Zois je napisal/-a:saj pa ni tak hudo
http://www.hak.hr/rezultati-ankete.aspx
phoebus je napisal/-a:Mimogrede, glede strani- sicer je v zakonu jasno zapisano kje mora biti, na sami vinjeti pa piše samo da mora biti nameščena na notranji strani stekla kot kaže slika. Nikjer ni omenjena leva stran.
No, saj to da so mi DARSovci odpisali da takih napak oni (česar pa ne garantirajo za policaje in carinike!) ne bodo kaznovali, AMPAK- ko nameščaš vinjeto si V avtu in če takrat gledaš v njeno zadnjo stran na slikico, je vinjeta narisana desno zgoraj na vetrobranu
Kar hočem povedat je, da ko so začeli prodajat vinjeto, če nisi prebral zakona, nisi mogel vedeti da _MORA_ biti nalepljena "na levi polovici" (in celo ne v levem zgornjem kotu kotu je prikazano na sliki!!). Zdaj mi pa povejte- ali oni od navadnega človeka pričakujejo da bo prebral zakon preden bo nalepil listek na avto?!
Zois je napisal/-a:saj pa ni tak hudo
http://www.hak.hr/rezultati-ankete.aspx
mrheker je napisal/-a:Meni se je isto zgodilo in sicer alepko sem nalepil na desno stran, ker sem pač navajen na avstrijske, ki maš jih lahko kjerkoli. Na vinjeti pa sicer niti z eno besedo ni omenjena leva stran stekla. To je pomojem namenoma tako samo, da bi nekateri morali kupit po dve vinjeti, ker se itak na začetku pri prvi zmotiš![]()
![]()
![]()
Doche je napisal/-a:mrheker je napisal/-a:Meni se je isto zgodilo in sicer alepko sem nalepil na desno stran, ker sem pač navajen na avstrijske, ki maš jih lahko kjerkoli. Na vinjeti pa sicer niti z eno besedo ni omenjena leva stran stekla. To je pomojem namenoma tako samo, da bi nekateri morali kupit po dve vinjeti, ker se itak na začetku pri prvi zmotiš![]()
![]()
![]()
"..kot je označeno na risbi.." Na risbi je pa na levi strani
Voith je napisal/-a:Doche je napisal/-a:mrheker je napisal/-a:Meni se je isto zgodilo in sicer alepko sem nalepil na desno stran, ker sem pač navajen na avstrijske, ki maš jih lahko kjerkoli. Na vinjeti pa sicer niti z eno besedo ni omenjena leva stran stekla. To je pomojem namenoma tako samo, da bi nekateri morali kupit po dve vinjeti, ker se itak na začetku pri prvi zmotiš![]()
![]()
![]()
"..kot je označeno na risbi.." Na risbi je pa na levi strani
kaj pa ce na risbi gledas sipo iz voznikove prespektive? :>
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov