Debate, ki niso vezane na ostala področja...

blink
Novinec

Napisal/-a blink Po jul 02, 2007 11:30 pm

Gricko je napisal/-a:mogoče ti pa ne zasveti močneje ampak le pomižikne (se za delček sekunde vgasne)

To dela tudi meni...sicer samo na začetku....po kakih 2h minutah najprej ena bliskne, malo za njo še druga
zvezano je vredu!

To sem opazil že pri mnogih kompletih na različnih avtih.....

Moje mnenje je da ko se stvar dovolj segreje (plin) začnejo balasti delovati z manjšo napetostjo...in ta "preklop" se vidi kot fleš

hm...verjetno je pri meni isto. Sem že mislil, da je kaj narobe :)

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles To jul 03, 2007 9:06 am

nekaj me zanima, mogoče se je že kej pisalo o tem a js nisem zasledil. rad bi vgradil xenon kid v avto me pa zanima, če nebo kej narobe ko avto oz fokus nima leče, je kr normalo narejen, pa plastičen je, se boim da se nebi kej pregrelo...(SEAT TOLEDO)
Priponke
IMG_0235.jpg

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar To jul 03, 2007 10:34 am

Bolj kot to, da se bo zadeva pregrevala naj te skrbi to, da boš slepil ostale v prometu, ker sklepam, da te žarometi originalno niso bili mišljeni za xenon.
I'll be back.

Uporabniški avatar
[Psyho]
Novinec

Napisal/-a [Psyho] To jul 03, 2007 11:09 am

corsa16v je napisal/-a:Kakšne problem pa imaš, jaz imam naročen kit in ga bom zmontiral ta teden, sem pa probal na eno luč ga priklopit in je delalo normalno...
lp

Počakat moram na nek nastavek, da mi ne bo treba prevrtat in zlotat žic. Ker imam sistem, da se da žarnica v plastičen obroč (pokrov), ki se zategne noter v luč. Baje dobim v petek.

corsa16v
Novinec

Napisal/-a corsa16v To jul 03, 2007 4:19 pm

Hm, a potem nimaš luč z lečo? Namreč, pri meni sem na probi brez problema spravil žarnico v luč, imam pa luči z lečo...
lp

Uporabniški avatar
[Psyho]
Novinec

Napisal/-a [Psyho] To jul 03, 2007 9:43 pm

Ne, 2003 letnik imam, starejše luči kot ti.

corsa16v
Novinec

Napisal/-a corsa16v Če jul 05, 2007 2:14 pm

Evo, danes dobil xsenon kit, naročil sem ga pa preko tistega oglasa na bolhi, 2 strani nazaj. In rečeno je bilo da bo zraven račun ter garancija , seveda tega ni priloženo zraven :x :evil: Upam da vsaj dela...

Svetujem vam da zaenkrat ne naročate preko teh oglasov, ker računa zraven ni. Bom pa klical še naprej in da vidim če se bo gospod javil in mi obrazložil zadevo. Do takrat pa ne kupvat oziroma ne računat na garancijo!
p.s. Je morda tudi kdo drug naročil tukaj: HT d.o.o. dobova, vsak tako naj bi se firma imenovala, v poslovnem registru sem jo sicer našel...

lp

dvihtelic
Nov uporabnik

Napisal/-a dvihtelic Če jul 05, 2007 4:00 pm

ja po mojem tko sam govorijo.tisti tip ki je meni zrihtal,mi je dal račun, garancijo vse in to vpričo mene je udaril štempiljko!!če koga zanima mu lahko povem kje!Lp

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če jul 05, 2007 4:56 pm

s papirjem od neke leve firme in stempilko k stane jurja si lohk rit obrises... a ga bos tozu za 100 eur :roll:

dvihtelic
Nov uporabnik

Napisal/-a dvihtelic Če jul 05, 2007 6:27 pm

oprosti samo tipa poznam k ma privat firmo z avtoelektričarstvom in mi je tut on zmontiru in mi je dal ON garancijo in vse!!in nisem prvi k mu je noter zmontiru!tko da ne srat.....tist k hoče mi nej pošle zs pa mu dam kak podatek če kaj rabi!

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a jurre Če jul 05, 2007 6:37 pm

to je pa potem zgleda slabost teh cenejsih, ko ste nekateri sprasevali zakaj so pol cenejsi. Pol pa ce se kaj crkne si lahko se enega kupis, pa si ze na ceni enega kvalitetnega. :roll:
Slika

dvihtelic
Nov uporabnik

Napisal/-a dvihtelic Če jul 05, 2007 6:38 pm

točno tako,se strinjam s tabo

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če jul 05, 2007 7:19 pm

dvihtelic je napisal/-a:oprosti samo tipa poznam k ma privat firmo z avtoelektričarstvom in mi je tut on zmontiru in mi je dal ON garancijo in vse!!in nisem prvi k mu je noter zmontiru!tko da ne srat.....tist k hoče mi nej pošle zs pa mu dam kak podatek če kaj rabi!

gre za to da ce ti je znanec prodal je vseen al ti da racun al pa ne (v vsakem primeru ti po zamenju ce crkne). zdej ce pa kupis od nekoga k ti pac ni sposoben dat garancije je pa cist vseen ce mas od njega racun al pa ne.

al pa tkole: kva bi naredu ce ti tale tvoj znanec/prijatelj/budy/kolega rece da ti ne zamenja na garancijo. a ga bos tozu al si bos z racunom rit ubrisu?

corsa16v
Novinec

Napisal/-a corsa16v Če jul 05, 2007 8:57 pm

Lenivec: A si dobil tudi račun zraven? Ker če si ga je možno da bi ga pozabil dat zraven, kar pa dvomim. Jutri ga še pokličem pa da vidim kako zadeva stoji...
lp

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles Če jul 05, 2007 9:57 pm

corsa16v je napisal/-a:Evo, danes dobil xsenon kit, naročil sem ga pa preko tistega oglasa na bolhi, 2 strani nazaj. In rečeno je bilo da bo zraven račun ter garancija , seveda tega ni priloženo zraven :x :evil: Upam da vsaj dela...

Svetujem vam da zaenkrat ne naročate preko teh oglasov, ker računa zraven ni. Bom pa klical še naprej in da vidim če se bo gospod javil in mi obrazložil zadevo. Do takrat pa ne kupvat oziroma ne računat na garancijo!
p.s. Je morda tudi kdo drug naročil tukaj: HT d.o.o. dobova, vsak tako naj bi se firma imenovala, v poslovnem registru sem jo sicer našel...

lp

no js sm naročal tu, dobil danes, seveda ručuna garancije ni bilo, sam sem ta kit (HID) že montiral, in do sedaj še lepo deluje....l

corsa16v
Novinec

Napisal/-a corsa16v Če jul 05, 2007 10:32 pm

Aha, potem vidim kam pes taco moli, meni tudi dela kit,samo gre se za princip, če se obljubi garancija in račun, bi moralo to veljati. Zato ne nasedat in raje kupite kit drugje, se bo pa kot kaže treba obrnit na tržni inšpektorat...
lp

blink
Novinec

Napisal/-a blink Pe jul 06, 2007 3:20 am

corsa16v je napisal/-a:Aha, potem vidim kam pes taco moli, meni tudi dela kit,samo gre se za princip, če se obljubi garancija in račun, bi moralo to veljati. Zato ne nasedat in raje kupite kit drugje, se bo pa kot kaže treba obrnit na tržni inšpektorat...
lp

A je kdo kupoval tukaj? http://avtodeli.enakupi.com/Ksenon-komp ... 17139.html

Jst sem kupil xenon kit tukaj in vse dela OK, moti me samo ker zraven nisem dobil štemplanega računa niti garancijskega lista. Sicer je na spletni strani obrazec za reklamacije in piše da je garancija 1 leto...ampak vseeno. Zaenkrat dela v redu.

dvihtelic
Nov uporabnik

Napisal/-a dvihtelic Pe jul 06, 2007 5:23 am

misl si kar češ,ampak do sedaj ni nobenega nategnil!!!pa ima firmo privat in mislim da si nebi pokvaril ugleda!pa še vsakomur je naredil tisto kar je obljubil!Lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov