No, včeraj mi je bilo prav žal, da nimam kamerce kot x-hair...Koper - Tolmin, na cesti nekaj takih pajacev, da sem se lahko samo smejal...no najprej sem nekajkrat moral krepko zavirat na AC - vzrok polno romunski kombiji, kateri očitno mislijo, da lahko z 80 na uro kadarkoli zavozijo na prehitevalni pas

, prava komedija pa se je začela na soški. Na ravninah naprej od dolge njive dohitim šleparja, ki vozi 50 na uro...dobro, si mislim, pač tovornjakar, ki ne pozna ceste, pa še polno naložen, in čakam, da se nasprotni pas sprazni, da ga prehitim. Ko se je pas spraznil pa šok

na soški cesti (ki je za nekatere na tem forumu očitno tako izjemno nevarna, da je 70 na uro že nezaslišano dirkanje) se je šlepar spravil prehitevat in tudi uspešno prehitel osebni avto. Namreč, cijazenja s 50 na uro ni povzročal kamion, ampak srebrna 3vratna Toyota RAV4

lahko sem se samo smejal, ko je voznik/ica toyote nadaljeval/a s svojim cijazenjem še naprej (ne vem no, mislim da bi vaskemu normalnemu vozniku dejstvo, da ga na regionalki prehiti šlepar, povedalo, da očitno vozi odločno prepočasi). No, v nadaljevanju sem ugotovil, da je kamionist vozil popolnoma normalno (80na uro), ko sem ga prehitel pa je vožnja potekala z nekim normalnim tempom.
Sicer se v zadnjem času na soški cesti velikokrat srečujem z defenzivnimi vozniki, ki ne presežejo hitrosti 60 - 70 na uro (ampak jo konstantno ohranajno, tudi v naselju

), ampak takega ekstremista, kot je bil/a voznik/ica srebrne rav4 pa še ne

Upam, da ta osebek ni prijavljen na temu forumu (čeprav nekateri pišejo take, da si jih brez problemov predstavljam v taki vlogi), ker mislim, da s takim tempom vožnje po ravni cesti....hja ne vem no, ravno nek ljubitelj avtomobilizma ne moreš bit

Lancia HF - točno tako se bo naprej odvijala debata, poleg tega pa se mi tudi dozdeva, kdo bo začel s takimi obtožbami
PS X-kako si drzneš vozit s počeno šipo, ne veš, da boš zaradi razpoke spregledal USS Enterprise, ki se bo zasidrala na cesti v Baško grapo