Joie de vivre je napisal/-a: nato pa še zahodnoevropsko državo, kjer so prebivalci srečnejši od Slovencev.
Samo brezglavo jamranje vas je, kako tipično slovensko.
samo mesarec je napisal/-a:Matiz
tegale, pa jaz nisem napisal
samo mesarec je napisal:
Joie de vivre!
Še o ZVCP: nikoli prej ljudje niso peljali 50 skozi naselja, zdaj to počnejo vsi.
Vivre sprašuje.
Sprašuješ kje bolje živijo? lepo sprenevedanje. Vsepovsod, kjer jim je bolje kot v Slo.
Nebi našteval, ker je brez predmetno. Pojdi med folk, pa jih boš fasu za takšno vprašanje.
NaceM je napisal/-a:Joie? Si šel na internautico mogoče? Glede na vstopnino je tam že sprehod drag (pobrano s tv-ja). Samo še vedno je vse več Slovencev, ki si kupuje tam razstavljene drage jahte.. Po drugi plati pa je 100.000 upokojencev z do 350€ penzije... Hmhm.. Vedno več ja..
Joie de vivre! je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Joie? Si šel na internautico mogoče? Glede na vstopnino je tam že sprehod drag (pobrano s tv-ja). Samo še vedno je vse več Slovencev, ki si kupuje tam razstavljene drage jahte.. Po drugi plati pa je 100.000 upokojencev z do 350€ penzije... Hmhm.. Vedno več ja..
Predlagaš, da uvedemo socializem in razlastimo vse tiste, ki si lahko privoščiijo jahte? V idealnih državah ljudje ne kupujejo jaht? Jao kako bluzite...
SAVINJCAN je napisal/-a:vajenc je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kaj polovičke so še? mislim tist, če plačaš v 8 dneh
16 dni je za plačilo polovičke.
se pravi, da je tudi po novem zakonu to aktualno :P sreča
Psepi je napisal/-a:Pa še zmeraj ni z ustavo, saj imaš pravico do plačila v 30dneh, saj si tudi država zae v podobni situaciji vzame takšen rokPrav tako bo treba te plačilne naloge malo boljše pisat, ker tole vseskupaj je takšno kot če bi mi mama napisala račun za kosilo doma
![]()
Drugače pa samo mesarec, zelo všeč mi je bila misel: Da kadar je treba dajati smo zahod, ko je pa treba kaj dobiti smo pa Afrika! Tale stavek ne bom kmalu pozail![]()
![]()
Joie, ne sprenevedaj se kako nam je boljše in poglej na plačilno listo se vsedi na teraso popij kavo in razmisli kako je bilo še "samo" 3 leta nazaj.
3 leta nazaj sem v tej mogočni Sloveniji lahko z lahkoto študiral z 5000-7000SIT na teden! Danes porabim 45-80evrov na tedenŽivim pa isto in vsekakor nič bolje, za dvakratno vsoto prej porabljenega denarja!
Študentska dela (sej velik študentom gre res kul, mi pa ni kul za tiste ki delajo 20dni na mesec zato da majo za faks), so plačana še kr po starem sistemu3-4eur na uro, razen če si hostesa s hudo postavo
... Kaj naj delam cel dan za 3,5eur na uro, da bom po 8 urah dela , kjer si bom vmes kot študent v večini firm moral kupit še malco in sok, po službi pa bom pojedel eno pico in ugotovil da sm cel dan delal kot budala, za 21 eur v denarnici?! Kupim še dve kavi, eno pivo 10dag salame in sem brez
Osebno tok-tok teh problemov nimam, mi pa ni vseeno za ostale ki jih imajo
![]()
Menim, da ti lahko brez večjega napora večina potrdi da je bila njihova kupna moč nekaj let nazaj večjaPotem pa pridemo do dajatev, do države ki ti vzame 44,9% plače
Ker pa vse to ni dost, pa začnemo pisat takšne dobičkonosne zakone kot je tale prometni, pri katerem je 80% folka pogruntalo zakaj se gre,... Klinc pa takšen sistem, nej ukinejo še zdravstvo, zastonj fakse in pa nej zrihtajo da boš kr pr registraciji plačal še 500evrov zraven za morebitne prekrške, če bi bil potem brez
![]()
Da ne bo pomote, sem patriot ampak do normalne meje. Sem vesel da sem Sloven'c z velikim S ... Ampak če kritiziram še ne pomeni škodujem, pač mi ni vseeno za prihodnost ampak vseeno opažam da si je vse težje privoščiti kakšen "bombon".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov