današnje novice: ženska (30 let) povozila drugo žensko na prehodu za pešce, iztopila iz avta (punto se mi zdi, da je pisalo) ter jo nahrulila in vprašala, če ne zna čez cesto hodit......

P.S. 3X ugibajte v katerem mestu :P
Energetik81 je napisal/-a:A ima sploh še smisel karkoli komentirati?
http://24ur.com/novice/crna-kronika/ver ... ceste.html
Eni očitno zavirajo že na voznem pasu, tovornjakarji berejo cajtunge in pijejo kavo med vožnjo, spet nekateri hočejo na prehitevalnem preskočit spredaj vozeče, vsem pa je skupno, da imajo 10x premajhno varnostno razdaljo.
Hvala bogu, da se mi ni treba vozit z avtom v službo.
blackghost je napisal/-a:Lj?
Zbila žensko in jo še nahrulila
V Celju je približno 30-letna svetlolasa voznica temno modrega fiat punta športne izvedbe
na prehodu za pešce vzvratno trčila v žensko, nato izstopila, jo vprašala, ali ne zna prečkati
ceste, in hrabro pobegnila — Zunaj Cankove je voznica trčila v ograjo mostu ter lažje ranila
sebe in triletnega sinka
Energetik81 je napisal/-a:A ima sploh še smisel karkoli komentirati?
http://24ur.com/novice/crna-kronika/ver ... ceste.html
Eni očitno zavirajo že na voznem pasu, tovornjakarji berejo cajtunge in pijejo kavo med vožnjo, spet nekateri hočejo na prehitevalnem preskočit spredaj vozeče, vsem pa je skupno, da imajo 10x premajhno varnostno razdaljo.
Hvala bogu, da se mi ni treba vozit z avtom v službo.
sašo5 je napisal/-a:Braslovče....kje je že to
(naveza na zgornji post)
današnje novice: ženska (30 let) povozila drugo žensko na prehodu za pešce, iztopila iz avta (punto se mi zdi, da je pisalo) ter jo nahrulila in vprašala, če ne zna čez cesto hodit......![]()
![]()
![]()
P.S. 3X ugibajte v katerem mestu :P
Patrik_A3 je napisal/-a:ja eni pešci pa itak grejo kot teleta čez tale faking prehod za pešce,niti ne pozija ne levo pa desno pa ti kar pred avto stropi. pol pa se še nekaj pametnega dela.
Prokarjon je napisal/-a:Pejte enkrat pred Krkino firmo ob 14 ko se folk usuje čez cesto pa boste vidl kaj zmorejo pešci... Skratka niti eden se ne bi ustavil in spustil avto naprej... ja prav sem napisal...
Prokarjon je napisal/-a:Pejte enkrat pred Krkino firmo ob 14 ko se folk usuje čez cesto pa boste vidl kaj zmorejo pešci... Skratka niti eden se ne bi ustavil in spustil avto naprej... ja prav sem napisal...
Prokarjon je napisal/-a:Se opravičujem za malenkostni off topic, vendar Krka bi že zdavnaj morala narediti vsaj nadhod, ker je že tako ali tako potem problematično vključevanje teh istih oseb z avti na cesto, kaj šele ko vse skupaj blokirajo pešci. Skratka porazno... moraš doživet da verjameš.
Tomas666 je napisal/-a:Prokarjon je napisal/-a:Se opravičujem za malenkostni off topic, vendar Krka bi že zdavnaj morala narediti vsaj nadhod, ker je že tako ali tako potem problematično vključevanje teh istih oseb z avti na cesto, kaj šele ko vse skupaj blokirajo pešci. Skratka porazno... moraš doživet da verjameš.
se strinjam. zdaj je pa še bolj porazno k rihtajo ločenski mostgrem jst kr rajš čez mačkovec da se izognem temu :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov