Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če okt 15, 2009 6:03 pm

King1 je napisal/-a:Sem pa ne dolgo nazaj bral, da je tale nissan navara na testih (crash) dosegel le eno zvezdico in pol. Kar pa je zelo zaskrbljajoče za tak avto.

Zal je se to izgubil ta model, vendar so ga istega l.2008 modificirali, takrat pa je pridobil ***
http://www.euroncap.com/tests/nissan/navara.aspx

Vseeno pa se tu pri tej nesreci to zgodilo brez zaviranja in tu lahko samo se naredimo +
Zadnjič spremenil MacTron, dne Če okt 15, 2009 7:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če okt 15, 2009 6:30 pm

MacTron je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Sem pa ne dolgo nazaj bral, da je tale nissan navara na testih (crash) dosegel le eno zvezdico in pol. Kar pa je zelo zaskrbljajoče za tak avto.

Zal je se to izgubil ta model, vendar so ga istega l.2008 modificirali, takrat pa je pridobil ***
http://www.euroncap.com/tests/nissan/navara.aspx

Vseeno pa se je tu pri tej nesreci to zgodilo brez zaviranja in tu lahko samo se naredimo +

Hvala za popravek in se oproščam če sem koga zavedel.
Tisto o popravku v istem letu mi je očitno ušlo.

lp

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če okt 15, 2009 8:07 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ne vem kam naj dam tole,ampak toti je pa dobesedno fukjen :shock:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/vid ... karje.html

ok rad peljem hitreje ampak tole pa me je šokiralo,kakšne škarje so tisto ble tik pred kolono avtov. takemu teletu bi pa blo treba dati par klofut. ne vem zakaj prekrivajo tablice, naj se vidi keri idi*ot je tole.

To se je zgodilo na naši cesti. Ta divjak je res odbit !!! Ni čudno da je toliko nesreč na tej cesti, take prizore v živo vidim na tej cesti doskrat. Ampak na te cesti so : divjaki( kot ta), normalni vozniki in pa razni atati ki vozijo 60km/h. In marsikdo se zaleti prav tudi zaradi teh atov, ki mečkajo, ponavadi tudi že zgodaj zjutraj, zato pa nastanejo tudi take kolone. Največ začudenja pa dobim, ko vozim za takim, ki gre 70 po cesti izven naselja, ko pa je naselje pa še vedno isto 70 naprej. Nevem no, na tej cesti moraš kar nekaj tisoč km narest da jo prav spoznaš, predvsem voznike.

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Če okt 15, 2009 8:49 pm

MacTron je napisal/-a:Vseeno pa se tu pri tej nesreci to zgodilo brez zaviranja in tu lahko samo se naredimo +

Punca je zapeljala pred tovornjak in nič bremzala. Lahko da je padla v nezavest že prej, ker sicer bi verjetno vsaj malo zavirala. Vprašanje kaj ji je bilo. Zaspala verjetno ni ob taki uri. Ali pa samomor?
Sicer pa je neobičajno, da je kot 21-letnica vozila Navarro.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če okt 15, 2009 9:24 pm

Energetik81 je napisal/-a:Sicer pa je neobičajno, da je kot 21-letnica vozila Navarro.

ah jej sej ti človek ne more zamerit,ker si itak med samim betonom v lj doma. ampak drugod pa tudi punce vozijo terenska vozila. moja punca ima tudi terenca ... pa njena sestra . pač odvisno od okoliščin pa družine itd...
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če okt 15, 2009 10:34 pm

Morali bi pod nujno spremenit zakon in to tako, da če nekdo večkrat (3x - ?) zapored (ali npr večkrat (4x - ?) v enem tednu ali mesecu) povzroči res nevarno situacijo (kot je tisti z videa ali vožnja v naspr. smer na AC, tudi konstantna vožnja meter za ritjo), je poleg € in pik avtomatično obtožen pskusa naklepnega uboja, seveda če nima res opravičljivega razloga (verjetno samo vožnja hudo ponesrečene/ga ali rojevajoče v bolnico). Plus to, da se taka objestnost avtomatično nekam zapiše in se upošteva pri npr pogovorih za službo, kredit itd).

To bi vsaj nekatere spametovalo.

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Pe okt 16, 2009 1:09 pm

Energetik81 je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:Vseeno pa se tu pri tej nesreci to zgodilo brez zaviranja in tu lahko samo se naredimo +

Punca je zapeljala pred tovornjak in nič bremzala. Lahko da je padla v nezavest že prej, ker sicer bi verjetno vsaj malo zavirala. Vprašanje kaj ji je bilo. Zaspala verjetno ni ob taki uri. Ali pa samomor?

lej navara je bila od njenga očeta ona je imela megana kupeje samomor naj nebi biv menda se je stegovala po cigarete na nasprotnikovo stran in ji pogled všev stran lp :(
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe okt 16, 2009 1:27 pm

Mogoče kdo kj več ve, kaj točno je bilo danes zjutraj v Lahovčah? Sm šel ene 7.40 tam mimo in sm vidu enga berlingota, ki je očitno zbil kolesarja na prehodu za pešce.
Slika

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 Pe okt 16, 2009 1:50 pm

roberto-82 je napisal/-a:

lej navara je bila od njenga očeta ona je imela megana kupeje samomor naj nebi biv menda se je stegovala po cigarete na nasprotnikovo stran in ji pogled všev stran lp :(

Katastrofa, da se zaradi ene usrane cigarete zgodi taka katastrofa. No, samo dobro da ni še kdo nastradal.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe okt 16, 2009 2:32 pm

roberto-82 je napisal/-a:

Katastrofa, da se zaradi ene usrane cigarete zgodi taka katastrofa. No, samo dobro da ni še kdo nastradal.

Cigarete ubijajo... Tako ali drugače

Sožalje

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Pe okt 16, 2009 2:58 pm

res grozno da jo mogla izgubit življenje zarad potrebe po cigaretu med vožnjo :? se pa to res hitro zgodi da če si malo nepozorn na vožnjo ti avto kr hitro zavija iz cestišča
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Pe okt 16, 2009 3:06 pm

baSix je napisal/-a:res grozno da jo mogla izgubit življenje zarad potrebe po cigaretu med vožnjo :? se pa to res hitro zgodi da če si malo nepozorn na vožnjo ti avto kr hitro zavija iz cestišča

Zato pa jaz med voznjo ne kadim.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe okt 16, 2009 3:16 pm

Gosic je napisal/-a:
baSix je napisal/-a:res grozno da jo mogla izgubit življenje zarad potrebe po cigaretu med vožnjo :? se pa to res hitro zgodi da če si malo nepozorn na vožnjo ti avto kr hitro zavija iz cestišča

Zato pa jaz med voznjo ne kadim.

Zato pa med vožnjo kar koli delaš (magari če samo menjaš postajo na radiju) še vedno gledaš naprej na cesto, ostalo pa tipaš na pamet.

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Pe okt 16, 2009 4:29 pm

tako bi naj bilo kaj točno pa je bilo pa ve samo ona mi pa ugibamo lp
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Pe okt 16, 2009 6:30 pm

roberto-82 je napisal/-a:tako bi naj bilo kaj točno pa je bilo pa ve samo ona mi pa ugibamo lp

Ja sej ne vem kak vam je sploh prišlo to na misel, da se je stegnila po cigarete?
Vse do amena zmučkano pol pa kaj takega rečt :?
Nekaj je že moglo bit, da je zavila, samomor pa že ni delala, sem danes v cajtngah prebral,da je cela srečna šla drugi dan na novi šiht.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe okt 16, 2009 7:07 pm

Še en kre*enoid na cesti....

http://24ur.com/bin/video.php?media_id= ... id=3186614

Kaj je to nova modna muha?
Slika

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 Pe okt 16, 2009 7:32 pm

roberto-82 je napisal/-a:lej navara je bila od njenga očeta ona je imela megana kupeje samomor naj nebi biv menda se je stegovala po cigarete na nasprotnikovo stran in ji pogled všev stran lp :(

To informacijo sem dobil tudi jaz... da se je stegovala na drugo stran. Nikoli pa ne bomo vedeli zagotovo. Sicer pa bi stavil, da niso bili cigareti, ampak mobilni telefon. Znanka je na podoben način naredila salto z avtom, ko se je stegovala po telefon in zapeljala na začetek zaščitne ograje.
SlikaSlika

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Pe okt 16, 2009 7:45 pm

mišek je napisal/-a:
roberto-82 je napisal/-a:tako bi naj bilo kaj točno pa je bilo pa ve samo ona mi pa ugibamo lp

Ja sej ne vem kak vam je sploh prišlo to na misel, da se je stegnila po cigarete?
Vse do amena zmučkano pol pa kaj takega rečt :?
Nekaj je že moglo bit, da je zavila, samomor pa že ni delala, sem danes v cajtngah prebral,da je cela srečna šla drugi dan na novi šiht.

jas nisem trdil da je to res bil vzrok sn le rekel da je koda življenja zarad take male stvari... :? možno tud da je pisala sms, iskala telefon, menjavala cd... možnosti je ogromno vedeli pa enbomo nikoli :/
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To okt 20, 2009 11:01 pm

esem
dovolj bi bila kazenska odgovornost in svoboda zavarovalnic pri sistemu določanja rizičnosti osebe. ker dokler jst llahko neglede na šreteklost sklenem zavarovanje takoj s 50% bonusa skupaj z nekim kvazi življenskim zav. in minimalno premijo in delam prekrške brez vpliva na znesek tega že tako nizkega zavarovanja je to sramota. ne vozimo več vsi jugecov in 101.. pa še takrat je bila krivica in podpora nasilnim, rizičnim voznikom očitna, toda zaradi manjših premoženjskih razlik enostavno manjša, znosna...

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 Če okt 22, 2009 8:13 am

A ima sploh še smisel karkoli komentirati?
http://24ur.com/novice/crna-kronika/ver ... ceste.html

Eni očitno zavirajo že na voznem pasu, tovornjakarji berejo cajtunge in pijejo kavo med vožnjo, spet nekateri hočejo na prehitevalnem preskočit spredaj vozeče, vsem pa je skupno, da imajo 10x premajhno varnostno razdaljo.
Hvala bogu, da se mi ni treba vozit z avtom v službo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov