ki je malo naprej od dolge njive, ker tam je pa tako uničena cesta da je joj.

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Če feb 03, 2011 11:40 am

Pri nas je vedno ena in ista zgodba. Na cesti si dejansko ves čas ogrožen. Poleg svojih moraš neprestano predvidevati še reakcije drugih, drugače si takoj lahko v težavah. Kulture pa itak ni nobene. Pred kratkim sem bil na Gran Canariji, kjer je promet precej zgoščen. Kot pešec in kolesar nisem bil v 14 dneh niti enkrat ogrožen. Povsod te upoštevajo kot enakovrednega udeleženca. O znanju in kulturi voznikov pa sploh ne bi govoril. Vse poteka veliko hitreje, brez nevarnosti. Pa imaš ogromno cest, ki so zelo ovinkaste in ozke. Nobenih prenapetežev in zatežencev. Se bo kar težko navaditi na našo realnost

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če feb 03, 2011 2:22 pm

domen_ je napisal/-a:

Se mi je zdelo, da vidiš v tem nekaj, na kar jaz sploh nisem pomislil (ne med vožnjo in ne med pisanjem prvotnega posta), no očitno ima tommy prav glede dotičnega kompleksa, jaz konec koncev v prometu probam ostale upoštevat kar se da enako (ne glede na znamko in velikost avta).

Drugače je pa verovanje bilo namerno napisano namesto verjetja...

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen_ Če feb 03, 2011 4:11 pm

~toMmy~ je napisal/-a:A maš ti kakšne težave z manjvrednostim kompleksom?
Če lizard izpostavlja, da se ženska ni zmenila za njegov velik avto, potem imam jaz manjvrednostni kompleks? Briljanten sklep Sherlock :lol:
~toMmy~ je napisal/-a:Torej če izpostavlja dejstvo
Kot že rečeno: takšna dejstva v resnici nimajo prave veze s situacijo (analogno: fiziki vedo, katere spremenljivke lahko zanemarimo in katere so pomembne). Veze imajo z nečim drugim: kažejo avtorjev odnos do drugih.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če feb 03, 2011 4:46 pm

domen_ je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:A maš ti kakšne težave z manjvrednostim kompleksom?
Če lizard izpostavlja, da se ženska ni zmenila za njegov velik avto, potem imam jaz manjvrednostni kompleks? Briljanten sklep Sherlock :lol:

S to izjavo presegaš vse dosedanje :) (no tisto o neprižganih lučeh x-haira verjetno ne). Govoril sem o namernem zapiranju in skorašnji povzročitvi nesreče, kjer bi bile posledice zaradi velike razlike v velikost/masi avtov za njo še toliko hujše. Hecno kakšne vse zaključke eni potegnete iz tako prepostih stvari. Sploh ne vem kje si ti našel, da sem jaz izpostavljal, da se gospodična ni zmenila za mene, nakljub večjemu avtu? Čeprav bi se mogla zmenit ne glede na to ali sem na skuterju ali v avti ali avtobusu. No saj zmenila se je, tako da me je namerno zapirala :| .

Tebe res muči nekaj tam gor očitno - pa ne samo zaradi tega, kar pišeš zdaj, ampak skozi celotno temo. Pravtako se iz tvoje strani pojavlja podoben vzorec (oprostite izrazu) jebanja v glavo ostalih uporabnikov foruma skozi celotno temo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov